Samsung S5230 Star - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nagano80 6. 1. 2010 00:44

Jo v poho ale pri zkopirovani z5 do mobilu mi spadne TKFileExplorer v2.2 tak nevim kua uz to chci taky :(
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Sergeii 6. 1. 2010 00:46

hele to mi taky občas udělalo ... ale zapnu to normalně znova a de to ;) popřídapě odpojim a zapojim mobila ... nbahraju ti někam muj TK , měl sem předtim 3 a nefungovali vůbec , tenhle mi šel ... ;)

tutam: http://leteckaposta.cz/441793025
Sergeii
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 6. 1. 2010 00:56

Taky mi to pada pri odesilani z pc do mobilu ja uz fakt nevim
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Sergeii 6. 1. 2010 00:58

no ja sem i restartoval pc kuli tomu , ze sem tam musel preinstalovat ovladace k PC studiu , no delal sem to vcera od 2 do cca 5 do rána :D
Sergeii
Junior

Odeslat příspěvekod koky76 6. 1. 2010 00:59

Nagano80 píše:Taky mi to pada pri odesilani z pc do mobilu ja uz fakt nevim

ale skus to pozriet mne to tiez padalo ale prepisalo mi to ten subor
koky76
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 6. 1. 2010 01:00

Ale ja to uz mam presunuty spravne do mobilu podle toho tveho navodu i po 3x restart mobilu a stejen mam porad cervene pozadi
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod koky76 6. 1. 2010 01:03

ta si potom na tom ako ja :-D
koky76
Junior

Odeslat příspěvekod Brůča1 6. 1. 2010 01:06

carymaryfuk píše:Poraďte jakou SD kartu z níže uvedeného odkazu koupit:

Kód: Vybrat vše
http://www.mironet.cz/pametove-karty/securedigital-card-sd/micro-sd/8-gb+c10559/

Jsou to všechno SDHC?

Vždyť to máš u nich napsané, že jsou SDHC ;-) , záleží na tobě, jakou upřednostňuješ značku a taky, zda k ní chceš mít adaptér.
Já mám tuhle kartu http://vyrobcepocitacu.cz/?Mode=Sti&StiId=48071
a funguje též dobře :-D
Brůča1
Junior

Odeslat příspěvekod Sergeii 6. 1. 2010 01:21

to Nagano80
divný ,... zkoušel si ten původní soubor vymazat z telefonu a dát tam novej , "nekopírovat" ho ? a nastavil si v pre configuration tu zem,nebo oblast do který si nahrál ten přepsanej soubor ?

za zmínku by taky stálo vyzkoušet to , kouknout co máš v mobilu při pre configuration za oblasti ... a do tý daný oblasti pak vytvořit slošku NV a do ní ten soubor ...
Naposledy upravil Kniter dne 6. 1. 2010 01:42, celkově upraveno 1
Důvod: príspevky zlúčené, edituj!
Sergeii
Junior

Odeslat příspěvekod Lupen33 6. 1. 2010 10:25

Sergeii píše:
Lupen33 píše:For Sergeii:
Jj to jsem pochopil. Když mám tento čtvereček vlevo, jde s ním pohybovat v pohodě, ale když ho dám doprava (ovládání pravou) tak s ním zaboha nehnu :-( (zkoušel jsem i bez folie).

ahááá , no tak to máš nějakej mrtvej bod ... zkusil bych možná kalibraci znova ... a nebo tvrdej restart ... občas to pomáhá , než hned vracet

Tvrdým restartem myslíš vypnutí a vytažení baterie, nebo existuje ještě nějaký HW a SW RESET mobilu?
Lupen33
Junior

Odeslat příspěvekod zdenci22 6. 1. 2010 15:10

Black Theme

Tu su fotky
ObrázekObrázekObrázek
http://samsungstar.oforum.sk/
zdenci22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod beat 6. 1. 2010 15:17

Kdyby někdo narazil na postup jak mít místo bílého pozadí černé a místo černého textu bílý, pak dejte kdykoli vědět :-)
Naposledy upravil beat dne 6. 1. 2010 15:40, celkově upraveno 1
beat
Junior

Odeslat příspěvekod Brůča1 6. 1. 2010 15:34

Přesně tak - to by bylo to pravé "black" téma, protože dokud mě bude oslňovat bílé pozadí u každé položky, tak nemá cenu něco složitě měnit.
Naposledy upravil Kniter dne 6. 1. 2010 16:30, celkově upraveno 1
Důvod: necituj predchádzajúci príspevok!
Brůča1
Junior

Odeslat příspěvekod Sergeii 6. 1. 2010 15:41

Lupen33 píše:Tvrdým restartem myslíš vypnutí a vytažení baterie, nebo existuje ještě nějaký HW a SW RESET mobilu?

tuten: natvrdo reset : *2767*3855#

Brůča1: neco budu zkouset,ale nevidim to moc dobre no a porad je to hezci pro me nez bilo/zeleny ;)
Naposledy upravil Kniter dne 6. 1. 2010 16:37, celkově upraveno 2
Důvod: upravené, necituj vsetko! edituj!
Sergeii
Junior

Odeslat příspěvekod beat 6. 1. 2010 15:43

Brůča1: Mě osobně je to jedno. Mám Samsung D900(ten má jeden styl Menu čarný) a Nokii 5800XM(která má také černé Menu), ale sháním to pro někoho jiného.
Star je velmi dobrý telefon, ale kvůli bílému pozadí bych si ho nekoupil. Ta bílé mě v šeru a tmě prostě oslňuje. Jsem za ty roky užívání D900 zvyklý na černou.

Jenže Samsung si asi černé Menu nechává do drahých telefonů a pro low-endy nechává bílou.

EDIT: Samozřejmě že tento Dark Theme vypadá MNOHEM lépe a elegantněji(zvládl jsem ho udělat) než originál červeno-bílý nebo zeleno-bílý. Ale pořád to moc bije do očí :-)
beat
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka