Samsung S5230 Star - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod D3VL3R 27. 1. 2010 17:16

l_barry píše:Chtěl bych se zeptat jestli Vám jde posouvat video. Mě vždy pouze přeskočí na jiný film a dotykový displej na posun nereeaguje. Díky za odpověď.

funguje obojí, dole v oblasti ikonek dej dvojte play doprava a podrz, a s lajnou jde taky posunovat, zase se ji musis dotknout, nepustit prst a jezdit po displayi...
Case: NZXT S340 Black | MB: Asus M4A89TD PRO​/USB3 | CPU: AMD Phenom II X6 3.9GHz | GPU: Gigabyte GTX1060 OC 6GB | RAM: Hyper X 16GB DDR3 | HDD: SSD EVO 850 256 GB, WD 1 TB | Power: Corsair RM550x | OS: Windows 10 64b
D3VL3R
Junior

Odeslat příspěvekod mark.long 27. 1. 2010 17:48

willo3310 píše:prosím ván neviem či sa to tu už rozoberalo ale potreboval by som pomôcť..zrazu keď mi príde sms tak sa neuloží do telefónu ale na kartu..to od kedy mam novú kartu..a potm mi stále vypisuje že pamäť plná, ale to len prijaté, keď odošlem tak mi ich uklada do pamäte telefónu a som aj povymazával kopu smsiek čiže v telefone je miesta dosť. Skúšal som hladať či sa nedá nastaviť aby sa ukladali do telefónu ale nikde som to nenašiel..dúfam že mi budete vedieť pomôcť..ďakujem :)

taky sem mel tento problem, ze zacatku jak jsem mel tel. novy tak sem se dival a vsechny zpravy se ukladali na SIM, kdyz sem se podival na stav pameti tak sem zjistil ze pocet zprav na SIM je omezeny na 10 a do telefonu 500, tak jsem se dival po nastaveni a nic sem take nenasel, ale vyresilo se mi to tim, ze jakmile se mi zaplnila SIM 10ti smskama,tak posleze se zpravy automaticky ukladali do tel., takze tak...
mark.long
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lupen33 27. 1. 2010 21:09

Koukám, že tady mizí příspěvky :-O Prosím admina v případě vymazání příspěvku, aby sdělil v soukromé zprávě důvod, asi jsem něco porušil a rád bych věděl co ;-)
Lupen33
Junior

Odeslat příspěvekod mark.long 27. 1. 2010 22:32

taky tak, zmizly tu moje vcerejsi prispevky, nwm co jsem porusil...
mark.long
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hejdys 27. 1. 2010 23:04

Zdar,nemáte někdo zvonění z iPhonu?Kdysi bylo na stránkách nokie ,ale tam už není,je to myslím označení marimba.Dík
hejdys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lupen33 27. 1. 2010 23:15

Nevíte někdo, kde se dá snížit hlasitost upozornění na záznam v kalendáři?
Lupen33
Junior

Odeslat příspěvekod koky76 27. 1. 2010 23:18

Podla mna v nastaveniach zvukov telefonu mozno sa mylim ale skus
koky76
Junior

Odeslat příspěvekod patiss 27. 1. 2010 23:40

zdraviečko borci,chci se zeptat chci redukci na 3,5 jacka,mam s5230ku a sem spokojený ae potřebuju tu redukci slyšel jsem že pasuje z G 600 je to pravda??ma to nekdo odzkouseny díky zta odpověd dyztak.
patiss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod l_barry 28. 1. 2010 09:11

Měl bych dva dotázky:
1) Jde nějak vkládat do widgetu další ikonky, jiné než ty co jsou v nabídce?
2) Jde nastavit vlastní melodii při zapnutí a vypnutí mobilu?
Díky moc.
l_barry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alinova 28. 1. 2010 12:54

díky. jak prosté. boční tlačítko jsem sice předtím stiskla, ale byla jsem rychlejší a hovor ještě nebyl spojen. takže mi naskočila akorát klávesnice a reprák.
alinova
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lukas.myska 28. 1. 2010 13:58

Chtěl bych se zeptat v případě widgetů:
1) Když telefon vypnu a zapnu, v boční liště se mi widgety rozhází. Dá se nějak nastavit, aby zůstávaly ve stejném pořadí, jak je přeházím?
2) Dá se z widgetů vypnout přehrávač a jiné programy, které nejdou odškrtnout v menu?

A už jste někdo smazali ty chráněné soubory (melodie, obrázky...)? Nejde mi to ani v TkFileExploreru...
Napadla mě ještě jedna věc - u SonyEricssonu měl každý operátor svoji customizaci, která byla v podobě souboru součástí instalace firmware. Co takhle na firmware např. S5230CZIJ3 použít customizaci třeba z S5230XEII4, která je čistá a neobsahuje tyhle soubory??? Jaký soubor by se z toho firmwaru měl použít? Nezkoušeli jste to někdo? Protože např. u toho XEII4 šly vymazat všechny vyzvánění, obrázky atd...
lukas.myska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Beďa 28. 1. 2010 14:31

Řešil jsem katastrofální sluchátka dodávané k tomuto mobilu. Nechtěl jsem problém řešit adaptérem a sluchátky. Po hledání na netu jsem našel tyto: http://obchod.samsungmobile.cz/samsung- ... 0pin-black. Přišly, jsou opravdu zvukově lepší a skvěle drží v uších, ale bohužel nejde s nima rádio a konektor je otočen směrem k tlačítku hlasitosti. Takže se k němu dostat je umění. Škoda, i přes ubezpečení ve značkovém obchodě, že půjdou bez problémů, není to pravda.
Beďa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod koky76 28. 1. 2010 14:55

lukas.myska
1.ano po vypnuti a zapnnuti sa rozhadzu a neda sa to na pevno zatat aby sa nemenili
2.vsetko zalezi aky je FW podla toho mozes robit upravy
Je to tak ako pises kazdy FW ma svoje syst.sub.ktore sa nedaju vymazat ale uz su FW kde sa sa vymazat vsetko
koky76
Junior

Odeslat příspěvekod hejdys 28. 1. 2010 19:50

to koky76:dík za to zvonění je to ono :-D
hejdys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pavlovic1 28. 1. 2010 21:25

Dobrý den omlouvám se jestli se to tu už řešilo.Chtél sem se zeptat jestli není ke stažení firmware S5230CZIH3 od Vodafonu.Nemohu ho nikde najít.Předem dékuju.
Pavlovic1
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka