Samsung S5230 Star - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod koky76 6. 1. 2010 21:49

nepomaha ani iny TkFileExplorer nechce ho prepisat (nv_default.ini)a uz sa mi neda ani deletnut nevie niekto poradit co s tym
koky76
Junior

Odeslat příspěvekod pota 6. 1. 2010 22:05

To koky: nwm ale zkusil bych reset mobilu i pocitace a potom editovat treba ze slozky ,,nemcina,, , jinak musis to vzdy vymazat a pak tam nahrat ten editovany...a ne prepisovat
pota
Junior

Odeslat příspěvekod Sergeii 6. 1. 2010 22:07

to D3VL3R:
jdou,ale pres Tkfile ... :-D dou i ty dema her ... uz je tam nemam ;)

to pota:
presne tak i kdyz me to poprvi slo ze sem to tam jen zkopiroval,ale pak uz sem vymazaval a nahraval z pc jinej ;)

jinak k tomu obrázku,me se to nekouse jen tak,kdyz chytim obrazek ( uvodni tapetu ) prstem a jedu s prstem po celou dobu precházení tapety ... nebo jako kousání si myslel ?

zkousel nekdo to menu ? :)
Sergeii
Junior

Odeslat příspěvekod koky76 6. 1. 2010 22:12

pota píše:To koky: nwm ale zkusil bych reset mobilu i pocitace a potom editovat treba ze slozky ,,nemcina,, , jinak musis to vzdy vymazat a pak tam nahrat ten editovany...a ne prepisovat

presne to som spravil a deletnut uz ide ale ked dam download z pc tak po chvili vypise chybu a prenesie len kusok suboru
koky76
Junior

Odeslat příspěvekod Sergeii 6. 1. 2010 22:13

jak download ?? to nepretahujes do mobilu ?
Naposledy upravil Kniter dne 7. 1. 2010 19:18, celkově upraveno 1
Důvod: odstránená citácia
Sergeii
Junior

Odeslat příspěvekod koky76 6. 1. 2010 22:19

Mozem aj pretiahnut len neviem koho a nepomaha nic
koky76
Junior

Odeslat příspěvekod pota 6. 1. 2010 22:28

Sergeii:myslel jsem tu animaci kdyz kliknes na tlacitko menu a ty ikonky zpravy,nastaveni,aplikace atd. ktere priletaji z boku ,,neleti,, uplne plynule ale trhaji se, ale kdyz nepouziju vlastni obrazek tak je to ok, jinak u mehi telefonu plynulost pohybu tapet ovlivnuje to jake tam mam widgedy...
pota
Junior

Odeslat příspěvekod Sergeii 6. 1. 2010 22:29

ahá,no me zas ty ikonky lítaj dobře i když podtim mam vlastni fotku :)
Naposledy upravil Kniter dne 7. 1. 2010 19:17, celkově upraveno 1
Důvod: odstránená citacia
Sergeii
Junior

Odeslat příspěvekod Lupen33 6. 1. 2010 22:53

For junior:
No jo, bylo to tou špatnou kalibrací, budu se do toho muset více ponořit ;-) V každém případě díky. Ještě by mě zajímalo u ostatních jestli jste zkoušeli to ostření při focení textu? Dle mého je to hrůza :-(
Lupen33
Junior

Odeslat příspěvekod syberius 6. 1. 2010 23:09

koky76 píše:
pota píše:To koky: nwm ale zkusil bych reset mobilu i pocitace a potom editovat treba ze slozky ,,nemcina,, , jinak musis to vzdy vymazat a pak tam nahrat ten editovany...a ne prepisovat

presne to som spravil a deletnut uz ide ale ked dam download z pc tak po chvili vypise chybu a prenesie len kusok suboru

Jo jo přesně tak.Mě to dělá to stejný.Ten soubor nv_original.ini to přeneslo v pohodě, protože ten má jen pár Bytů, ale ten soubor nv_default.ini má několik KB a ten skončí vždycky chybou.Bohužel to přepsalo ten původní, takže teď nemám v mobilu funkční soubor nv_default.ini
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod koky76 6. 1. 2010 23:50

existuje este nieco ine ako TkFileExplorer kde by so mohol editovat aprepisovat subory v mobile
koky76
Junior

Odeslat příspěvekod macin33 7. 1. 2010 00:17

Zdravim
zadam o radu,komosovy jsem naistaloval do telefonu operu a vse je v pohode ,ale jakmile chce stahnout nejaky soubor tak se ho to porad pta jestli povolit zapis do telefonu.projel co se dalo v nastaveni telefonu a nikde sem nensel moznsot kde se to da vypnout tahle hlaska.hlasi to kazdej stazenej kilobajt a je to pekne otravny....
diky za odpoved
macin33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod romann7 7. 1. 2010 00:37

neviete mi poradit ....dam si do MT hocijaky film vo formate mp4 h263 h264 MPEG4 a nejde napise mi ze NEPODPOROVANY FORMAT MEDIA ALEBO PRILIS VYSOKA BITOV8 RYCHLOST ?? co mam s tim robit ? pls
romann7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sergeii 7. 1. 2010 01:31

syberius píše:
koky76 píše:

Jo jo přesně tak.Mě to dělá to stejný.Ten soubor nv_original.ini to přeneslo v pohodě, protože ten má jen pár Bytů, ale ten soubor nv_default.ini má několik KB a ten skončí vždycky chybou.Bohužel to přepsalo ten původní, takže teď nemám v mobilu funkční soubor nv_default.ini

tyjo fakt nevim,me to jen obcas spadne hlaskou odesilat/neodesilat ... ale jinak to kopiruje v cajku ...
Sergeii
Junior

Odeslat příspěvekod Brůča1 7. 1. 2010 01:46

Přesně tohle mi dělalo taky, nakonec jsem ráda, že se mi podařilo dát původní soubor zpět 8-D
Musela jsem asi 3x restartovat mobil a přišla jsem o všechny kontakty a vše ostatní, co bylo uloženo v telefonu :roll:
Ten soubor NV v_original.ini jsem našla jen ve složce Default, nikde jinde není - ani v UK, jak tu někdo psal. Chci se zeptat, zda se to podařilo někomu s FW od Vodafone?
Brůča1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka