Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod rajs 12. 4. 2010 14:42

Jde to flashnout zpět to máš pravdu ale v servisu to poznají,a pokud bude foun mrtvej uplně tak co asi flashneš..............
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Picos 12. 4. 2010 17:21

Ja mám HD s pôvodným oficiálnym FW, nič som nefleshoval a nehackoval. Občas stratíš spojenenie s wifi, ktoré ti však nabehne pri ďalšom načítaní. Jediné, čo sa mi stalo pár krát, že pri spojení cez wifi mi HD zamrzlo ale to môže byť aj chyba routru. Manželke na Jete cez tento router / TP LINK / nejde youtube a cez iný ano, takže ...
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod Meregue 13. 4. 2010 20:11

Takže poslední oficiální český firmware neopravuje padání wifi a ani nezlepšuje kvalitu videa a fotek?
Philips Savvy Vogue -> Nokia 3100 -> Sony Ericsson K300 -> Sony Ericsson K750 -> Nokia 6120c -> Nokia N86 -> HTC Desire -> Samsung Galaxy S
Meregue
Junior

Odeslat příspěvekod Kalmia 14. 4. 2010 09:32

Měl jsem první FW někdy z července 2009 a pak poslední, který je tuším z října. V obou případech wifi padalo. Kvalitu fotek jsem nijak neporovnával, takže nevím.
Takhle fotí FW HyperX 3.29: v místnosti u okna, na okně záclona, venku zataženo, bez diody, nastaveno 5 megapixelů. Chce to samozřejmě pevnou ruku ;-)
http://2i.cz/1b38e3c91a
http://2i.cz/0a29f2d80b
Kalmia
Junior

Odeslat příspěvekod barkley1 14. 4. 2010 12:41

to Kalmia:
moja verzia softveru je I8910XXIF9

takto je to od nova,inac kupil som ho v januari 2010 z pixmanie...
Nepodarilo sa mi doposial update :(

-- 14. 4. 2010 13:44 --

picos no ja mam presnie tie iste priznaky co si spominal inac slape ok,ale nechcel si ho normalne updatenut na novsiu verziu ktora riesi tieto problemy plus nieco navyse..update myslim oficialnou cestou...
barkley1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Picos 14. 4. 2010 16:36

Barkley 1, neviem totiž s úplnou istotou, ktorý CZ/SK FW rieši problém tak, aby náhodou nenastal zase iný. Hodne o tom čítam ale najskôr nechám všetko pri starom, pretože inak som spokojný. Jediné, čo ma ešte štve je, že nemôžem rozbehnúť žiadnu aplikáciu na počasie - skúšal som ich viacej. Ak máte nejakú, ktorá pôjde aj bez potreby hacku, resp. certifikácie, potešil by som sa.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod barkley1 14. 4. 2010 21:15

Picos tak ja nemam nic take ...sorry :)

A inak ja som tiez zatial nic neriesil som spokojny akurat som si vsimol napr pri fotaku par funkcii ze nie su k dispozicii ale ze su tam teda by mohli tak cakam na nejaky oficialny update ale zatim nic ..a skusal som aj phone update cez pc suit to mi povedalo ze mam najnovsi fw a cez mobil mi to zas hadze ze mam vyplnit nejaky server alebo cosi take...no som z toho puk... :)
barkley1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Picos 15. 4. 2010 08:19

Pri foťáku napr. stabilizátor funguje len pri vypnutom blesku. Iné ma nenapadá, čo by nešlo.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod Kalmia 15. 4. 2010 09:35

To Picos: Máš pravdu, aplikace na počasí prostě nejdou nebo jdou, ale jen krátkou dobu. Takže jsem si koupil Handy Weather - ve spojení s Handy Shell (widgety nepoužívám) a jinými Handy programy je tento program výborný. Je třeba jej ale vyzkoušet, protože nabídka měst je třeba pro Moravu dost chudá.
Kalmia
Junior

Odeslat příspěvekod rk747 15. 4. 2010 11:13

Ad) Padání WiFi: pokud se u WLAN sítí zakáže v pokročilých nastaveních položka „Šetření energie”, je WiFi stabilní a nic nepadá
Ad) Zasekávání videa: nic se nezasekává

Výše uvedené platí pro 2.oficiální
český firmware.
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kalmia 15. 4. 2010 12:04

Jestliže musím zrušit v nastavení wifi úsporu energie jen proto, aby síť nepadala, pak to není v pořádku. U mého současného FW to prostě nepadá ani při zapnuté úspoře energie.
Kalmia
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 15. 4. 2010 14:39

Prostě u founu za tyhle love hrůza kdyby byl za polovinu ceny dá se mu ledacos odpustit takto se dá jen říci proč kupovat drahý krám. :-) :-) :-)
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Picos 15. 4. 2010 16:44

rk747, kde je to nastavenie na úsporu energie, aby som to mohol vyskúšať ? D.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod Kalmia 15. 4. 2010 19:38

Nastavení na úsporu energie: Menu...Nástroje...Nastavení...Připojení...Bezdrátová LAN...Vyber (neotvírat!) dostupnou síť...Volby (vlevo dolů)... Nastavení...Volby (vlevo dolů)...Pokročilá nastavení (odsouhlasit ANO)...Úspora enrgie (povolená nebo zakázaná).
Kalmia
Junior

Odeslat příspěvekod barkley1 15. 4. 2010 19:52

Chcem sa opytat chlapci,chcel by som update na moju omniu avsak ked idem cez PC Studio mam verziu 7 mi ukaze ze mam up to update ze mi netreba...a nejde to a chcel by som to urobit cez mt ale tam n´mi hadze ze mam vytvorit nejaky server a profil alebo take cosi a vobec neviem a netusim co s tym mam urobit..poradite mi niekto??????prosim

moja verzia softveru je I8910XXIF9

dakujem vam...
barkley1
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka