Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fido_cz 16. 7. 2009 10:42

V nabidce ma CZ distribuci uz spousta obchodu.

Na ty dodavky tento tyden jsem zvedavej, podle jinych informaci se zacne prodavat az 1.8.
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod danny.88 16. 7. 2009 10:46

jsmelepsi.cz píše:
orgasmic píše:Tak na Alze ho uz maji v nabidce, ale jeste ne skladem. Cena 14tis ;)

http://www.alza.cz/mobilni-telefon-sams ... 129642.htm

Sakra nestras. Ja uz myslel, ze ho maji na sklade, ze si ho hned objednam a je tam jen informace, ze nevi kdy bude na sklade.

Ostatne cena je docela nizka, vcetne sunny softu a alza, pohybuje se spise do 15 000kc. Ze by reklamni tah? Jak uz tady nekdo psal, tak cena by mela byt az kolem 17 000kc, coz se me moc nezda sakra.

Otazka zni. Objednat samsung u alza a nebo pockat u nekoho jineho?

No , nikde tam netčtu "oficiální CZ distribuce" ;)

Za 14tis i míň se EU verze prodává dost dlouho :)
danny.88
Junior

Odeslat příspěvekod totalzer0 16. 7. 2009 11:39

Marek Google píše:Rád bych zjistil, jestli je ta baterka v pohodě, tak někdo kdo má baterku v pohodě zkuste prosím vytočit *#0228# potom dejte back a potom volbu 3 a napište prosím jaké tam máte udaje, baterka by ale měla být plně nabitá, kvůli správným údajům. Díky moc

no neni nabita uplne na max ale mam vsechny carky:
1-3.45V:57
2-3.58V:72
3-3.70V:87
4-3.75V:93
5-3.79V:98
6-3.83V:103
7-3.89V:110
8-3.96V:119
totalzer0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod orgasmic 16. 7. 2009 12:44

To danny.88:

To tam ani nemusi byt napsane na alza.cz, protoze oni prodavaji zbozi jen z CZ distribuce ;)

Myslim ze firma, ktera mela obrat 1 miliardu korun nema za potrebi prodavat sedivky a resit pripadne komplikace s uznanim sevisu a posilanim mobilu do zahranici k oprave :D
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod fido_cz 16. 7. 2009 13:20

Marek Google píše:Rád bych zjistil, jestli je ta baterka v pohodě, tak někdo kdo má baterku v pohodě zkuste prosím vytočit *#0228# potom dejte back a potom volbu 3 a napište prosím jaké tam máte udaje, baterka by ale měla být plně nabitá, kvůli správným údajům. Díky moc

Hned po nabiti

1-3.45V:66
2-3.58V:81
3-3.70V:96
4-3.75V:102
5-3.79V:107
6-3.83V:112
7-3.89V:119
8-3.96V:128
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod McZerro 16. 7. 2009 13:21

Na mobilveci.cz ho maji za 14,5k ale u dostupnosti maji napsane dva tydny, tak jsem tam psal a dostal jsem tuhle odpoved : Podle dnešní informace od oficiálního dodavatele by k naskladnění mohlo dojít již zítra.
Takze v nejblizsich dnech by se ceska verze opravdu mohla zacit prodavat. Mimochodem na mobilveci maji oficialni ceskou verzi :)
-Vykouřená cigareta zkracuje život o 2 minuty. Vypitá flaška rumu zkracuje život o 4 minuty. Pracovní den zkracuje život o 8 hodin.
-Chovej se k lidem tak jak bys chtěl, aby se ty ku*vy chovaly k tobě
-Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
McZerro
Junior

Odeslat příspěvekod běžec 16. 7. 2009 14:06

Volal jsem na zákaznickou linku samsungu a tam mi řekli že je oficiálně v distribuci od tohoto pondělí, argumentoval jsem jakto že ho teda nikde nemaj na skladě. Prý to distribujují přes firmu SETOS a že se mam obrátit na ně a můžu si ho přes ně koupit, ostatní firmy to prý budou mít pravděpodobně skladem v pondělí. Volal jsem na pobočku SETOSU u nás v Plzni a skladem ho nemaj mam zavolat večer, že budou vědět jestli jim zítra přijde. Tak zkuste kontaktovat své preferované prodejce snad už budou mít také nějaké info. Jestli zjistim večer dostupnost a cenu napíšu.
běžec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod luhace 16. 7. 2009 14:12

vie niekto, co znamenaju tie hodnoty baterie, ktore tu uviedli fido_cz a totalzer0?
luhace
Junior

Odeslat příspěvekod totalzer0 16. 7. 2009 14:25

tak se mi podarilo rozjet ten nokiasports tracker funguje vyborne zatim moje nejoblibenejsi aplikace
totalzer0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Google 16. 7. 2009 14:37

Diky moc chlapi, ale namam zas az tak jine...
1> 3.45V: 61
2> 3.58V: 76
3> 3.70V: 91
4> 3.75V: 97
5> 3.79V: 102
6> 3.83V: 107
7> 3.89V: 114
8> 3.96V: 123

... nevím čím to je, včera jsem mobil skoro nepoužíval, a večer jsem měl jen jednu čárku.. :hm
Marek Google
Junior

Odeslat příspěvekod luhace 16. 7. 2009 16:10

běžec píše:Volal jsem na zákaznickou linku samsungu a tam mi řekli že je oficiálně v distribuci od tohoto pondělí, argumentoval jsem jakto že ho teda nikde nemaj na skladě. Prý to distribujují přes firmu SETOS a že se mam obrátit na ně a můžu si ho přes ně koupit, ostatní firmy to prý budou mít pravděpodobně skladem v pondělí. Volal jsem na pobočku SETOSU u nás v Plzni a skladem ho nemaj mam zavolat večer, že budou vědět jestli jim zítra přijde. Tak zkuste kontaktovat své preferované prodejce snad už budou mít také nějaké info. Jestli zjistim večer dostupnost a cenu napíšu.

ja som sa dnes pytal u prodejcu, a ten mi napisal, ze sa im posunul termin z 16.7.09 /dnes/ a ze bude behehem tydne (7 dní). skoda, uz som myslel ze cez vikend sa budem hrat :-(
luhace
Junior

Odeslat příspěvekod jsmelepsi.cz 16. 7. 2009 16:12

Co tak vidim, tak prodejci mobilu jiz tento mobil Samsung objednavaji, tudis by ho meli mit skladem bud tento patek a nebo jiz po nedeli.
jsmelepsi.cz
Junior

Odeslat příspěvekod Kapr73 16. 7. 2009 16:37

kdyby to nekoho zajimalo, tak v Agore je nastavena dealerska cena na 15 190,- s DPH
Kapr73
Junior

Odeslat příspěvekod vevinek 16. 7. 2009 16:57

to Marek Google:hele chlape pokud ti ta baterka vydrzi malo, mohlo by to byzt i tim zče mas naistalovanej nejakej soft co ju hafo zere.Napr vim ze office suit 5 zere baterku jak svina a navic ani neni nic videt v taskmanovi, zadna skryta aplice od tech office, proste nic.Proto ti doporucuji si zazalohovat telefen(sms,seznam,kalendar)a preisntalovat fw.Pak se pokus pouzivat telefon nejakej ten den bez tech aplikaci co vyuzivas.Pokud vydrzi dyl (a myslim ze to bude o dost vic) je jasny ze to bylo nejakou tou aplikaci.Takze pak je musis postupone doistalovavvat a asledovat ktera to dela.No a pokud ani to nepomuze tak mas asi fakt nejakou zavadu.
vevinek
Junior

Odeslat příspěvekod běžec 16. 7. 2009 16:58

Tak poslední info volal jsem na centrálu do SETOSU, řekli mi že snad příští týden, že zatím do ČR nedorazily :-/ a přes ně jdou prý do ostatních obchodů (jestli jsem to tedy pochopil správně) a divili se odkud maj na samsungu informace že je od pondělka oficiálně v čechách. Taky jsem si s nim chtěl přes víkend hrát, už mě docela s tou distribucí ser** asi se do té doby naučim anglicky a koupim dovoz :'( Jinak cena opravdu bude okolo 15tis maj to tak nastavené v systému (15190,-) jejich prodejny SPACE. Jinak na samsungu říkali že zatím budou jen na otevřenej trh a u operátorů se nechystaj (ale jestli taky nekecaj :hm )

Jeden dotaz pro šťastné majitele: Dostalu nějak kontakty z N95 do tohohle telefonu, nebo to musim překlepat? Díky
běžec
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka