Samsung S5230 Star - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ALOsvk 28. 12. 2009 21:50

V profiloch... hore mas roletku a tam si vyber SMS spravy a mozes menit :)
ALOsvk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Newman81 28. 12. 2009 21:51

Tweetinka199: Nastavení - Profily - Normální - klikneš na ty dvě šipečky a na další obrazovce vpravo rozbalíš nabídku a vybereš Nové zprávy a Tón upozornění na zprávu ;) Můžeš si tam zvolit 4 přednastavené zvuky, nebo si kliknutím na Zvuky vybrat cokoliv jiného z telefonu/karty.
Newman81
Junior

Odeslat příspěvekod Tweetinka199 28. 12. 2009 22:01

díky moc :-)
Tweetinka199
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cooziik 28. 12. 2009 22:46

chtel bych se zeptat jak nastavit jimm/icq 6 mobil na port 80 ...abych to mel v ramci zvihodneni surf+
Cooziik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wojda 28. 12. 2009 22:56

Zdravim lidi mam dotaz. Puvodni sluchatka jsou fakt strasny a tak jsem uvazoval jak pripojit jiny, kdyz neberu v potaz kabelovy redukce tak jsem premyslel o vyuziti A2DP (ktery doufam tenhle telefon ma) napadlo me jestli by neslo vyuzit zarizeni Sony Ericsson MBR-100 http://www.x-store.cz/sony-ericsson-blu ... er-mbr-100 co si o tom myslite? snad to neni omezeny jen na SE.
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nando1996 28. 12. 2009 23:00

Nevím proč, ale mě ty sluchátka zase příjdou dost kvalitní. Jinak ty repráky přes A2DP pojedou v pohodě. nemusíš se bát že je to vázaný na značku. Pokud vím tak nedávno jsem na forum lide.cz mobilní telefony řešil Nokii 5630XpressMusic a nejaky bluetooth repraky a pry sly vyborne a bylo kazda jina znacka. jeste si to radsi nikde ověř ale myslím že by měli jít.
nando1996
Junior

Odeslat příspěvekod Newman81 28. 12. 2009 23:12

No tak teď se pro změnu zeptám já: mám domácí kino s bluetooth, v jeho manuálu stojí, že ho můžu spojit s jiným BT zařízením a přehrávat pak přes něj mptrojky jen tím, že je v onom zařízení (v mém případě Staru) přehraju. Spojím mobil s kinem, ale tu hudbu do něj prostě nedostanu, co dělám špatně? Potřebuju ještě něco jako je ten Bluetooth Music Receiver, který zmiňoval Wojda?
Newman81
Junior

Odeslat příspěvekod Wojda 28. 12. 2009 23:15

Tak to je v poho. No, mě ty sluchátka moc nesedí v uších nedávno jsem sipořídil Sennheiser CX200 Street II a tenhle telefon jsem dostal k vánocům tak bych to chtěl zkombinovat a pokud možno tak bezdrátově - ta cena 660 kč za ten modul mi přijde fakt málo a navíc to použiju i stěma reprákama no, ověřit to půjde asi těžko protože jak se mi zdá tak skoro nikdo tuhle věc nevlastní...
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petr.satka 28. 12. 2009 23:18

K té instalaci Java aplikací co se tu řešila:
Pár nejčastějších problémů a řešení.
-Aplikace jdou nainstalovat pouze do paměti telefonu.

Pokud selže instalace z nedostatku paměti, může to být z několika důvodů:
-V telefonu není dostatek místa (paměť je zaplácána aplikacemi, obrázky, videi ....).
-Řešení uvolnit paměť v telefonu. Nejlépe víc než zabírá JAR - je totiž komprimovaný.

-Aplikace je příliš veliká.
Někdy bývá omezena velikost aplikace. V telefonu může být sice dostatek místa, ale pokud je aplikace větší než limit, tak ji telefon nedovolí nainstalovat. Nepodařilo se mi zjistit jaký (jestli vůbec nějaký) je limit u S5230.
-Řešení není. (Možná nějaká úprava firmware).

-V JADu je uvedena špatná velikost aplikace.
Spíše teoretická možnost, pravděpodobněji by to vyhodilo neshodu obsahu.
-Řešení je vygenerovat JADmakerem nový JAD.

Pokud instalace selže z důvodu jiné chyby
-Neshoda obsahu
1)Nesouhlasí informace v JADu.
-Řešení je vygenerovat nový JAD.
2)Instalujete-li aplikaci z internetu, je možné že je špatně nastavený server.
-Řešení je aplikaci stáhnout do PC a hodit na uložto, nebo vlastní hosting.

-Nepodporovaný formát souboru
Telefon nepodporuje instalaci z karty.
-Řešení je instalovat z internetu, nejlépe pomocí JAD souboru. Nebo zkusit některý z dostupných návodů, případně přeinstalovat firmware telefonu.

Pokud selže spouštění aplikace
-Nedostatek paměti
Nemáte dostatek paměti pro běh aplikace, nebo aplikace pro svůj běh potřebuje víc jak 10MB paměti.
-Řešením je uvolnit víc jak 10MB paměti v telefonu a restartovat telefon. Pokud to nepomůže, tak aplikace potřebuje víc než 10MB a máte smůlu. Možná by pomohla úprava v konfiguračních souborech ve firmware telefonu.

Nějaká jiné chyby
-Mnoho spuštěných aplikací
-Řešení: restartujte telefon

-Ostatní
-Aplikace není kompatibilní s telefonem, nebo je špatně napsaná.
-Řešení: Kontaktujte autora aplikace - bude mít odezvu a bude vědět co vylepšit.
petr.satka
Junior

Odeslat příspěvekod Cooziik 28. 12. 2009 23:22

Cooziik píše:chtel bych se zeptat jak nastavit jimm/icq 6 mobil na port 80 ...abych to mel v ramci zvihodneni surf+

vi to nekdo?moc prosim
Cooziik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wojda 28. 12. 2009 23:23

A když prostě zapneš v mobilu přehrávání ( a zároveň máš oba přístroje spárované) tak to nefunguje?
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petr.satka 28. 12. 2009 23:28

Cooziik píše:...jak nastavit jimm/icq 6 mobil na port 80 ...abych to mel v ramci zvyhodneni surf+

Pro Jimma: Menu -> Možnosti -> Síť -> Port 80, Typ připojení HTTP. Někdy ale blbne přihlašování, tak to chce zkoušet víckrát, než se podaří připojit
petr.satka
Junior

Odeslat příspěvekod Wojda 28. 12. 2009 23:37

Ještě bych se chtěl zeptat jestli se někde dají sehnat nějaké další (a hlavně užitečnější) widgety a zda jde měnit vzhled prostředí myslim tim většívýběr barev než jen červená a zelená.
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 2718281828459 28. 12. 2009 23:37

Zkuste se kouknout do složky "hry a další" zvolte "Další" a "Certifikáty". Kolik tam máte certifikátů u operátora a třetích stran?
nevšímejte si těchto příspěvků, psal je člověk co původnímu majiteli tento nick ukradl
jméno=heslo
2718281828459
Junior

Odeslat příspěvekod Cooziik 28. 12. 2009 23:43

u operatora nic u treti strany 4.. jinak jimma sem nastavil ale nechce se mi to pripojit skousim to uz asi 5 minut..
Cooziik
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka