luhace píše:to joysk: mozes prosim napisat, v akom kodeku nahrava zvuk pri snimani videa? dik za info
Kodek je AMR.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
luhace píše:to joysk: mozes prosim napisat, v akom kodeku nahrava zvuk pri snimani videa? dik za info
joysk píše:Tak kuci, uz som tu.. Som sa musel trosku pohrat s tou novou hrackou.. Sry..![]()
Mozem potvrdit, ze Alza uz ma lokalizovane I8910 HD..
Takze FW je v CZ/SK/EN..
Software version - I8910XXIFB (17/06/2009)
Custom version - I8910XCSIF1 (10/06/2009)
Idem sa zas chvilku pohrat..Keby niekto chcel vediet nieco viac, napiste..
webstyl píše:joysk píše:Tak kuci, uz som tu.. Som sa musel trosku pohrat s tou novou hrackou.. Sry..![]()
Takze FW je v CZ/SK/EN..
ja se totiz ptam proto, ze jsem volal do Alzy.cz a nemaji ho ani na sklade a uz vubec ne v CZ verzi...
joysk píše:webstyl píše:joysk píše:Tak kuci, uz som tu.. Som sa musel trosku pohrat s tou novou hrackou.. Sry..![]()
Takze FW je v CZ/SK/EN..
ja se totiz ptam proto, ze jsem volal do Alzy.cz a nemaji ho ani na sklade a uz vubec ne v CZ verzi...
Aby som potvrdil, ze je s CZ tak kuk sem:
bloodsoul píše:mě poslali z alza.cz že je objednávka vyřízena a připravena k odeslání že by měli jen pár kousků??![]()
bloodsoul píše:nosooo- objednával jsem to 15:30 a ted uz to nemají dostupné asi jsem měl stěsti či co
Davemaniac píše:Fuj, s tou cestinou je to skaredy..... nechavam english
webstyl píše:Teeeeda uprime zavidimtakze rikas z Alzy.cz? No a jake jsou tve dojmy?Zajima me GPS napriklad
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků