Zdravím.
Mám zapůjčený již týden mobila Samsung Star a mám jeden problém. Nezlobte se za délku jeho popisu.

Při ukončení hovoru (já ho uskutečnil) mobil vytuhne. Jednou se stalo, že mobil vytuhl při hovoru a volanému se hovor přerušil.
Jak se to projevuje:Mobil vytuhne a na displeji je v tomto okamžiku 6 ikon – 2 řady po 3. Nahoře je trojce tlačítek
Reproduktor, Ztlumit, Spojit a dolní trojce tlačítek
Sluchátka, Držet, Ukončit. Tedy klasická tlačítka dostupná při hovoru stisknutím tlačítka Držet na boku mobilu.
Zčásti přes dolní trojici tlačítek je zobrazeno okno s obrázkem písmene „i“ (informace) s textem:
„Cena hovoru je 12,45 a telefonní číslo“.
V tomto stavu je to vytuhlé a trvá to cca 5-10 minut. I déle podržené tlačítko pro ukončení hovoru je nefunkční.
Boční tlačítko Držet, také nereaguje, jen se někdy nepatrně změní jas displeje a někdy se zobrazí okno s textem: „
Pro funkce během hovoru stiskněte tl. Držet.“ Toto tlačítko ale nereaguje, pouze odstraní toto okno.
V horní liště je pořád zobrazený zvednutý telefon. Čas v horní liště běží správně i po dobu vytuhnutí mobilu (takže někde inside to žije).
Když stisknu libovolné tlačítko z té šestice (mimo červeného Ukončit), tak asi po 10 sekundách problikne. Když stisknu červené tlačítko Ukončit, tak se neděje nic.
V mobilu jsem měl zapnout volbu: „
Informace o volajícím“. Nyní je vypnutá, ale nemám zatím ověřené jestli je v tom nějaký rozdíl. Po zmíněných cca 10 minutách se mobil sám "odtuhne".
Máte někdo z Vás podobné problémy?
Díky za každé info.
xpetrp