Ďalej ako to vypadá so softvérom a mobilami ktoré sú oficiálne pre náš trh. (sú rýchlejšie, padjú, či aký je rozdiel medzi tými čo boli pre Poľsko, Rusko a pod.)

Dík

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Ra píše:Zdravím. Chcel by som sa spýtať aké máte skúsenosti s už spomínanou fóliou Invisible Shield . Niekto tu tuším písal, že sa zle nalepuje a že asi nevydrží.![]()
Ďalej ako to vypadá so softvérom a mobilami ktoré sú oficiálne pre náš trh. (sú rýchlejšie, padjú, či aký je rozdiel medzi tými čo boli pre Poľsko, Rusko a pod.)![]()
Dík
Zabi.princ píše:Ra píše:Zdravím. Chcel by som sa spýtať aké máte skúsenosti s už spomínanou fóliou Invisible Shield . Niekto tu tuším písal, že sa zle nalepuje a že asi nevydrží.![]()
Ďalej ako to vypadá so softvérom a mobilami ktoré sú oficiálne pre náš trh. (sú rýchlejšie, padjú, či aký je rozdiel medzi tými čo boli pre Poľsko, Rusko a pod.)![]()
Dík
zahlídl jsem tu taky příspěvek o invisible shield.. a bylo tam psáno že snad odstává nebo co.. a že je delší než telefon.. tak nevim.. já mám objednáno pouzdro orbit flex i s držákem na kolo... páč to určo využiju.. jako gps na kole..
zikpik píše:Zabi.princ píše:Ra píše:Zdravím. Chcel by som sa spýtať aké máte skúsenosti s už spomínanou fóliou Invisible Shield . Niekto tu tuším písal, že sa zle nalepuje a že asi nevydrží.![]()
Dík
zahlídl jsem tu taky příspěvek o invisible shield.. a bylo tam psáno že snad odstává nebo co.. a že je delší než telefon.. tak nevim.. já mám objednáno pouzdro orbit flex i s držákem na kolo... páč to určo využiju.. jako gps na kole..
To si s sebou ale rovnou přibal i solární nabíječku...
Zabi.princ píše:zikpik píše:To si s sebou ale rovnou přibal i solární nabíječku...
proč?
jvees69 píše:podle mě prdlajs... na baterii to určitě minimálně půl dne vydrží navigovat a přitom přehrávat hudbu... neříkejte mi, že ne..
Zabi.princ píše:novic2004 píše:pokud budeš mít upe na max nabitou baterku tak tý navigaci dávám tak 4hodky max a navíc nevim k čemu ti to bude na kole když na tom displeji na sluníčku nejni skoro nic vidět
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků