Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Picos 15. 11. 2009 17:31

Mohli by ste mi prosím poradiť. Nefunguje mi fotoaparát a natáčanie videa, teda aspoň to neviem zmeniť. Podarilo sa mi urobiť 3 snímky v režime detekcia úsmevu. V normálnom režime, keď stlačím spúšť, tak foťák cvaká, zaostruje a pípne ale snímok to neurobí. Video sa nespustí vôbec, je to v nastaveniach ? Ako to rozchodiť ? Ďakujem.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod Picos 15. 11. 2009 20:33

Už som na to prišiel. Je treba dvakrát stlačiť spúšť foťäku a podobne je to aj pri spúšťaní videa. Tlf mám len pár dní, tak na recenziu je skoro ale zatiaľ ma milo prekvapil. Včera som si na display dal fóliu Invisible shield, zháňam soft pre navigáciu a domáci WIFI router. Inak telefóny nie sú, v Bratislave, kde som ho kupoval sa na tento fon v dobrej cene čaká. V značkovej predajni ho majú ale tá cena :D
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod gembler 17. 11. 2009 01:00

moze tu napisat niekto kto ma/mal aj N97 a aj i8910HD? zajtra,pozajtra,popozajtra sa chystam jeden z nich objdnat...

N97+ kompatibilita aplikacii/JAVA applikacii, HW klavesnica, FM vysielac, 32GB pamat, podora vyrobcu (FW)
N97- ubohy HW (RAM!!!)
i8910+ vymakany HW (RAM, displej...)
i8910- nekompatibilita app vratane JAVA app, slaba/ziadna podpora vyrobcu

aka je napr. kvalita reproduktora & mikrofonu u N97 ked je v takom tenkom vrchnom tele (displeji)? ako sa sprava celkovo system u i8910 kedze je to symbian z Nokii? zaujima ma hlavne ake skusenosti ma clovek ktory realne ma/mal - pouziva/pouzival N97 a aj i8910 a hlavne keby si mal kupit dalsi ci by kupil znova N97 alebo znova i8910? dik ;-)
gembler
Junior

Odeslat příspěvekod Brixes1 21. 11. 2009 23:33

Z těchto dvou telefonů bych bral všemi desti Samsung i8910 HD. Nokia n97 je sice drahý telefon, ketrý zahrnuje sposty funkcí, ale pokud vybíráte telefon určený pro multimédia zvolil bych Samsung i8910 HD.
Brixes1
Junior

Odeslat příspěvekod Milhaus65 24. 11. 2009 23:55

Pěkný den. Zvažuji koupi tohoto přístroje, pročítám diskuse a mám dotaz. Je nějaká nová informace o oficiální češtině ? Ta první se asi moc nepovedla. Bylo by možné zde napsat poslední verze fw a jak to zjistím v obchodě , která tam je ? Předem díky.
Milhaus65
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod izers18 25. 11. 2009 11:33

V obchodě přes Device Managera. Stačí tel zapnout a v nastavení se vidí verze FW.
FW CZ je I8910XXIJ1 / I8910XCSIJ1 - dostupnost ověřit v servisech.
izers18
Junior

Odeslat příspěvekod Milhaus65 25. 11. 2009 19:25

Díky. Jestli to chápu správně tak jsou 2 veze starší před lomítkem a novější za / ?
Milhaus65
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod izers18 25. 11. 2009 21:11

Ne... to XX v prvním je pouze jazyková mutace.. proto za / je CS ;-) CZ verze FW se odvozuje od nějaké jiné jazykové mutace.
izers18
Junior

Odeslat příspěvekod Extrememan 26. 11. 2009 21:59

Dobrý den.Chtěl bych Vás požádat o radu. Koupil jsem si Omnii HD a nevyhovuje mi způsob , kterým mě tento telefon informuje o zmeškaných hovorech, došlých SMS a zmeškaných úkolech v kalendáři. Pro zjištění, zda nemám zmeškaný hovor, došlou SMS nebo zmeškaný nastavený úkol v kalendáři musím odemknout telefon. Což mi nevyhovuje. Chtěl bych, aby mě telefon např. pípnutím,melodií atd. co 5 minut informoval o tom, že mám zmeškaný hovor, došlou SMS nebo zmeškaný nastavený úkol v kalendáři a to tak dlouho dokud na toto upozornění nezareaguji např. odemknutím telefonu. Také bych chtěl, aby se dal pro tuto aplikaci nastavit tichý profil (aby mi to např. nepípalo i v noci). Mohli by jste mi prosím doporučit nějakou aplikaci, která by to zvládala? Mám Handy shell, ale ani tento program mi neposkytuje ty možnosti, které jsem výše popsal. Předem Děkuji za odpověď.
Extrememan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod max.pain88 26. 11. 2009 22:22

prosím o radu dá se nějak dát nahlas přijem hovorů na telefonu to mám na 100% ale furt je to někdy špatně slišet děkuji hluchý nejsem
max.pain88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Chuchmi 28. 11. 2009 14:56

Extrememan, nemusíš odemikat, stačí zmáčknout jakékoli tlačítko, a oběví se, jestli nemáš něco zmeškané...
Chuchmi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod norinco 28. 11. 2009 18:52

Ahoj všichni, chtěl bych poprosit o radu. Zvažoval jsem nákup N97 nebo i8910 HD. KOupil jsem tu Nokii, ale po dvou měsících jsem jí vrátil, jelikož to byla jedním slovem tragédie.
Asi teda objednám tohoto samsunga ale mám pár dotazů. Jak je to s oficielním českým firmwarem. Už vyšel ten novější a je možné si ho stáhnout? Už jste ho někdo vyzkoušel na svém samsungu?
Taky bych chtěl poprosit uživatele o napsání svých dlouhodobějších poznatků. Jaké mouchy má tento přístroj. Na té N97čce byly tyto problémy: nepoužitelná GPS (dříve bych cestu našel na papírové mapě), ve tmě mizerný fotky, zamrzání přístroje, horší reproduktory, malá RAM.
Děkuji velmi za vaše rady
Nor
norinco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod izers18 28. 11. 2009 19:22

Používám custom firmware v ang - super věc
Ten český už dají v servise - jen googli ;-)

i8910 mám od července a od září, co je kupa nových FW a hlavně custom HaX.1.5 mi pouze 1x zamrzl. Načítání obrázků. videí jede během vteřiny.
GPS používám Sygic a max spokojenost. Do min mám signál. Reproduktory nepoužívám, tak zde nevím. RAM mám pořád cca 60-62MB volné.
Baterie při cca 45min hovoru denně a 6-10sms vydrží 2,5dne. Když náhodou nemusím volat, 3dny v pohodě.
Navigovar vydrží cca 5hod, na WiFi(už se neodpojuje) vydrží kolem 6hod dle práce. V současné době je už mraky témat a aplikací, tak se dá tel hodně přizpůsobit.
izers18
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 29. 11. 2009 01:01

No nekup to za ty prachy.......................................
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Brixes1 2. 12. 2009 22:20

Chci se zeptat. Rozhoduji se mezi Samsungem i8910 HD vs HTC HD2. Poradíte mi někdo mezi kterým se mám rozhodnou? Chci telefon pro brouzdání po internetu, přehrávání filmů, poslouchání hudby, GPS, sem tam nějaká ta hra a s různými vychytávkami. Jestli to bude Symbian nebo WM na tom ani nesejde. Popřípadě klady a zápory těchto dvou telefonů. Oba dva se mi líbí, výbavu mají dobrou také oba. Budu vám moc vděčný za vaše názory a zkušenosti.
Brixes1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka