V nabidce ma CZ distribuci uz spousta obchodu.
Na ty dodavky tento tyden jsem zvedavej, podle jinych informaci se zacne prodavat az 1.8.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
jsmelepsi.cz píše:orgasmic píše:Tak na Alze ho uz maji v nabidce, ale jeste ne skladem. Cena 14tis
http://www.alza.cz/mobilni-telefon-sams ... 129642.htm
Sakra nestras. Ja uz myslel, ze ho maji na sklade, ze si ho hned objednam a je tam jen informace, ze nevi kdy bude na sklade.
Ostatne cena je docela nizka, vcetne sunny softu a alza, pohybuje se spise do 15 000kc. Ze by reklamni tah? Jak uz tady nekdo psal, tak cena by mela byt az kolem 17 000kc, coz se me moc nezda sakra.
Otazka zni. Objednat samsung u alza a nebo pockat u nekoho jineho?
Marek Google píše:Rád bych zjistil, jestli je ta baterka v pohodě, tak někdo kdo má baterku v pohodě zkuste prosím vytočit *#0228# potom dejte back a potom volbu 3 a napište prosím jaké tam máte udaje, baterka by ale měla být plně nabitá, kvůli správným údajům. Díky moc
Marek Google píše:Rád bych zjistil, jestli je ta baterka v pohodě, tak někdo kdo má baterku v pohodě zkuste prosím vytočit *#0228# potom dejte back a potom volbu 3 a napište prosím jaké tam máte udaje, baterka by ale měla být plně nabitá, kvůli správným údajům. Díky moc
běžec píše:Volal jsem na zákaznickou linku samsungu a tam mi řekli že je oficiálně v distribuci od tohoto pondělí, argumentoval jsem jakto že ho teda nikde nemaj na skladě. Prý to distribujují přes firmu SETOS a že se mam obrátit na ně a můžu si ho přes ně koupit, ostatní firmy to prý budou mít pravděpodobně skladem v pondělí. Volal jsem na pobočku SETOSU u nás v Plzni a skladem ho nemaj mam zavolat večer, že budou vědět jestli jim zítra přijde. Tak zkuste kontaktovat své preferované prodejce snad už budou mít také nějaké info. Jestli zjistim večer dostupnost a cenu napíšu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků