Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jircy 4. 10. 2009 12:20

Po dlouhém hledání a zkoušení témat jsem konečně jedno objevil.Mám zkušenosti,že na první pohled témata mají pěkné ikonky,ale stačí zkusit ručně zadat tel.číslo a pak to píše černé číslice na černé pozadí,tak že stále odinstalovávat.Tady je tedy jedno,které je celkem k světu:
http://gallery.mobile9.com/f/703352/
jircy
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 4. 10. 2009 20:21

Témátek jsem stáhnul asi 60 a asi jenom 10 jich mělo podobnou vadu. Někdy dokonce při psaní sms bílé písmo na bílém pozadí. Nebylo vidět vůbec nic. Ale určitě něco vybereš. Já mám snad každý den jiné témátko :-D
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod orgasmic 8. 10. 2009 06:27

Ahoj, uz jsem zoufaly...shanim nejaky sikovny video prehravac, kde se nebude knihovna videii pul hodiny nacitat a kde jde napriklad opakovani videa pri pousteni apod...

Mate neco na sve i8910? Ja prolezl uz nekolik serveru a nainstaloval 5 verzi smartmovie, ale pokazde se program spusti a hned zase ukonci
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod izers18 8. 10. 2009 09:40

Jaký používáš FW? Doporučím ti FW z Kinetic Edition 1.4. Knihovna medii načtená skoro ihned a přehrávání videa parádní
izers18
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 8. 10. 2009 10:10

Ja mam ofiko CZ verze, tak nechci prijit o zaruku. Ale integrovany player neumi opakovat video...
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod Franklin 8. 10. 2009 18:35

2 orgasmic:
Poznámka k té záruce: originální český firmware je ke stažení na této adrese: http://www.rapidgsm.com/samsung/samsung-i8910-omnia-hd-software-free-download/. Kdybys náhodou musel do servisu, můžeš si tam český FW kdykoliv vrátit a oni nic nepoznají. Takže flashuj dle libosti.
Franklin
Junior

Odeslat příspěvekod tTuga 8. 10. 2009 20:36

cuz mam dotaz totalne amatersky a vim to takze sem nemusite psat jako jestli si umim precist manual a dalsi kecy .. a proste jak se daj prepinat kamery ? diky moc tomu kdo me odpovi a nebude mit kecy :D
tTuga
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tTuga 11. 10. 2009 15:43

cuz mam new dotaz :D a ted tezsiho kalibru .. hodil sem si do mobu asi 100x her :D .. a po tom co sem to doinstaloval .. tak sem si siml ze se me nezobrazujou ikonky v aplikacich.. ty hry byli nainstalovany.. ale nikde v mobilu po nich ani stopa .. mno tak sem ho vypl .. a pak me asi 5min nabihalo zacatecni nacitaní .. az se ten modrej prouzek behajici v bílim obdelnicku zasekl a nic.. mno tak sem vyndal baterku .. zandal .. a naskocil f poho .. a druhej den (dneska) se me jen tak se skoro plnou baterkou vypl .. a uz sem ho nerozjel .. normalne se zapne .. zacne nabihat.. ale po chvili nabihani se mi zasekne ta nabihaci lista a nic.. a nic klidne hodinu .. apon 100x sem z nej vytahl baterku .. dal ho do pc .. dal ho do zasuvky .. nechal bez baterky .. sechno mozny.. a porad nic PLS Potreboval bych pomoct .. a to rychle .. sem na mobilu zavislej .. diky strasne moc
tTuga
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Orsix 12. 10. 2009 13:51

Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat, jestli si myslíte, že bude nový firmware po ČR? děkuji za odpověď
Orsix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod izers18 12. 10. 2009 14:53

Orsix píše:Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat, jestli si myslíte, že bude nový firmware po ČR? děkuji za odpověď

nikdo nemá křišťálovou kouli. Psala se i petice, ale pořád nic. Existuje neofiko přeložený CZ Firmware a original první je také ke stáhnutí, kdyby se něco s tím upraveným nepovedlo
izers18
Junior

Odeslat příspěvekod zdepapepa 12. 10. 2009 14:57

Nevíte jaká bude cena tohoto mobilu na vánoce ? Má cenu vůbec čekat do Vánoc nebo si koupit mobil hned?
zdepapepa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 12. 10. 2009 15:46

Něvěštíme, jak to máme vědět...
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod rajs 12. 10. 2009 17:52

Jo když chceš nový firmware nekupuj Samsunga
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod izers18 13. 10. 2009 11:41

rajs píše:Jo když chceš nový firmware nekupuj Samsunga

Pokud není člověk levý, FW si stáhne a nahraje. Na netu je teď FW spousty a je tam i z 99% čeština.

Druhá strance mince je pak, že někomu pohodlí vyhovuje :)
izers18
Junior

Odeslat příspěvekod rk747 13. 10. 2009 13:31

Koupil jsem asi před měsícem, je to krásný stroj s bezvadným displejem, ohromným výkonem.
Bohužel tu jsou některá dosti velká negativa:

- mizerná podpora Samsungu, servis je pouze v Kladně a Táboře!
- velmi špatný software jak v samotném telefonu, tak i na PC
- 1.10 telefonu náhle zbělal displej při aktualizaci hudební knihovny, přestal reagovat, vyjmul jsem baterii a od té doby nelze zapnout. Ještě tentýž den jsem odevzdal na značkové prodejně
Samsungu v Paláci Flora přístroj do opravy. Dnes je 13.10, a telefon se ještě nedostal technikovi v Britexu do ruky!!!

Jinak několik poznatků z používání:
- velké problémy s režimem USB a přesouváním souborů z a na paměťovou kartu (mám 16GB)-
správce Windows Vista má často problém s vyhledáním disku, objevují se hlášky o poškozené
kartě, dochází k restartům telefonu, atd., padá windows explorer
- prakticky nefunkční synchronizační software Samsung PC Studio, kromě funkce modemu i8910, ta naopak na rozdíl od Nokie funguje parádně, a to jak přes USB, tak přes bluetooth
- velmi špatný Music Manager v PC Studiu, nekorektní chování, při nakopírování vytvořeného playlistu duplicituje položky-takže pro tvorbu playlistů a následnou synchronizaci do telefonu nepoužitelné
- excelentní kvalita přehrávání videa a to i souborů v rozlišení a bitovém toku pro PC, za normálních světelných podmínek podstatně lepší než u iPhone, na přímém slunečním světle je však čitelnost a kvalita oproti iPhone mírně horší. Projevují se výhody amoled displeje, barvy jsou proti LCD mnohem plnější, displej má obrovský pozorovací úhel bez známek změn zobrazení
- i přesto, že symbian velmi sráží úroveň celého telefonu, je znát enormní výkon použitého procesoru, telefon je prakticky srovnatelný co se rychlosti týká s iPhone 3G, někde samozřejmě nikoli, např. galerie, ta skutečně katastrofální, to je však stará nemoc systému symbian. Rychlost odezvy telefonu je však např v menu prakticky okamžitá

Moje rada zní: i8910 je sice skvostný kus hardware, tím to ale bohužel končí. Pokud se mi podaří vyreklamovat, vrátím se zpět k Apple, ostatně iPhone 3G stále ještě naštěstí mám, ...
Buď bych volil iPhone 3GS, nebo počkal na léto 2010 na uvedení nové genrace iPhone. Další možností je koupit i8910 až po vydání nového firmware, což má být údajně za 2 týdny, ...
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka