Samsung S5230 Star - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod petr.satka 11. 1. 2010 00:21

Velmi krátké časté vybíjení a nabíjení lionkám neškodí (kromě nabíjení a vybíjení kolem horních 5% kapacity - ale to by měla hlídat řídící logika baterie). Mohlo by to ale zmást právě řídící a měřící elektroniku (v průběhu života se klalibruje podle toho jak baterie stárne). Proto se doporučuje při takovém zacházení aspoň jednou za čas (zhruba po 30ti cyklech) baterii nechat vybít a nabít - elektronika se zkalibruje a je vše zase OK. Na chemické vlastnosti baterie to vliv nemá. Li-ion jsou konstruovány jako bezúdržbové baterie, takže samozřejmě nejideálnější je chovat se k baterii tak nějak normálně - prostě na ni zapomenout :-) .

Li-ion bateriím nejvíc škodí:
Hluboké vybíjení - Elektronika hlídá tu nejspodnější hranici, aby nedošlo ke zničení baterie. Ale není úplně ideální čekat až telefon začne řvát, že mu dochází šťáva.
Přebíjení - Elektronika hlídá.
Nabíjení při teplotách kolem a pod bodem mrazu
Skladování při plném nabití
Vysoké teploty
petr.satka
Junior

Odeslat příspěvekod atiw 11. 1. 2010 09:47

Dík za odpověď, ty Li-Ion bat. se údajně mají před prvním nabítím nechat úplně vybít, pak už normálně, tak jsem to někde četl.
atiw
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod koky76 11. 1. 2010 10:25

cital si predchadzajuci prispevok ze im skodi uplne vybitie to bolo volakedy pri klasickych ze sa mal nechat vybit
Naposledy upravil Kniter dne 11. 1. 2010 19:07, celkově upraveno 1
Důvod: odstránená zbytočná citácia
koky76
Junior

Odeslat příspěvekod mikoraul 11. 1. 2010 15:47

tak nasiel som v mobil shope to iste puzdro ako ma loula a nagano, tak som si ho kupil, 7€ takze nice...btw nevadi displeju, ze je tam na tom puzdre magneticka plocha? (z manualu Pri vystavení magnetickému poľu môže dôjsť k poškodeniu telefónu. Nepoužívajte puzdrá na prenášanie a príslušenstvo s magnetickým uzáverom a chráňte telefón pred dlhodobým vystavením magnetickému poľu.)
mikoraul
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod D3VL3R 11. 1. 2010 15:58

loula píše:Nekdo tu psal že má TT Pod Player?

jj mám ho, přes celý display, ale špatně funguje tlačítko play/stop, vždy se to na jednom sekne a nejde přepnout na to druhé, někdy to zas jde. To mi dělá i přehrávač v telefonu...
Case: NZXT S340 Black | MB: Asus M4A89TD PRO​/USB3 | CPU: AMD Phenom II X6 3.9GHz | GPU: Gigabyte GTX1060 OC 6GB | RAM: Hyper X 16GB DDR3 | HDD: SSD EVO 850 256 GB, WD 1 TB | Power: Corsair RM550x | OS: Windows 10 64b
D3VL3R
Junior

Odeslat příspěvekod iwika 11. 1. 2010 18:29

Jak nahrát hry do telefonu, když ještě nemám paměťovou kartu?
iwika
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hit.man 11. 1. 2010 18:31

Samsung S5230W Star bude tento telefon dostupný na trhu u nás?
hit.man
Junior

Odeslat příspěvekod mi_chael14 11. 1. 2010 20:07

mohli by ste mi prosim vas pomoct,ako mam dat hry do tohto mobilu lebo som uz z toho vedla,vopred dik
mi_chael14
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lupen33 11. 1. 2010 20:21

TAk jsem tu s dalšími dotazy:
1. Je v tomto founu nějaký equalizer, nebo hledam marně?
2. Dá se nějak zajistit, aby při otevření psaní poznámky automaticky naskočila T9-ka?
3. No a uzamčení ikon na ploše, to už je asi scifi, co?
Lupen33
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 11. 1. 2010 20:52

1-equa je v hudebnim prehravaci je to nad prepnutim pisne z5
2-neda,musis si T9 sam zapnout
3-pokud nevypnes mobil,nebo neupravis widgety tak ti to bude drzet jak sis to nastavil ty jinak musis delat znova
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Tweetinka199 11. 1. 2010 21:33

Dá se někde sehnat malování na samsung s5230 star ??
Tweetinka199
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tweetinka199 11. 1. 2010 23:05

Když si stáhnu nějakou hru do mobilu, píše mi to nepodporovaný typ souboru .. ale to už jsme tady řešili ... no a když si pošlu norm hru za peníze tak by mi to jít mělo ?? díky za odpověď :)
Tweetinka199
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod koky76 11. 1. 2010 23:08

Tweetinka199 je tu dost navodov a odkazov ako dostat hru do mobilu.Vsetko zalezi aky mas FW
koky76
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 11. 1. 2010 23:13

Nagano80 píše:3-pokud nevypnes mobil,nebo neupravis widgety tak ti to bude drzet jak sis to nastavil ty jinak musis delat znova

No, myslim, ze se ptal na moznost uzamknout jejich pozici a to nejde, nebo jsem aspon takovou moznost nenasel. A taky me stve, kdyz obcas misto poklepu a otevreni prislusne funkce se mi widget na plose nekam posune. Typicky pri prepinani mezi plochami, pokud nejedu prstem opravdu tesne nad spodni hranou, se mi casto podari o nejaky widget zavadit. :/
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka