od fik78 15. 7. 2009 13:46
Zdravím, tak po víkendu, kdy jsem si hrál se všemi updaty a certifikáty, mohu prohlásit, super. Díky všem zde na fóru za pomoc,
za super návody a prográmky. Certifikát mi byl udělen po dvou dnech, takže se nebojte, když to bude trvat déle. Mobil s IG2 fw funguje extrémně rychle (začínal jsem na orange), navigace je tak dvakrát rychlejší. Zatím jsem instaloval jen několik her, které většinou nejsou uzpůsobeny na hd, takže nemám moc zkušeností. Fotky jsou super, výdrž baterie je taky dobrá až velmi dobrá (týden to nevydrží, ale při normálním používání se to dá). Instalace programů přes PC suite je fakt jednoduchá.
Mám přece jen tři dotazy:
1) máte nějakou aplikaci, která opakuje připomínky na došlé sms nebo zmeškané hovory??? Zatím musím vždy telefon otevřít, což je trošku nepraktické
2) nevíte, jak rozdělit obrázky v mediabrowseru??? patlá mi dohromady fotky, nahrané obrázky, značky z navigace, videa - to je hodně nepřehledné a nepraktické.
3) nemáte nějaký zdroj příslušenství na tento mobil??? Potřebuji pouzdro, držák a nabíječku do auta, nevím, kde se dá objednat a zda vůbec existuje.
4) jak zjistím volnou RAMku?? To jsem zatím nedal.
díky všem, doufám, že se tady rozběhne pořádná diskuze nad tímto mobilem a jeho využitelností, když se teď má začít oficiálně dodávat.
Jinak k některým z posledních bodů tady:
a) čidlo na vypnutí displeje funguje dobře, pozná vždy když se oddálí telefon od ucha a zapne se - vyzkoušeno na telefonním automatu operátorů
b) při používání postupů zde a na výše uvedených stránkách a youtube nebudete mít problém s unbrandingem, instalací nových fw, programů ani certifikací (opda je docela fuška, ale při nedostatku kreditů klikněte na "new post", tam se zobrazují aktivní poll temata, kde můžete opb dostat)
Zdravím