jsmelepsi.cz píše:Mam problem

Menu - RealPlayer -> Videoklipy
A udelame to, ze "obnovuje se seznam" a trva me to klidne i 5 minut

a nekdy i mene....10sekund, ale asi to tak ma byt, nevim. Jenze kdyz se podivam doluuuu, tak je tam snad 15x MP3 hudba, kterou mam na SMS a nechapu, proc je to tak naklonovane 15krat a jeste je to jen zvuk a to tam mam koukat na videoklipy.
Kdyz zkusim nejaky ten klon smazat, tak me to napise, ze soubor nelze odstranit.
Tohle fakt nechapu

mal som podobny problem,
islo o kopirovanie jednej fotografie {asi 50 kuskov tei istej nezmazatelnej pokazzenej nezobrazitelnej a neexistujucej {na disku nebola} fotografie}. vyriesil som to hard resetom. vsetko sa mi nastavilo do tovarnych nastaveni.
dufam ze sa mi to uz nikdy nezopakuje, nevyhoda bola ze som musem vse nanovo instalovat.
Scorpioncz2 píše:Uz nekdo zkousel ten IG3?
prave si na nom ficim
Hong Kong skusenosti IG3moj prvy a predchadzajuci firmware bol slovensky
main - xxif2
code - xxifb
csc - xcsif1
tento je ten honkongsky
Phone : I8910ZXIG3 / CSC : I8910TGYIG3 / BB : I8910XXIG5
spozorovane chyby>v prehliadaci videi - nie real player - mi nedetekuje europske znaky, snazi sa tam nacapat tie ich obrazkove klikykaky - cinstinu - preto neviem aky film spustam, odhadujem to len na zaklade preview obrazku
prve zapnutie vyzeralo pomalsie nez obvykle.
a teraz to najdolezitejsie.
v kategorii OFFICE - kancelaria
mi zmizla jedna polozka, pravdepodobne aplikacia.
mohol by mi pls niekto kto si este neprehadzoval aplikacie v zalozke office napisat ake tam ma veci?
ja tam mam
Calculator
Clock
Converter
Notes
Calendar
Dictionary
File mgr.
Zip
Quick office
Adobe pdf
spolu je ich 10 no som si isty ze v slovenskej verzii tam este cosi bolo. ale nespominam si co.
dalej, som spozoroval este jeden nedostatok
blokovacie tlacitko
povodne som ho mal tak nastavene ze ked sa mi sama zhasla obrazovka, tak ho bolo potrebne par sekund podrzat, aby sa znova odomkla. no teraz reaguje na tuknutie. tak ako zamykanie.
avsak ked mobil zamknem ja tym tlacitkom tak na to treba len tuknut a odomknutie je ako predtym, dlhe podrzanie.
[
b]EDIT[/b]
vyriesil som to blokovanie,
je to tu>
settings/phone/phone managment/ auto keyboard/display autolock - tam som mal OFF
treba mat on a je to v suchu.
chyba odstranena.dalsia a posledna vec {zatial} v kategorii
settings/phone
sa nachadza len 8 podkategorii.
nie som si isty ale myslim ze som tam mohol rolovat. velkost pisma som nemenil. to znaci ze tam bolo viac nez 8 podkategorii
teraz mam tieto
date and time
language
display
sensor settings
touch input
accesories
application sett.
phone mgmt.
taktiez, ak mi niekto moze povedat co ma slovensky/cesky firm podobny ako ja alebo aj iny a je si isty ze v tejto kategorii {tak isto ako aj "kancelaria"} ma o cosi naviac, prosim napiste to sem.
dikez
EDIT2
taakze,
dalsie poznatky,
pri instalacii sa ma uz nepyta kam chcem instalovat. hmm dufam ze to bude len nejakym nastavenim.
-hmm prave som sa na to pozrel. nastavenie pre to aby sa ma pytalo kam to instalovat som nenasiel. ale zistujem ze vsetko instaluje na Mass Memory. na tych 7,6 GB {pri prvotnom spusteni}
btw, pri prvotnom spusteni na povodnom firmware som mal na phone memory 39 MB volne. a pri tomto hong kongkskom mam iba 30MB volne. plus pri kazdej instalacii sa mi to o 0.1MB zmensi. ale to este nemam potvrdene + plus uvidim aky to bude mat dopad pri inslovani stej aplikacie.
dalej, pri uprave widgetov, ti co to pouzivaju vedia ze je tam aj settings pre samotne skupiny. mne to predtym neslo. teraz ide.
nuz a teraz cosi zaujimave.
skusil som spustit asphalt4.
na povodnom firmware mi to trosicka sekalo. ale bolo to znesitelne no
teraz to musi mat aj 40 fps. kompletne hladucko mi to ide. skusim aj ine igry. ani zaskub. prvotne sa mi sice zdalo ze ide menu pomalsie no opak je pravdou.
ide to lepsie. vsetko hladko obratko 
Niečo končí, niečo začína.