Samsung I8910 HD - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod BigFoot007 2. 12. 2009 23:39

brixes - hod si do vyberu v tom pripade aj SE Satio.
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod izers18 3. 12. 2009 11:08

Brixes1 píše:Chci se zeptat. Rozhoduji se mezi Samsungem i8910 HD vs HTC HD2. ....

Pokud více převažuje zábava u tebe... i8910
Pokud více převažuje práce u tebe... HTC HD2

Oba skvělé telefony. Pokud bych musel více pracovat s maily, kalendářem...šel bych do HD2.
Pokud ale chci poslouchat hudbu, natáčet video, fotit, hrát si... i8910 je jasná volba.

Satio nemá zrovna skvělý HW a 12MPix jediná dobrá volba s dobrým podáním hudby. Ale u i8910 se dá v service menu nastavit hlasit hudby a lepší poslech z mobilu jsem ještě neměl nikdy neměl a to jsem si myslel, že SE nikdy nic nepřekoná.
izers18
Junior

Odeslat příspěvekod Ra 3. 12. 2009 15:42

Brixes1 píše:Chci telefon pro brouzdání po internetu, GPS, ...

HTC ma väčší a jemnejší displej, takže budeš mať väčší komfort a vraj navigácia iGo8 je pre mobili najlepšia/nemám osobne vyskúšané a tá ti pôjde len na HTC.
Ra
Junior

Odeslat příspěvekod jarousek07 3. 12. 2009 19:57

Ahoj všici, netušíte někdo, v jakým shopu by se dal koupit tenhle samsung s již novým českým firmwarem I8910XXIJ1 (resp. I8910XCSIJ1) ? Díky za tip Jarouš
jarousek07
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Brixes1 3. 12. 2009 21:48

Chci se zeptat. Rádbych otestoval některý mobilní telefon. Poradilm byste mi někdo kde. Je to možné třeba u O2???
Brixes1
Junior

Odeslat příspěvekod izers18 3. 12. 2009 23:43

Brixes1 píše:Chci se zeptat. Rádbych otestoval některý mobilní telefon. Poradilm byste mi někdo kde. Je to možné třeba u O2???

No, záleží na koho na pobočce narazíš. Pokud budeš chtít zkusit 1-2, nebude problém. Pokud více, nebudou kvůli tobě rozbalovat několik telefonu naráz. Pak ty rozbalené musí stejně udat a když další zájemce uvidí, že balení bylo už rozbaleno, nepůsobí to dobře.

Za druhé... z ukazování telefonu a následné možné koupě prodejce nemá ani floka, takže si fakt max 2 tel vybrat a pak se dá i v klidu ukázat.
izers18
Junior

Odeslat příspěvekod durbachit 4. 12. 2009 14:47

Uvazuju o tomto telefonu pod stromecek. Zajimaly by me 2 veci.
1) v recenzi uvadeji ze jeden z hlavnich nedostatku jsou bugy firmwaru. O jake bugy konkretne se jedna?
2) Je to s vydrzi baterie opravdu tak spatne, jak se uvadi, tj. mene nez 1 den?
Samsung i8910 HD fw. I8910XXIJ1

Sony A200 + Sigma 17-70mm

Škoda Superb 1.9 TDI 74 kW
durbachit
Junior

Odeslat příspěvekod Picos 4. 12. 2009 18:53

O tých bugoch sa dočítaš na tejto stránke. Ja mám pôvodný firmware a som veľmi spokojný. Baterka u mňa má práve úžasnú výdrž. Samozrejme záleží na tom čo s telefónom robíš. Najväčšia spotreba je pri používaní GPS ale to je pochopitelné. Inak pri bežnom používaní t.j. telefonovanie, SMS, fotoaparát, hry / všetko v norme / mi vydržal na jedno nabitie 5 dní a to ho na noc nevypínam. Pri poslednom dieliku baterky som vybavil asi 10 telefonátov, bol som v Rakúsku, kde nie je naša sieť, takže sa stále pokúšal o pripojenie a natočil som jedno video. Navečer tlf zahlásil nízky stav batérie.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod durbachit 4. 12. 2009 19:04

diky za odpoved. Muzu se zeptat jake oznaceni ma ten firmware co mas ty?
Jinak GPS pouzivat nebudu...telefon chci na hudbu, filmy, hry, volani, sms...
Samsung i8910 HD fw. I8910XXIJ1

Sony A200 + Sigma 17-70mm

Škoda Superb 1.9 TDI 74 kW
durbachit
Junior

Odeslat příspěvekod Picos 4. 12. 2009 19:54

Verzia softvéru: I8910XXIFB, užívateľská verzia: I8910XCSIF1, dátum užívateľskej verzie 10/06/2009. Pri tom softvéry to nie je u každého mobilu rovnaké, ja napríklad nepozorujem niektoré bugy tu spomínané a cez niečo sa dá preniesť.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod Picos 4. 12. 2009 20:07

Ešte k batérii. Včera som nabíjal. O 10,30 h som mal plne nabitú baterku. Telefonoval som, večer som hral hry, poslal nejáke sms. Dnes som mal pár telefonátov a stav baterky momentálne stále 100%.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod izers18 5. 12. 2009 13:15

Picos píše:Verzia softvéru: I8910XXIFB, užívateľská verzia: I8910XCSIF1, dátum užívateľskej verzie 10/06/2009.

Mazec teda. Kdyby jsi nahodil aspoň nějaký FW ze září a dále, nepoznal bys svůj telefon. Lepší fotky, video, rychlost, stabilita ;-)
izers18
Junior

Odeslat příspěvekod Anonym_654165 12. 12. 2009 19:27

Stalo se mi ted v telefonu mam nainstalovano asi 80 programu,hry atd postupne doplnuji a po nekolikate kdyz vypnu telefon a pak zapnu nabiha ale system uz nenabehne skonci pouze u nacitani jak bezi ten zeleny obdelnicek pri zapnuti a pak se zasekne a nic.Nekolikrat se mi to uz stalo a stale dokola.Telefon se mi nejakym zarakem vzdy povede uvest do chodu vzdy,ale kdyz ho pripojim k pocitaci ci nabijecce.Cim to muze byt moc programu nebo tak to nevim.Vzdy ho musim vyresetovat*#7370 # a zacit nanovo.Prosim o nejako radu treba malou.Moc dekuji.M
Anonym_654165

Odeslat příspěvekod rajs 13. 12. 2009 00:50

No to je jednoduché máš to prostě přeplacené počítač musíš také vyčistit od bordelu ale vždy to zůstane v registrech takže hard reset a neinstaluj každou blbost...............
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Shampoo 13. 12. 2009 19:16

Byl jsem (NE)šťastným majitelem LG KM900 Arena, který jsem prodal před pár dny. Teď si brousím zuby na nějaký nový telefon, který musí být zaměřen na multimédia s dotykovým displejem. Musí být také po designové stránce hezký, dokonalý.
Arena byla nádherná, opravdu zaujala, ale nododělanost FW a všech funkcí byla příšerná, hlavně tedy byla bez OS, což jsem ale věděl, když jsem si ji pořídil. Jen design je na výbornou.

OmniaHD se mi jeví jako výborný nový adept, ale jen mě děsí displej. 640*360 je na 3,7" velmi málo, alespoň co se mého názoru týče, jelikož jsem si zvykl na Arenu, která má brilantní displej, ale horší na slunci. Jaký máte pocit z displeje vy?
Další adept je Motorola Milestone, který má OS Google Android, který mě láká ještě více, jelikož Symbian a jeho prostředí je z mého pohledu otřesné... Také bych nejraději počkal, až se telefony s tímhle OS rozšíří a taky na Google Phone, pokud by vypadal podle konceptu, který je na mobil.cz:
http://palmare.idnes.cz/opravdovy-googl ... lefony_vok

Jaké máte tedy pocity z OmnieHD a jaká by byla vaše volba?
Shampoo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka