Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
krabbio píše:Ahoj zkousel sem tady ten navod na nahrani tech JAR soubotu pri prepsani JAD a pri nacitani kdyz prepisu tu koncovku se mobil restartuje
s5230user píše:4. Vazne sa neda nejakym sposobom "precurat" nemoznost videnia novych sms a neprijatych hovorov pri zamknutom mobile, ked stlacim jejake tlacidlo a displej sa rozsvieti? Toto je vazne fail.
syberius píše:s5230user píše:4. Vazne sa neda nejakym sposobom "precurat" nemoznost videnia novych sms a neprijatych hovorov pri zamknutom mobile, ked stlacim jejake tlacidlo a displej sa rozsvieti? Toto je vazne fail.
Já nevím, ale mě se po stisku tlačítak a rozsvícení displeje objeví jestli mi někdo volal, psal SMS, nebo zmeškané události.
s5230user píše:krabbio píše:Ahoj zkousel sem tady ten navod na nahrani tech JAR soubotu pri prepsani JAD a pri nacitani kdyz prepisu tu koncovku se mobil restartuje
Zaujimave. Aku mas verziu firmwaru? Zabudol som napisat, ze ja mam S5230XPIK5.
greenh007 píše:Konverze Videa programem FormatFactory (v.2.20 portable)
----------------------------------------------------------------------
mbl přehraje 'VIDEO FORMÁT' jak 'MPEG4(DivX)', tak i 'AVC(H264)'. Film - zdroj DVD - (převedený na cílových FPS=25 a 384Kbps) se mi ale zdál při AVC trošičku trhaný (v pomalých nájezdech kamery)![]()
![]()
Nemá někdo podobnou zkušenost, nebo jakoukoliv, ze srovnání těchto dvou kodeků ??
Nebo ze srovnání tohoto (velmi sympatického a velmi všestraného programu) softu s jiným ??
díky
petr.svijany píše:pouzij vyssi snimkovani a zbavis se trhani
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků