Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fido_cz 16. 8. 2009 21:51

bobess2 píše:a neni už nějaký alespoň přibližný datum??? koukal jsem na ty widgety a snad příští pátek 28.8. by to mohly zpustit...http://innovator.samsungmobile.com/gtm/siq/samsungiq.do

Puvodne ta soutez na widgety mela skoncit 14., pak to o prodlouzili do 28. Moc si od toho neslibuju, asi o to neni zajem.
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod Anonym_654165 16. 8. 2009 21:53

Pripojil jsem telefon k fototiskarne kodak easy a neslo vytisknout fotky.Podporuje tento telefon picture bridge nebo ne.Mozna,ze jsem mel spatne zvoleny profil pripojeni nevim.Nebo je tento telefon urcen jen pro nektere fototiskarny.Co s tim opravdu nevim. :shock:
Anonym_654165

Odeslat příspěvekod Scorpioncz2 16. 8. 2009 22:48

nevite jak mam nastavit jinou aplikaci na to kdyz pohnu prstem tak na jedne strane mam menu a na druhe photo contact tak jestli to jde zmenit jeste jsem na to neprisel
Scorpioncz2
Junior

Odeslat příspěvekod johauac 16. 8. 2009 23:41

VEC - Slaba vydrz baterky - kriticke zistenie

pani, asi som prisiel na to aky je problem s tou baterkou.

ja mam tiez to nestastie ze moj phone vydrzi iba 24 hodin avsak neustaleho kukania na filmy, pocuvania hudby a tak dalej.avsak. ludom co si ho kupili v prvej varke a nie orange tento problem nemaju. zaujimal som sa preco a na nejakom cudzokrajnom fore ma chlapik upozornil ze ci som ho mal pri prvom flashovani/update firmwaru PLNE NABITY

nuz, ja hej, a on na to nie je mozne. ze potom by mi to malo vydrzat 4 dni pri takej silnej prevadzke. ze jemu to tak drzi. a ked nic nerobi iba obcasne triky, tak mu drzi baterka aj 7 dni.
a tu je pes zakopany.

kedze ja som si pytal cisto ENG verziu. bez akejkolvek SJ/CZ lokalizacie tak som chcel prvy krat nabijat baterku. no o nu neslo. islo o to aby prve preflashovanie bolo pri plnej baterke.
a to mi ti tipci u ktorych ma nepoculi a nepochopili ze nechcel Slov. jazyk, vo velkosklade urcite nezarucia. podla mna takuto lokalizaciu robia priamo v nejakom sklade. kludne aj v tom centralnom. a pochybujem ze sa s kazdym strojom serinkaju a nabijaju ho na plno. prosto len vyberu baterku z obalu daju dnuka flashnu a zas zabalia. viem ze moj telefom bol rozbaleny. pretoze povodna pečať bola prerezana. a viem ze to nebol nik z obchodu. ale niekto skor. bo som stepoval pred skladom obchodu od rana len aby som ho mal cim skor.

takze je to tym ze nam ***** nejak nastavenia bateriek. moznoze to bude stacit preflashovat pri plnej baterke, a moznoze sa budeme musiet pohrat s tymi nastaveniami voltaze co to tam furt ukazuje.
viete, no toto:
*#0228# potom dejte back a potom volbu 3
tak tam sa to da nejak ponastavovat.

PS
ak predpokladam ze informacia ze baterka je od vyroby nabita na 40 percent. a oni to pri takejto naplnenosti uploadli, tak predpokladam ze mi vydrz skresali minimalne na polovicu. teda z mojich 24h neustaleho pouzivania (ale fest ze 24 hodin bezi nejaky narocny proces) by som mal mat minimalne 48 h vydrze pri takomto pouzivani. a ked sa nasytim tohto zazraku tak aj 96 h.
verte mi, kazdemu co ma originalku bez nejakych dodatkov vydrzi od 4 do 7+ dni.

EDIT
a inac, tu:
http://samsungi8910omnia.com/how-to-flash-and-debrand-your-samsung-i8910-debrand-tutorial/
je o tom aj zmienka
Firstly a warning, before we flash the phone. Make sure its full charged.

odkaz an to anglicke forum neviem vyhrabat. ale ak sa mi podari tak sem ho dam.
Niečo končí, niečo začína.
johauac
Junior

Odeslat příspěvekod McLaren 16. 8. 2009 23:44

Scorpioncz2 píše:nevite jak mam nastavit jinou aplikaci na to kdyz pohnu prstem tak na jedne strane mam menu a na druhe photo contact tak jestli to jde zmenit jeste jsem na to neprisel

Ano, jde to: http://www.finestfones.com/2009/08/how- ... 0s-3d.html
Audi A4 2.5Tdi Quattro <3
McLaren
Junior

Odeslat příspěvekod HenryPotter 16. 8. 2009 23:45

Mám další dotaz. ;) :D Ačkoliv není v seznamu podporovaných pro tyto sluchátka, poběží na nich že? (sluchátka: http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/033PSA ... bh500.html )
Kdyby nebyli tyto, tak pojedou mi s ním sluchátka od Nokie + všechny tlačítka na nich budou funkční i ve spojení s tímto Samsungem? (sluchátka: http://www.mp.cz/cze/katalog-zbozi/zboz ... -Original/ )

Tohle už by měli být moje poslední dotazy. ;) Zítra v devět tam volám, tak mi držte palce. ;)
Apple iPhone 6S Plus 128 GB šedý
Apple Macbook Pro mid 2014
HenryPotter
Junior

Odeslat příspěvekod johauac 17. 8. 2009 00:23

johauac píše:VEC - Slaba vydrz baterky - kriticke zistenie

pani, asi som prisiel na to aky je problem s tou baterkou.

...... ak ste citali viete o co sa jedna ......

*#0228# potom dejte back a potom volbu 3
tak tam sa to da nejak ponastavovat.

.......

taaakze, ziskal som nove info. vsetkym komu ide slabo baterka.:

treba ju resetnut. cez ten kod

*#0228# potom dejte back a potom volbu - reset VBAT

-> su tam informacie o baterke. ako je silno nabita. najlepsie bude ak to resetnete pri plnej. avsak chlapik co mi to vravel sa mi zdal neisty. pretoze dodal. ze ak to nebude fungovat tak pri uplnom vybiti ju treba resetnut. ono to nejak zapise do pamate pda a potom bude fungovat nanovo.to je celkom fajn nemyslite?
johauac
Junior

Odeslat příspěvekod javak810i 17. 8. 2009 08:06

Jdou jakákoliv bt a 3,5mm sluchátka, jen u bt sluchátek od jiných značek (SE) se např. na displayi sluchátka nezobrazuje název skladby. Sluchátka od noke půjdou, ale ty tlačítka ne.
HP Elitebook 8740W - Core i7, 8GB RAM, Geforce GTX460M
Sennheiser CX400 -> UE SuperFi 4 -> Jays D-Jays -> VSONIC GR07 -> Sennheiser HD 25 -> Sennheiser IE 60 + Sony MH1C -> Sennheiser IE80 (fake) -> Xiaomi Piston 2
javak810i
Junior

Odeslat příspěvekod Dreamery 17. 8. 2009 08:13

ad vydrz: dovolil jsem si citovat zdejsi postrehy a jiz se to resi na foru :

http://www.8910.cz/forum/6-samsung-i891 ... 6&start=12
Dreamery
Junior

Odeslat příspěvekod Kapr73 17. 8. 2009 08:13

pokud i8910 podporuje AVRCP BT profil (coz by melo kdyz podporuje A2DP) tak pujdou i ty tlacitka na BT stereo sluchatkach, na sluchatkach do 3,5mm jacku ale dalkove ovladani nejspis fungovat nebude
Kapr73
Junior

Odeslat příspěvekod konoha001 17. 8. 2009 08:59

Dobrý den. Chci se zeptat majtelů tohoto Samsungu, jak je to s navigací a co je k tomu potřeba jako internet atd. a jaký gps program běží nejlépe. Předem moc děkuji za odpověd
konoha001
Junior

Odeslat příspěvekod Scorpioncz2 17. 8. 2009 10:17

Kdyz se chci pripojit k moji wifi tak se pripojim ale kdyz jdu na nejakou stranku tak mi to napise No Gateway Reply nevim co s tim IP aji branu masku... mam nastaveny tak jak to mam na PC ale nejak to nejde nevite co s tim?
Scorpioncz2
Junior

Odeslat příspěvekod johauac 17. 8. 2009 10:32

jsmelepsi.cz píše:Mam problem :)

Menu - RealPlayer -> Videoklipy

A udelame to, ze "obnovuje se seznam" a trva me to klidne i 5 minut :shock: a nekdy i mene....10sekund, ale asi to tak ma byt, nevim. Jenze kdyz se podivam doluuuu, tak je tam snad 15x MP3 hudba, kterou mam na SMS a nechapu, proc je to tak naklonovane 15krat a jeste je to jen zvuk a to tam mam koukat na videoklipy.

Kdyz zkusim nejaky ten klon smazat, tak me to napise, ze soubor nelze odstranit.

Tohle fakt nechapu :)

mal som podobny problem,
islo o kopirovanie jednej fotografie {asi 50 kuskov tei istej nezmazatelnej pokazzenej nezobrazitelnej a neexistujucej {na disku nebola} fotografie}. vyriesil som to hard resetom. vsetko sa mi nastavilo do tovarnych nastaveni.
dufam ze sa mi to uz nikdy nezopakuje, nevyhoda bola ze som musem vse nanovo instalovat.

Scorpioncz2 píše:Uz nekdo zkousel ten IG3?

prave si na nom ficim
Hong Kong skusenosti IG3
moj prvy a predchadzajuci firmware bol slovensky
main - xxif2
code - xxifb
csc - xcsif1

tento je ten honkongsky
Phone : I8910ZXIG3 / CSC : I8910TGYIG3 / BB : I8910XXIG5

spozorovane chyby>
v prehliadaci videi - nie real player - mi nedetekuje europske znaky, snazi sa tam nacapat tie ich obrazkove klikykaky - cinstinu - preto neviem aky film spustam, odhadujem to len na zaklade preview obrazku

prve zapnutie vyzeralo pomalsie nez obvykle.

a teraz to najdolezitejsie.

v kategorii OFFICE - kancelaria
mi zmizla jedna polozka, pravdepodobne aplikacia.

mohol by mi pls niekto kto si este neprehadzoval aplikacie v zalozke office napisat ake tam ma veci?
ja tam mam

Calculator
Clock
Converter
Notes
Calendar
Dictionary
File mgr.
Zip
Quick office
Adobe pdf

spolu je ich 10 no som si isty ze v slovenskej verzii tam este cosi bolo. ale nespominam si co.

dalej, som spozoroval este jeden nedostatok
blokovacie tlacitko

povodne som ho mal tak nastavene ze ked sa mi sama zhasla obrazovka, tak ho bolo potrebne par sekund podrzat, aby sa znova odomkla. no teraz reaguje na tuknutie. tak ako zamykanie.
avsak ked mobil zamknem ja tym tlacitkom tak na to treba len tuknut a odomknutie je ako predtym, dlhe podrzanie.

[b]EDIT[/b]
vyriesil som to blokovanie,

je to tu>
settings/phone/phone managment/ auto keyboard/display autolock - tam som mal OFF
treba mat on a je to v suchu.
chyba odstranena.

dalsia a posledna vec {zatial} v kategorii
settings/phone
sa nachadza len 8 podkategorii.
nie som si isty ale myslim ze som tam mohol rolovat. velkost pisma som nemenil. to znaci ze tam bolo viac nez 8 podkategorii
teraz mam tieto

date and time
language
display
sensor settings
touch input
accesories
application sett.
phone mgmt.

taktiez, ak mi niekto moze povedat co ma slovensky/cesky firm podobny ako ja alebo aj iny a je si isty ze v tejto kategorii {tak isto ako aj "kancelaria"} ma o cosi naviac, prosim napiste to sem.
dikez

EDIT2
taakze,
dalsie poznatky,
pri instalacii sa ma uz nepyta kam chcem instalovat. hmm dufam ze to bude len nejakym nastavenim.
-hmm prave som sa na to pozrel. nastavenie pre to aby sa ma pytalo kam to instalovat som nenasiel. ale zistujem ze vsetko instaluje na Mass Memory. na tych 7,6 GB {pri prvotnom spusteni}
btw, pri prvotnom spusteni na povodnom firmware som mal na phone memory 39 MB volne. a pri tomto hong kongkskom mam iba 30MB volne. plus pri kazdej instalacii sa mi to o 0.1MB zmensi. ale to este nemam potvrdene + plus uvidim aky to bude mat dopad pri inslovani stej aplikacie.

dalej, pri uprave widgetov, ti co to pouzivaju vedia ze je tam aj settings pre samotne skupiny. mne to predtym neslo. teraz ide.

nuz a teraz cosi zaujimave.

skusil som spustit asphalt4.
na povodnom firmware mi to trosicka sekalo. ale bolo to znesitelne no
teraz to musi mat aj 40 fps. kompletne hladucko mi to ide. skusim aj ine igry. ani zaskub. prvotne sa mi sice zdalo ze ide menu pomalsie no opak je pravdou.
ide to lepsie. vsetko hladko obratko
:)
johauac
Junior

Odeslat příspěvekod Alien.x6 17. 8. 2009 12:31

jsmelepsi.cz píše:Mam problem :)

mohol by mi pls niekto kto si este neprehadzoval aplikacie v zalozke office napisat ake tam ma veci?
ja tam mam

Calculator
Clock
Converter
Notes
Calendar
Dictionary
File mgr.
Zip
Quick office
Adobe pdf

spolu je ich 10 no som si isty ze v slovenskej verzii tam este cosi bolo. ale nespominam si co.

chybí ti tam smart reader
Alien.x6
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka