Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod joysk 17. 7. 2009 17:23

luhace píše:to joysk: mozes prosim napisat, v akom kodeku nahrava zvuk pri snimani videa? dik za info

Kodek je AMR.
joysk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod webstyl 17. 7. 2009 17:24

joysk píše:Tak kuci, uz som tu.. Som sa musel trosku pohrat s tou novou hrackou.. Sry.. :D

Mozem potvrdit, ze Alza uz ma lokalizovane I8910 HD..

Takze FW je v CZ/SK/EN..
Software version - I8910XXIFB (17/06/2009)
Custom version - I8910XCSIF1 (10/06/2009)

Idem sa zas chvilku pohrat.. :lol: Keby niekto chcel vediet nieco viac, napiste..

ja se totiz ptam proto, ze jsem volal do Alzy.cz a nemaji ho ani na sklade a uz vubec ne v CZ verzi...
webstyl
Junior

Odeslat příspěvekod nosooo 17. 7. 2009 17:36

ako to je s novymi Fw pre nas region?vychadzaju nove FW?
nosooo
Junior

Odeslat příspěvekod joysk 17. 7. 2009 17:46

webstyl píše:
joysk píše:Tak kuci, uz som tu.. Som sa musel trosku pohrat s tou novou hrackou.. Sry.. :D

Takze FW je v CZ/SK/EN..

Idem sa zas chvilku pohrat.. :lol: Keby niekto chcel vediet nieco viac, napiste..

ja se totiz ptam proto, ze jsem volal do Alzy.cz a nemaji ho ani na sklade a uz vubec ne v CZ verzi...

Aby som potvrdil, ze je s CZ tak kuk sem:
Bez názvu.JPG
Bez názvu.JPG (23.48 ) Zobrazeno 4501 krát
joysk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bloodsoul 17. 7. 2009 17:46

mě poslali z alza.cz že je objednávka vyřízena a připravena k odeslání že by měli jen pár kousků?? :hm :-|
bloodsoul
Junior

Odeslat příspěvekod webstyl 17. 7. 2009 17:49

joysk píše:
webstyl píše:

Takze FW je v CZ/SK/EN..

Aby som potvrdil, ze je s CZ tak kuk sem:
Bez názvu.JPG

Teeeeda uprime zavidim :tleskani takze rikas z Alzy.cz? No a jake jsou tve dojmy?Zajima me GPS napriklad
webstyl
Junior

Odeslat příspěvekod Franklin 17. 7. 2009 17:52

Prosím, napište sem, jaká navigace je v CZ verzi telefonu předinstalovaná (jestli vůbec). Díky.
Franklin
Junior

Odeslat příspěvekod nosooo 17. 7. 2009 17:53

bloodsoul píše:mě poslali z alza.cz že je objednávka vyřízena a připravena k odeslání že by měli jen pár kousků?? :hm :-|

urcite je to tak ze mali iba par kusov,moznoze ani nepredpokladali taky obrovsky zaujem o tento telefon :-P
nosooo
Junior

Odeslat příspěvekod kalimahl 17. 7. 2009 17:56

Nevite kde by se dal sehnat ten cesky FW?
kalimahl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bloodsoul 17. 7. 2009 18:05

nosooo- objednával jsem to 15:30 a ted uz to nemají dostupné asi jsem měl stěsti či co :roll:
bloodsoul
Junior

Odeslat příspěvekod nosooo 17. 7. 2009 18:09

tak ty si jeden z tych stastnejsich ktorym sa uslo ;-)
nosooo
Junior

Odeslat příspěvekod webstyl 17. 7. 2009 18:11

bloodsoul píše:nosooo- objednával jsem to 15:30 a ted uz to nemají dostupné asi jsem měl stěsti či co :roll:

Vsak rikam, ze jsem tam volal pred hodinkou a ze na sklade nemaji, ze maji objednane.Takze jsi to vychytal 8-D
webstyl
Junior

Odeslat příspěvekod Davemaniac 17. 7. 2009 18:20

Fuj, s tou cestinou je to skaredy :D ..... nechavam english
Davemaniac
Junior

Odeslat příspěvekod webstyl 17. 7. 2009 18:29

Davemaniac píše:Fuj, s tou cestinou je to skaredy :D ..... nechavam english

jako je fakt, ze na takovem spickovem mobilu je ta cestina divna :-D no a dobre. v pripade, kdyz se koupi bez CZ, jde tam ta CZ nahrat?
webstyl
Junior

Odeslat příspěvekod joysk 17. 7. 2009 18:40

webstyl píše:Teeeeda uprime zavidim :tleskani takze rikas z Alzy.cz? No a jake jsou tve dojmy?Zajima me GPS napriklad

Dojmy su zatial velmi dobre.. Display je nadherny a HD video (playback) super.. Zatial som sa s nim nejak extra nevyhral, kedze som este v praci a musim sa venovat aj niecomu inemu nez telefonu.. Poriadne testovat sa chystam cez vikend (vratane GPS).. Co sa tyka preinstalovaneho GPS SW, nic som nenasiel..
joysk
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka