Byl jsem (NE)šťastným majitelem LG KM900 Arena, který jsem prodal před pár dny. Teď si brousím zuby na nějaký nový telefon, který musí být zaměřen na multimédia s dotykovým displejem. Musí být také po designové stránce hezký, dokonalý.
Arena byla nádherná, opravdu zaujala, ale nododělanost FW a všech funkcí byla příšerná, hlavně tedy byla bez OS, což jsem ale věděl, když jsem si ji pořídil. Jen design je na výbornou.
OmniaHD se mi jeví jako výborný nový adept, ale jen mě děsí displej. 640*360 je na 3,7" velmi málo, alespoň co se mého názoru týče, jelikož jsem si zvykl na Arenu, která má brilantní displej, ale horší na slunci. Jaký máte pocit z displeje vy?
Další adept je Motorola Milestone, který má OS Google Android, který mě láká ještě více, jelikož Symbian a jeho prostředí je z mého pohledu otřesné... Také bych nejraději počkal, až se telefony s tímhle OS rozšíří a taky na Google Phone, pokud by vypadal podle konceptu, který je na mobil.cz:
http://palmare.idnes.cz/opravdovy-googl ... lefony_vokJaké máte tedy pocity z OmnieHD a jaká by byla vaše volba?