Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zabi.princ 5. 8. 2009 22:33

proč když vytvořím složku a do ní dám obrázky a do ní další složku s obrázky.. proč je pak v galerii nemám roztříděné tak jak je mm ve složkách v paměti.?
Zabi.princ
Junior

Odeslat příspěvekod CZBOB 5. 8. 2009 22:39

Mr.Katana píše:
CZBOB píše:Zdravím,je na symbian nějaká obdoba office tak jako na founech s win?Word,exel,outlook atd??

Ano, je už předinstalovaný QuickOffice

A jestli se mohu zeptat,jaká to je verze?Prý vyšla nová verze 6,ale ta asi v tomto modelu nebude...
CPU:Intel Core 2 Duo E8400 (45nm Wolfdale) oc 3,8GHz
ASUS P5K Pro Gb LAN iP35
Paměť:6 GB DDR2 1066MHz CL7 Kingston
HDD:2x500GB Seagate B-ES 32MB SATAII,
SAMSUNG HD103SJ
GK:Gigabyte GTX460 1GB DDR5 GV-N460OC-1GI
LCD:HP2408h
CZBOB
Junior

Odeslat příspěvekod xcookx 5. 8. 2009 22:52

chtel jsem se zeptat jak jste spokojeni s omnii hd jak se vam pisou sms a jak slape gps a zda jsou nejake vaznejsi problemy s konstrukci a ovladanim?Chtel bych si ji koupit ale radsi bych i nejakou klavesnici neco jak je n79 ale ta se mi nelibi tak nevim co poridit. :-(
E51 neni,N79 neni,SE W200i,zaloha 6210,Samsung s5230,HTC Desire,iPhone 4s
xcookx
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Katana 6. 8. 2009 00:39

CZBOB píše:A jestli se mohu zeptat,jaká to je verze?Prý vyšla nová verze 6,ale ta asi v tomto modelu nebude...

Tuším, že tam šestka je, ale je to jen trial, takže se nedá editovat, jen číst. Mě právě zajímá, jak to odinstalovat, protože když chci nainstalovat plnou, tak to po mě chce odinstalaci staré verze, aby to šlapalo.

xcookx píše:chtel jsem se zeptat jak jste spokojeni s omnii hd jak se vam pisou sms a jak slape gps a zda jsou nejake vaznejsi problemy s konstrukci a ovladanim?Chtel bych si ji koupit ale radsi bych i nejakou klavesnici neco jak je n79 ale ta se mi nelibi tak nevim co poridit. :-(

Všechny zmíněné věci jsou naprosto bez problémů, na qwerty klávesnici se píše přepychově (alespoň z mého pohledu) a GPS šlape naprosto parádně, na otevřeném prostoru jsem tuhle měl i snad 7 nebo 8 satelitů.
Mr.Katana
Junior

Odeslat příspěvekod arai 6. 8. 2009 08:22

xcoookx: Há Déčko bych vzal opět. Co se tlf týká, je dál než Nokie. Jen věřím, že vypilují ten svůj SUITE7. K telefonu ale fakt žádné připomínky.
arai
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pool1975 6. 8. 2009 09:30

vice lidi uz tu psalo, ze jim jdou i filmy s titulkama... je na to nejaky figl? ja film i titulky ve formatu SRT (se stejnym nazvem jako film) nakopiruji do telefonu do stejne slozky, film bezi, titulky nikde... kde delam chybu?
pool1975
Junior

Odeslat příspěvekod zikpik 6. 8. 2009 09:44

Podělí se někdo, prosím, o informaci, zda lze s CZ verzí psát i dakritiku a pokud ano, jak moc to je/není pohodlné?
Dancall 2711 (1996) ---> x ---> Samsung i8910 HD
zikpik
Junior

Odeslat příspěvekod havja 6. 8. 2009 10:26

Ahojte lidi, už tuto diskusi sleduju od začátku a rozhoduju se, zda-li si tento mobil pořídím... Přikláním se k Sunnysoftu, ale jak jsem tak brouzdal netem, tak jsem narazil na tohle:http://www.mp3centrum.cz/mobility/samsung-i8910-omnia-hd/. Co si o tom myslíte? 16GB a ofic. distribuce? Není to nějaké podezřelé?
havja
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Novis knO 6. 8. 2009 10:45

Neví někdo jak odinstalovat to Pc suite studio 7? mě to pokaždý začne znova instalovat s hláškou že už je to nainstalovaný :-/Uninstal v přidat nebo odebrat prostě nefunguje.
Novis knO
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod javak810i 6. 8. 2009 11:30

havja píše:Ahojte lidi, už tuto diskusi sleduju od začátku a rozhoduju se, zda-li si tento mobil pořídím... Přikláním se k Sunnysoftu, ale jak jsem tak brouzdal netem, tak jsem narazil na tohle:http://www.mp3centrum.cz/mobility/samsung-i8910-omnia-hd/. Co si o tom myslíte? 16GB a ofic. distribuce? Není to nějaké podezřelé?

Kdyby jsi lépe četl tak zjistíš, že to není 16gb verze ale 8gb + k tomu dávaj 8gb kartu zdarma, ovšem za tu cenu je to slušný. Já ji asi koupím u Itage za 13k a kartu seženu levněji než na 1k. ;-)
HP Elitebook 8740W - Core i7, 8GB RAM, Geforce GTX460M
Sennheiser CX400 -> UE SuperFi 4 -> Jays D-Jays -> VSONIC GR07 -> Sennheiser HD 25 -> Sennheiser IE 60 + Sony MH1C -> Sennheiser IE80 (fake) -> Xiaomi Piston 2
javak810i
Junior

Odeslat příspěvekod jircy 6. 8. 2009 11:32

Pokud někdo shání držák,tady by jeden byl:
http://www.aukro.cz/item705059562_profe ... ia_hd.html
jircy
Junior

Odeslat příspěvekod havja 6. 8. 2009 11:50

javak810i píše:
havja píše:Ahojte lidi, už tuto diskusi sleduju od začátku a rozhoduju se, zda-li si tento mobil pořídím... Přikláním se k Sunnysoftu, ale jak jsem tak brouzdal netem, tak jsem narazil na tohle:http://www.mp3centrum.cz/mobility/samsung-i8910-omnia-hd/. Co si o tom myslíte? 16GB a ofic. distribuce? Není to nějaké podezřelé?

Kdyby jsi lépe četl tak zjistíš, že to není 16gb verze ale 8gb + k tomu dávaj 8gb kartu zdarma, ovšem za tu cenu je to slušný. Já ji asi koupím u Itage za 13k a kartu seženu levněji než na 1k. ;-)

Máš pravdu, díky moc...
Jinak máš s Itage dobré zkušenosti? A je to z ofic. distribuce? Ještě jednou dík za reakci... ^^
havja
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zabi.princ 6. 8. 2009 11:53

jircy píše:Pokud někdo shání držák,tady by jeden byl:
http://www.aukro.cz/item705059562_profe ... ia_hd.html

na sunny softu jsou dva... ;-)
Zabi.princ
Junior

Odeslat příspěvekod javak810i 6. 8. 2009 12:16

havja píše:
javak810i píše:

Máš pravdu, díky moc...
Jinak máš s Itage dobré zkušenosti? A je to z ofic. distribuce? Ještě jednou dík za reakci... ^^

U Itage jsem kupoval PSP a komponenty do PC, byli vždy vztřícní, ale servis posoudit nemohu (neměl jsem ještě zkušenost, ťuk, ťuk xD). K té Omnii, jeden chlap, co jí odtamtud koupil psal, že krabice nebyla rozbalena, byl v ní cz manuál a telefon byl v češtině, což svědčí o ofiko distribuci, zož mi i samotná firma potvrdila mailem a poslala seznam Samsung servisů. Takže buď lžou a nebo je to nejlepší cena za ofiko distribuci.
HP Elitebook 8740W - Core i7, 8GB RAM, Geforce GTX460M
Sennheiser CX400 -> UE SuperFi 4 -> Jays D-Jays -> VSONIC GR07 -> Sennheiser HD 25 -> Sennheiser IE 60 + Sony MH1C -> Sennheiser IE80 (fake) -> Xiaomi Piston 2
javak810i
Junior

Odeslat příspěvekod havja 6. 8. 2009 12:56

javak810i: díky... Takže to vypadá, že koupě proběhne přes Itage, jelikož k Ostravě to mám dosti blízko :lol:

Edit: Volal jsem na Itage - je to ofic. distribuce, ale budou jej mít nejdříve 10.8.(ikdyž na internetu píšou, že jej mají skladem).
Naposledy upravil havja dne 6. 8. 2009 13:23, celkově upraveno 1
havja
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka