Samsung S5230 Star - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xander666 28. 1. 2010 20:32

Dobry den, chtel bych poprosit nejakeho hodneho cloveka, jestli nevi, nebo by neuploadnul nekam FW S5230MXEIL2 od Exc1te. Jak jsem tak listoval, tak je zatim nejnovejsi a ma dobre ohlasy. Dekuji
xander666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod l_barry 28. 1. 2010 22:18

Zkoušel jsem vytvořit nějaké widgety, ale vypadá to, že jsem lama. Nenašla by se nějaká dobrá duše co by zvládla udělat dva widgety? Díky moc.
l_barry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod patiss 29. 1. 2010 13:18

pomocí čeho se to vytváří,ve flashi?
Naposledy upravil Kniter dne 30. 1. 2010 16:01, celkově upraveno 1
Důvod: necituj predchádzajúci príspevok
patiss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod logarex 29. 1. 2010 13:58

Prosím o pomoc. Tešil som sa na hry ovládané pohybom telefónu, ale zistil som, že ten pohybový senzor nie je dobre nakonfigurovaný (ukazuje mi, že je rovno až keď je spodná časť asi 2 cm nad povrchom). Môžete mi poradiť, čo s tým?
logarex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wojda 29. 1. 2010 14:21

Zdravim lidi, mám taky otázku ohledně her. Jdou někomu na tomhle stroji spouštět 3D hry? Mě se podařilo spustit jen TankRaid, Crazy Taxi (ale to se mizerně ovládalo) a nějakej kulečník....

to logarex: myslím že hold ti nezbyde nic jiného než čekat protože motion sensor hry na tenhle telefon konkrétně je ještě v plenkách. A tenhle senzor u tohohle telefonu asi neni zas tak důležitej jako třeba u iphonu kde má podstatně větší podporu a využití. Pár aplikací na S5230 už jsem hrál a jak říkáš moc přesný to opravdu neni ale oni ani ty hry samotný nestály za moc.
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 123456789ego 29. 1. 2010 17:12

2718281828459 píše:
123456789ego píše:Ahoj chtěl bych se zeptat jestli neni do tohoto mobilu nakej progrem na Malování třeba u správ se dají kreslit písmena tak mě napadlo jestli neco takového existuje ? :-)

malování:
http://bantambytes.com/paintse.php

ta stránka nefunguje :-(
123456789ego
Junior

Odeslat příspěvekod Android666 29. 1. 2010 19:18

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, zda se dá změnit zvuk u příhozích sms. Stále jsem nepřišla na to, jak to změnit... díky moc
Android666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod creative18 29. 1. 2010 19:24

Možná by stačilo použít talčítko hledat zde na fóru. Nebo ještě jedna rada - projít si diskuzi a určitě to tam najdeš. ;-) Jen díky takovým, jako jsi ty má tato diskuze přes 200 stran. >:-(
Když jsem zkusil nejjednodužší metodu vyhledávání, našel jsem 7 lidí, co se na to ptají. Kdybych se zasnažil, našlo by se jich možná ještě mnoho.
Naposledy upravil Kniter dne 30. 1. 2010 16:04, celkově upraveno 1
Důvod: necituj predchádzajúci príspevok
creative18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Android666 29. 1. 2010 19:41

Skvělý no:) díky za pomoc... Kdyby jsi neodepisoval tak by se nějaké to místo taky ušetřilo:) ;-)
Android666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Newman81 29. 1. 2010 20:02

Android666: Nastavení - Profily - Normální - vybereš Nové zprávy místo Příchozí hovor a tam už se neztratíš
Newman81
Junior

Odeslat příspěvekod rysinho 29. 1. 2010 20:09

ahoj mam jeta a zde na foru jsem z obecne diskuze k tomuto phonu nasel na str. 93 navod na flash z origo. FW na upraveny novy fw a zajima me jestli nejde sehnat neco podobneho na telefon star ?
rysinho
Junior

Odeslat příspěvekod Switch007 30. 1. 2010 13:14

Pár týdnů už jsem majitelem tohoto telefonu a moje dojmy jsou tak nějak rozpačité.

1) Nejvíc mě štve pomalost systému, tedy hlavně následujících věcí: Například pro zjištění zmeškaných událostí zmáčknu nějaké tlačítko a čekám zhruba 3 sekundy, než se displej uráčí rozsvítit. Podobné je to při psaní sms přes T9. Zkrátka mačkám rychleji, než stačí systém reagovat, takže dopíšu větu a Star ještě chvíli písmenka docvakává. Občas to může i plést.

2) Mám zamknutý mobil, někdo mi volá, ale po skončení hovoru se mi už klávesnice nezamkne zpět.

3) Dost slabý slovník T9. Nehledě na to, že nabízí i slova, která neodpovídají stisknutým písmenům. Postupně se snažím slovník nová slova učit, ale stejně mi občas nabízí nesmysly. Např. místo "já"se mi neustále na první místě nabízí "kb". U bývalého Sony Ericssonu šlo do slovníku nejen přidávat, ale i mazat. Najdu něco takového i u Staru?

4) Mám například zmeškaný hovor, ale dotyčný mi mezitím znovu volal a tudíž je zmeškaná událost neaktuální. Zmáčknu tedy "Konec" a upozornění zmizí. Při další zmeškané události se ale tato stará objeví znovu. Co jsem zatím vypozoroval, je třeba zmčknout hardwarové levé "zelené" tlačítko pro výpis posledních hovorů a až poté událost zmizí. A stejné to je i s upomínkami, které musím ručně smazat, jinak se objevují znovu a znovu.

Dělám něco špatně? Na ostatní nedostatky (jako třeba nemožnost ukotvení pozic widgety) jsem si tak nějak zvykl. Star mám od Vodafonu FW: S5230CZIH3
Switch007
Junior

Odeslat příspěvekod pepino_honda 30. 1. 2010 13:24

mě nejvíc vadí bod č.2, protože v autě využívám HF Parrot, takže telefon ani netahám z kapsy...
pepino_honda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod beat 30. 1. 2010 14:48

Switch007 píše:1) Nejvíc mě štve pomalost systému, tedy hlavně následujících věcí:
Neřekl bych, že je až tak pomalý...

Switch007 píše:4) Mám například zmeškaný hovor, ale dotyčný mi mezitím znovu volal a tudíž je zmeškaná událost neaktuální. Zmáčknu tedy "Konec" a upozornění zmizí. Při další zmeškané události se ale tato stará objeví znovu.
Asi to bude vlastnost Samsungů obecně, tohle dělá už má letitá D900 :-)
beat
Junior

Odeslat příspěvekod petr.satka 30. 1. 2010 15:27

Switch007
Nebo stačí ťápnout přímo na to okýnko se zmeškaným hovorem, má to stejný efekt jako zelené tlačítko. Taky jsem nad tím chvíli laboroval.
Jinak pomalý při psaní se mi zdá jenom, když mám otevřenou nějakou webovou stránku a vyplňuji formulář, nebo zadávám novou adresu. Ale nepoužívám T9, takže ještě tam by mohl být zakopaný pes. btw T9 jsem používal jenom na Sony cmd-j6. To byl jediný telefon, kde se mi zdálo, že T9 fakt ulehčuje psaní. Slova při shodě se tam vybírala takovým kolečkem. Kdo nezkusil, neuvěří jak to bylo pohodlné.
petr.satka
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka