Maročan píše:1) Menu je docela přehledné, ale moc se přizpůsobit nedá, což zrovna ergonomii nepřidá.
Toto je aj pochopitelne, ked si uvedomis aku ma telefon cenu. Ak by mal plno funcii, tak by mohol konkurovat drahsim modelom.
Maročan píše:2)Ovládání pomocí dotykového displeye mi příjde docela nepraktické, kvůli tomuto jsem si
telefon pořizoval a je to spíš hříčka, než něco co člověku ulehčí a urychlí práci. Při šoupání prstu po displeji je cítit, jak se krycí plast prohýbá.
Ja som si na to ovladanie zvykol hned v prvy den. Na displej podla mojho nazoru ani nie je treba velmi tlacit. Dnes som drzal v ruke nokiu a mal som pocit, ze ta klavesnica snad ani nejde stlacat. Ulozit telefonne cislo do zoznamu bolo utrpenie.
Maročan píše:3)Důležitá klávesa pro odemykání je malá a umístěná mnohem hůř, než třeba nesrovnatelněji méně často využívaná klávesa pro spoušť fotoaparátu.
Na druhu stranu mas ale mensiu sancu, ze sa ti telefon vo vrecku sam odblokuje.
Maročan píše:4) Konektory na boku přístroje, to je schválnost.
To by ani nevadilo, ale skoda ze nepouzili mini usb konektor.
Maročan píše:5) žádná signalizace zmeškané události!!!
Pri novsich telefonoch je to akosi bezne, ze na displeji nie je vidiet nic. Moj starsi sagem, aj ked zhaslo podsvietenie, tak stale bolo vidiet ze na displeji nieco je. Toto je pre mna asi najvacsia nevyhoda tohoto mojho upgradu na tento telefon. Ale clovek si zvykne na vsetko. Pockajme si co na nas vymyslia sudruhovia nabuduce.

Maročan píše:6) Je to spíš hračka pro děti ze ZŠ (Vím, tomu odpovídá i cena)
S timto nesuhlasim. Je to proste nizka cenova skupina, ale ako hracku to nepovazujem.
Maročan píše:7) Telefon pípá nebo alespoň vibruje i v TICHÉM režimu, že mu chybí energie - to je neodpustitelné.
Treba nabijat.

Maročan píše:
Funkci falešný hovor musel vymyslet snad šílený návrhář (kdyby se alespoň dala vypnout)
Mne ide vypnut a dokonca ani defaultne ta funkcia nebola zapnuta. To som chcel vypnut ako prve, kedze som o tom cital, ale nakoniec nebolo treba. Asi firmwareom.
Maročan píše:Prostě jsem si zase po nějaké době koupil Samsung, a opět nezklamal.
Ja som kupil v minulosti tri siemensi a nesklamal ani jeden. Vsetky isli hned do tyzdna do servisu.

Dalsi zatracovany sagem fungoval roky paradne bez chyby. Stava sa.
Maročan píše:Abych jen nehaněl, design je velmi povedený a vzhledem k ceně nevypadá, alespoň mechanicky ne, jako levná hračka.
Dizajn je celkom fajn a myslim, ze aj par rokov by mohol vydrzat bez toho, aby sa ho clovek bal vytiahnut na ulici. LOL
Co mne vadi:
- nemoznost ukotvenia widgetov
- nemoznost pridat vlastnu java aplikaciu do widget listy (nejaky odkaz na nu) a celkovo nastavenie listy je dost zvlastne. Niektore veci nejdu odobrat.
- nemoznost oddelenia java hier od aplikacii. Moj stary sagem mal zvlast polozku hry a zvlast aplikacie. Je to trochu divne, ak clovek hlada uzitocnu aplikaciu medzi sudoku, kartami a super mariom.
- cidlo na otacanie mobilu by mohlo ist obcas aj vypnut. Pri prezerani fotiek vadi a naopak niekedy, ked clovek lezi tak to obcas zmatkuje.
- jas displeja je pre vsetky profily rovnaky. Preco nemozem mat v profile outdoor maximalne podsvietenie?
- chybajuci wap cez CSD?
- kontroverzne nahravanie java aplikacii
Niektore veci mozno casom vyriesi firmware a aj keby nie, tak su to prkotiny. Ti narocnejsi sa budu obzerat urcite ine. Ja som chcel napriklad kupit drahsi palm treo 750, ale nakoniec som sa nechal zlakat.