Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod luhace 14. 7. 2009 16:00

to milennium: to, aby som si urobil obrazok z jedneho vyjadrenia na diskusi, asi velmi mudry nebudem, a otazka vzdy smeruje ku kazdemu, kto uz dany mobil vlastni a moze vyjadrit svoje vlastne skusenosti, a na tie cakam :)
luhace
Junior

Odeslat příspěvekod suunto 14. 7. 2009 16:40

jde nainstalovat sport tracker ?
suunto
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pavloz 14. 7. 2009 16:52

Pro nedočkavce od Samsung.cz
Dobrý den pane ,
dekuji, že jste se obrátil na zákaznickou linku spolecnosti Samsung
Electronics.
Telefon Samsung i8910 HD bude v Českém Republice v prodeji od tohoto týdne.
Telefon bude v prodeji jen na otevřeném trhu, distribuce přes mobilní
operátory se
zatím nepředpokládá.

Máte-li jakýkoliv další dotaz, kontaktujte nás na bezplatné zákaznické lince
800 726 786.
pavloz
Junior

Odeslat příspěvekod vevinek 14. 7. 2009 17:26

Nazdarek, nevite lidi nejakou aplikaci na nahravani hovoru pro omnii HD.A pak jeste neco co umi rozsvitit diodu u fotaku, proste svitilnu.A co hack funguje uz mam ten novej fw G2.
vevinek
Junior

Odeslat příspěvekod luhace 14. 7. 2009 19:06

nieco k radiu a FM transmitteru (i ked o transmitter by sa dalo pochybovat) - mozno pochopite viac nez ja :)

http://www.samsungi8910hd.info/2009/07/ ... nctie-aan/

je tam i video
luhace
Junior

Odeslat příspěvekod pan chodny 14. 7. 2009 19:41

hoj

jak je to s čídlem při hovoru, aby si člověk uchem nezapl nic.
Vím že tam je, ale zajímá mě, když budu chtít během hovoru něco z telefonu zjistit a dotykový display si aktivuju, jestli když budu zase mluvit a mít ho u ucha, jestli se blokování náhodného dotyku znovu samo aktivuje.

thx
pan chodny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jsmelepsi.cz 14. 7. 2009 20:02

Uz to tady bylo receny...lidi pls ctete prosim :-S

Vedle kamerky na predni strane je nejake svetelne cidlo nebo proste jen cidlo...profik nejsem O:-) Pri prilozeni k uchu se plocha zamkne...kdyz to das zpet od ucha, muzes cvakat na displeji co chces....a pri priloze k uchu se plocha opet zamkne.

Tak nejak to tu bylo receno
jsmelepsi.cz
Junior

Odeslat příspěvekod pisi69 14. 7. 2009 20:23

Ahoj,
rad bych se zeptal na hack i8910 - staci tedy pouze ocertifikovat si HelloX a pustitho? nic vic? ( nejake dodatecne dohravani sousoru a spousteni-u 5800 jsem cetl ze se pak musi dohravat nejake soubory podle typu firmwaru a spoustet "rompatcher" )
jeste bych chtel vedet jestli hacknuti telefonu nemuze vadti nejakym aplikacim - jako ze na hakcnutem telefonu nepujdou spustit ( nutnost "vypnout" hack ci neco podobneho)
predem dik za odpovedi
pisi69
Junior

Odeslat příspěvekod marfi801 14. 7. 2009 20:31

pisi69 píše:Ahoj,
rad bych se zeptal na hack i8910 - staci tedy pouze ocertifikovat si HelloX a pustitho? nic vic? ( nejake dodatecne dohravani sousoru a spousteni-u 5800 jsem cetl ze se pak musi dohravat nejake soubory podle typu firmwaru a spoustet "rompatcher" )
jeste bych chtel vedet jestli hacknuti telefonu nemuze vadti nejakym aplikacim - jako ze na hakcnutem telefonu nepujdou spustit ( nutnost "vypnout" hack ci neco podobneho)
predem dik za odpovedi

hacknutim telefonu ti pojde spustit vsetko, aspon by malo, ale neodporucam to robit, pretoze ak sa nemylim prichadzas tym o zaruku, tak bacha na to!...nie je problem si vytvorit certifikat a aplikacie si ocertifikovat. je to otazka par sekund :)
marfi801
Junior

Odeslat příspěvekod miro15876 14. 7. 2009 20:36

skusal niekto kto je majitelom toho skveleho mobilu Opera Widgets Manager? ze ci to funguje aj na samsungu i8910 HD
miro15876
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod luhace 14. 7. 2009 22:06

pocul niekto o moznosti pouzit fm radio ako TMC prijimac? na wm to funguje, je nieco take i pre symbian? dik

viz http://www.wmmania.cz/forum/viewtopic.php?p=376413
luhace
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Google 15. 7. 2009 02:24

to luhace: jde to, na tom holandským webu (link co jsi psal výše) to chlápek má na HDčku a popisuje jak na to, jsem to zkoušel, ale nejde mi nainstalovat ta potřebná aplikace aplikace MoreCaps v1.0 by Leftup, protože to jde jen na Hacknuté telefony..

to vevinek: zkus Callrecorder v1.00
Marek Google
Junior

Odeslat příspěvekod suunto 15. 7. 2009 09:09

Chtel jsem se zeptat jestli nekdo z vas ma nainstalovany ten sport tracker,tedy jestli to jde a nebo jestli existuje neco podobnyho.Dik
suunto
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ondynn 15. 7. 2009 09:19

to: suunto: nainstaloval jsem ho, jde spustit, ale nevim jestli funguje

nemáte někdo funkční aplikaci na zap/vyp diody blesku? Několik jsem jich vyzkoušel (PhoneTorch,...), ale neúspěšně. Díky
ondynn
Junior

Odeslat příspěvekod suunto 15. 7. 2009 09:34

kdyz ho chci nainstalovat tak to pise:Certifikate error.Contact the application supplier.
suunto
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka