Samsung S5230 Star - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dc 239 26. 11. 2009 19:40

Zdar nevíte někdo kolik stojí lite ftp? na té stránce to nepíšou
dc 239
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radho 26. 11. 2009 20:43

ja som si kupil a platil som 5E /150sk/takze tak ..,a pisal som otom tu niekde na fore co a ako.. ;-]
radho
Junior

Odeslat příspěvekod ext3rr 26. 11. 2009 21:22

Ahoj, tento mobil uz mam temer 3 mesice,a nemuzu si na nej stezovat,presto bych mel par dotazu:
1)Po case se telefon zpomaluje a napriklad presun z menu na plochu se docela prodluzuje. Pomuze jen reset (vypnout/zapnout).Zajimalo by me cim je to zpusobeno a zda se to da necim eliminovat.Bylo by fajn aby telefon behal tak rychle jako po restartu,ale nastalo.Mam v nem 4GB micro SDHC,a pamet v telefonu je kolem 30MB.
2)Pri poslechu hudby(treba radio),mam telefon v kapse,tichy rezim a zamceny.Kdyz mi nekdo vola,automaticky se ztlumi radio. Zajimalo by me,zda lze nejak (pohotove) prijmout hovor rovnou do sluchatek
3)Drive mi slo bez problemu v programu "Format Factory" predelavat avi soubory do zmensenych v avc(h264). Pote jsem presel na Windows 7,a tento format mi telefon uz odmita brat,bere pouze mpeg4(xvid). Mate nekdo zkusenosti?Je v tom nejaky podstatny rozdil? Diky za odpovedi ;-)
ext3rr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod syberius 26. 11. 2009 21:26

dc 239 píše:Zdar nevíte někdo kolik stojí lite ftp? na té stránce to nepíšou

No jestli chceš Lite FTP kvůli instalaci JAVY, tak jsou to vyhozený peníze.Stenou práci a úplně zadarmo ti udělá BT file manager.
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod syberius 26. 11. 2009 21:31

ext3rr píše:2)Pri poslechu hudby(treba radio),mam telefon v kapse,tichy rezim a zamceny.Kdyz mi nekdo vola,automaticky se ztlumi radio. Zajimalo by me,zda lze nejak (pohotove) prijmout hovor rovnou do sluchatek

Myslím, že by to mělo jít tím tlačítkem co je na sluchátkách, ale osobně jsem to nikdy nepoužil.

Jinak co se týče správy paměti, ta u tohoto tel. není bůhví jaká, ale nedá se tím nic moc dělat.Osobně občas po surfování promažu paměť prohlížeče a historii, ale nějaký extra vliv to nemá.Jediná pomoc když už je to neůnosné je bohužel, restart tel.
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod danny203 26. 11. 2009 23:28

Ahoj mám tento tel. prvni den,zajimalo by me jestly je normalni ze tam mam porad ikonku G připojeno k síty GPRS,nebero to peníze? A jeste ikonku ,, 1. " co to znamena? Děkuju
Komp: Intel E7400 2.8 Ghz (3.5),Geforce GTS 250 1Gb ddr3,Deska Gigabyte EP 45 DS3LR,Ram 4 Gb,Disk 500 Gb,Zdroj Seasonic 500W.
Mobil : Samsung S5230 Stár
danny203
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dvoreczlin 27. 11. 2009 01:09

Po dlouhém a usilovném hledání, se podařilo najít pár aplikací určených pro ACCELEROMETER SENZOR (čidlo pohybu). Především aplikace IBEER (cerveza.jar) je unikátní, perfektní, prostě bomba 8-D 8-D 8-D 8-D . Ostatní kousky jsou nic moc, ale dobré něco. Vše je 100% funkční na S5230 (firmware S5230XEII4).
Link pro stažení ZDE : http://uloz.to/3171252/accelerometer-hry.rar

VIDEO IBEER ZDE : http://www.youtube.com/watch?v=0SpoAVU8JRE
No a to je vše. Doufejme že budou další kousky .
dvoreczlin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod a-c 27. 11. 2009 10:48

Připojuji se do řad všech, kteří měli problém se zadním krytem :-) I když tedy zpočátku to tak veselé nebylo. Osvědčila se mi metoda dvou dlaní proti sobě a pak silou posunout zadní kryt ve směru šipky. Myslel jsem, že po druhé to už půjde hladce. Nešlo. Tak uvidíme časem. Asi tam vrazím simku, paměťovku a už to otevírat nebudu.
a-c
Junior

Odeslat příspěvekod uai1 27. 11. 2009 15:05

dvoreczlin píše:Po dlouhém a usilovném hledání, se podařilo najít pár aplikací určených pro ACCELEROMETER SENZOR (čidlo pohybu). Především aplikace IBEER (cerveza.jar) je unikátní, perfektní, prostě bomba 8-D 8-D 8-D 8-D . Ostatní kousky jsou nic moc, ale dobré něco. Vše je 100% funkční na S5230 (firmware S5230XEII4).
Link pro stažení ZDE : http://uloz.to/3171252/accelerometer-hry.rar

VIDEO IBEER ZDE : http://www.youtube.com/watch?v=0SpoAVU8JRE
No a to je vše. Doufejme že budou další kousky .

diky kdyby jsi jeste neco nasel bud hry nebo aplikace na akcelerometr funkcni na tohoto samsunga tak je sem zase dejte jeste jednou dik
PODPIS SMAZÁN PRO PORUŠENÍ PRAVIDEL
uai1
Junior

Odeslat příspěvekod ruzo 27. 11. 2009 17:54

ext3rr:
K tvojej otázke 1. - Uvoľňovanie pamäti , program Memory up

viewtopic.php?f=30&t=1069180&p=6666977&hilit=memoryup&sid=8c404a19df7cb106aa0123efd00c7159#p6666977

K otázke 3. Microsoft vydal kodeky pre Windows7: Win7codecs_v122.exe Tam by mohol byť problém.
Naposledy upravil ruzo dne 27. 11. 2009 17:59, celkově upraveno 1
ruzo
Junior

Odeslat příspěvekod stany055 27. 11. 2009 17:58

zdravim,ted nabizi vodafone zdarma mms jak mam si to spravne nastavit??a fotku jsem zkousel odelat,myslim,ze to odeslo jako sms..
bylo tu nastaveni na o2,ale na vodafone,ne..
stany055
Junior

Odeslat příspěvekod Motorolka 27. 11. 2009 19:09

danny203 píše:Ahoj mám tento tel. prvni den,zajimalo by me jestly je normalni ze tam mam porad ikonku G připojeno k síty GPRS,nebero to peníze? A jeste ikonku ,, 1. " co to znamena? Děkuju

Já se divím, že se tu stále někdo ptá na běžné ukazatele. Máš-li ikonku G jsi v místech kde je GPRS, máš-li ikonku E, jsi tam , kde je pokrytí EDGE. (setkala jsem se pouze u Nokie, že se tyto ukazatele dají vypnout - že by tvé předchozí telefony byly jen Nokie?) Ikonka G či E nejsou to samé jako značka BT. V tomto případě to nemá vliv na spotřebu baterky. Teprve když se změní barva ikonky, tak to znamená, že se děje nějaký přenos (MMS, nebo připojení na wap atp.)

ikonka "1" znamená něco jako, že jsi na první lince. Toto číslo, se mi ukazuje na displeji, mám-li v mobilu SIMkartu od Vodafone. Tohle číslíčko tě také nemusí znepokojovat ;-)
Motorolka
Junior

Odeslat příspěvekod Masaa 27. 11. 2009 21:29

Zdravim,tak jsem konecne taky obdrzel tenhle mobil a hned se potykam s problemem u Pc studio.Chci si pridat rucne kontakty ktere mi chybi v telefonu a po nekolika vterinach mi vyskoci hlaska Obrázek chci se zeptat jestli to taky nekomu dela,?Mam Win 7 x64 jen podotykam,ze mi to blbne phonebooku a verzi studia mam New_PC_Studio_1.4.0.IK1 (nechapu oznaceni,ale stahl jsem to posledni co jsem na netu nasel).Diky moc za rady
Onkyo TX-895|Jamo D 600 5.1|HTPC-Corsair Air 540|Sony KDL-60W605
PC:
Amd Fx-8370| Radeon R9 290X|SSD Samsung 850 Evo|Asus Crosshar Formula Z|Kingstone 1866Mhz 16Gb|Corsair Air 540
Masaa
Junior

Odeslat příspěvekod standho 27. 11. 2009 21:41

syberius píše:
dc 239 píše:Zdar nevíte někdo kolik stojí lite ftp? na té stránce to nepíšou

No jestli chceš Lite FTP kvůli instalaci JAVY, tak jsou to vyhozený peníze.Stenou práci a úplně zadarmo ti udělá BT file manager.

dal jsem si ten bt file manager ale nějak mi to nefunguje, protože to asi bude java a ten mobil ji právě neumí takže jak to rozchodit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§
standho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rstetka 27. 11. 2009 23:34

Masaa píše:Zdravim,tak jsem konecne taky obdrzel tenhle mobil a hned se potykam s problemem u Pc studio.Chci si pridat rucne kontakty ktere mi chybi v telefonu a po nekolika vterinach mi vyskoci hlaska Obrázek chci se zeptat jestli to taky nekomu dela,?Mam Win 7 x64 jen podotykam,ze mi to blbne phonebooku a verzi studia mam New_PC_Studio_1.4.0.IK1 (nechapu oznaceni,ale stahl jsem to posledni co jsem na netu nasel).Diky moc za rady

ten samý problém jsem řešil díky nestee a PC st.funguje viewtopic.php?f=30&t=1069180&st=0&sk=t&sd=a&start=2370
rstetka
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka