Samsung S5230 Star - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mukina 18. 1. 2010 20:59

Včera v poledne jsem nabíjela. Dnes večer mám baterii jen na 55% - hrála jsem asi 1/2 hodiny java hru, 3x hovor po 5-ti minutách.
Tu hru jsem měla teda od včerejška minimalizovanou - je možný, že to má vliv na baterku, že to bere jako že je ta hra puštěná ?
Mukina
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nagano80 18. 1. 2010 21:47

To Mukina
Ano je to jak pises
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Mukina 18. 1. 2010 22:01

Díky za odpověď ;-)

Ale i tak mi přijde, že nabíjím tak po 3 dnech, tak jestli neni ta baterka nějak špatná. Zkusim to teď spočítat a když tak bude reklamace :roll:
Mukina
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sagvan_Tofi 18. 1. 2010 23:52

Já jsem po nabíjení zkontroloval baterku přes - battery info : *#0228# a tam je napsáno : 85% tak tomu fakt nerozumím... dal jsem to teda ještě na chvíli a po nějakým čase (30min) tam je stejnak 85% tak jsem z toho nějakej jelen.. snad mi někdo odpoví jak dlouho nabíjí a jestli má podobné zkušenosti? ;-)
Sagvan_Tofi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mukina 19. 1. 2010 00:48

Teď jsem po nabíjecí akci kontrolovala baterku a ... taky 85%.
Tomu nerozumim a taky jsem z toho jelen :roll:
Třeba je to normální .... no, uvidím, jak dlouho vydrží.
Mukina
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pota 19. 1. 2010 09:12

teda já nechápu co s tím nabíjením pořád řešíte....v batery info nikdy nebude 100%...max je tam těch 85%....a taky já to řeším tak že přijdu domu hodím na nabíječku na celou noc a ráno po probuzení odpojím a v klidu jdu do školy...myslím si že opravdu řešíte hlouposti...
pota
Junior

Odeslat příspěvekod Mukina 19. 1. 2010 10:33

No tak v pohodě - mně zajímalo, jak to tedy je, tak jsem se zeptala. Když je těch 85% normálních, tak fajn, jsem spokojená a tobě díky za odpověď ;-)
Mukina
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HVLAD 19. 1. 2010 12:44

Protože se můj dotaz nějak ztratil v záplavě jiných, zaptám se ještě jednou. Nevíte jestli jde nějak zablokovat kontakt, aby do něj nechodily SMS a tak dále. Podařilo se mi najít automatický odmítnutí hovoru, ale sms stejně přijde. Nemůže to řešit třeba novej FW?
Díky za odpovědi.
HVLAD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pota 19. 1. 2010 14:48

Hvlad: nevim jak je zo u sms ale sam vodafon nabizi blokovani urcitych cisel, teda myslim ze je to tak. jinak co mu proste domluvit at neotravuje? :-D
pota
Junior

Odeslat příspěvekod HVLAD 19. 1. 2010 15:03

pota: Díky zkusím se když tak zeptat operátora i když mám dojem že jednaj jen na příkaz policie. Jinak blokace je samozřejmě poslední možnost, tohle je jen pro případ že by s ním nešlo dohodnout. Každopádně díky.
Naposledy upravil HVLAD dne 19. 1. 2010 15:36, celkově upraveno 1
HVLAD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod simon.simlik 19. 1. 2010 15:14

Mám takový oříšek s výdrží baterie :-(
Předem, hledal jsem na fóru a krom odběru při minimalizované aplikaci, podobný problém nikdo zatím neřešil.
Takže: tel jsem plně nabil, tzn. odpojil až po upozornění, že je nabit. Cca po max. 12ti hodinách absolutního klidu - jen v pohotovosti, 2 články z 5ti u baterky pryč :shock: po pár zmáčknutích a průlezu menu, odpadl další dílek :shock: baterie po 12ti hodinách klidového stavu bez jakéhoko-li používání na 45%.
MT je 1měsíc starý, doteď držel bez problémů podle užívání 5,6,7dní.
Problém jsem zpozoroval jak jsem začal používat paměťovou kartu - 2GB Kingston (microSD SDC/2GB) Může ta způsobovat odběr z baterie :?:
Jinak SW S5230CZIJ3, bluetooth vypnutý, hry sem tam zahraji, využití aplikací je minimální, na pozadí co já vím tak nic nejede.
Baterie po nabití 85% (to je normal vím), voltage 4185.
Co vy na to :?: Nějaký nápad, rada :idea: :hm
simon.simlik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod abernas 19. 1. 2010 15:43

Prosim vas zkousim nainstalovat javu pres postup s BT file managerem, ale nebere mi to kod *#6984125*#. Kdyz ho zadam, napise mi to NESPRAVNA DATA
mam fw S5230XPIK5
abernas
Junior

Odeslat příspěvekod beat 19. 1. 2010 17:10

simon.simlik: Zkus jinou kartu...nebo zkus nějaký čas používat telefon bez karty.
beat
Junior

Odeslat příspěvekod mikoraul 19. 1. 2010 19:19

abernas
Admin menu: *#5239870*#
Internal menu: *#7092463*#
Pre-configuration: *#27236*#
mikoraul
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lupen33 19. 1. 2010 19:22

Obal na S5230:
Dnes mi přišlo toto http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0311643482 No nekupte to za ty prachy, obal, tužka a folie.;-) Tzv. 3v1 a poštovné zdarma.

(Doufám, že neporušuji pravidla tohoto fóra, to bych nerad :-O a jestli ano uděluji si tímto 3 trestné body :-() a už to nikdy neudělám.
Lupen33
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka