Samsung S5230 Star - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod s5230user 23. 2. 2010 01:22

Telefon nepracuje zrovna rychle s pamatovou kartou, co? Mam dve karty, jedna kus rychlejsia, ale v telefone funguju ovela pomalsie ako v usb citacke. Raz som formatoval v telefone a druhy krat myslim iba v pc na fat, ale je to jednake. :hm

Aj v rezime "mass storage" cez kabel to nie je moc rychle. Bluetooth je na tom rovnako.

Ked som prvy krat nahraval obrazky cez bluetooth, tak som si povedal, fuha to je celkom rychle tie nahlady obrazkov a prezeranie. Potom som zistil, ze som nemal zapnutu viditelnost karty cez bluetooth. Nechal som sa nachytat. :tleskani

Zoryo píše:mám dotaz - funguje někomu tento kód?

*2767*226372# = E2P Camera Reset - zkoušel jsem jej ale neudělal vůbec nic

Tento kod mi neberie vobec. (S5230XPIK5)
Naposledy upravil Kniter dne 23. 2. 2010 01:26, celkově upraveno 2
Důvod: prispevky zlucene, edituj
s5230user
Junior

Odeslat příspěvekod spajdo 23. 2. 2010 08:12

dnes idem skusit vyreklamovat ten telefon a dam vam vediet ako to dopadlo :D
"I cesta dlhá tisíc kilometrov sa začína prvým krokom."
spajdo
Junior

Odeslat příspěvekod D3VL3R 23. 2. 2010 17:56

Newman81 píše:Taky hlásím problémy s tím TTPod přehrávačem: mizí mi ta spodní lišta s ovládacími prvky...

To je účelové trubko, stači kliknout na lištu v přehrávači, kde máš aktuální čas (ne písničky) a zase ti to vyjede, je to proto aby to neobtěžovalo...

A s tím, že se ptá na přístup k datum, záleží na firmwaru, já ho teď flashoval a mám ty hlášky taky, s tím se nedá nic dělat...
Case: NZXT S340 Black | MB: Asus M4A89TD PRO​/USB3 | CPU: AMD Phenom II X6 3.9GHz | GPU: Gigabyte GTX1060 OC 6GB | RAM: Hyper X 16GB DDR3 | HDD: SSD EVO 850 256 GB, WD 1 TB | Power: Corsair RM550x | OS: Windows 10 64b
D3VL3R
Junior

Odeslat příspěvekod Newman81 23. 2. 2010 18:21

Tak zaprvé mi neříkej trubko a zadruhé je ten panel opravdu nepoužitelný, protože je v pořádku jen po zapnutí přehrávače. Pak po každém dalším kliknutí na tu lištu s časem sice ovládací prvky vyskočí, ale nejsou vedle sebe, nýbrž všechny v sobě, kdy pak vůbec nevíš, na co klikáš. Nahrál jsem i video, je to prostě nepoužitelné v této podobě.

video zde: http://www27.zippyshare.com/v/54046110/file.html
Naposledy upravil Kniter dne 23. 2. 2010 21:10, celkově upraveno 1
Důvod: necituj predchádzajúci príspevok
Newman81
Junior

Odeslat příspěvekod D3VL3R 23. 2. 2010 18:29

video nejede, mas to na landscape nebo na vysku?
Case: NZXT S340 Black | MB: Asus M4A89TD PRO​/USB3 | CPU: AMD Phenom II X6 3.9GHz | GPU: Gigabyte GTX1060 OC 6GB | RAM: Hyper X 16GB DDR3 | HDD: SSD EVO 850 256 GB, WD 1 TB | Power: Corsair RM550x | OS: Windows 10 64b
D3VL3R
Junior

Odeslat příspěvekod Newman81 23. 2. 2010 18:41

Mám to na výšku, pokud zobrazení otočím, tak ten problém odpadá.
Newman81
Junior

Odeslat příspěvekod D3VL3R 23. 2. 2010 18:44

Je tam ještě jeden skin, ten můžeš taky zkusit, ten to myslím nedělá...
D3VL3R
Junior

Odeslat příspěvekod Libor_F 23. 2. 2010 20:45

Zdravím, mám problém... musím instalovat Javu přes BT file manager a následně přes kody.... to mi funguje v pohodě...po nainstalování vždy složka s instalovanou aplikací ze složky filesystem zmizí a aplikace je nainstalována....ale ted se mi stalo že tam složka zůstala a vytvořil se v ní soubor který ani přes BTfile manager nejde smazat.. má příponu .db a je blokovaný jak proti přepsání tak smazání...a to že tam ta složka díky tomu zůstala mi dělá problémy s instalací dalších aplikací.... nevíte čím ten soubor odstranit ? Díky.
Libor_F
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomthai 23. 2. 2010 22:51

Cauvec hele hosi vim ze tu je toho moc..ale asi 50stranek vpred nic nebylo..prosim posly te mi nekdo SZ nebo pisni te sem jaky je asi nejnovejsi nejlip nejrychlejsi firmware +CZ a aby tam sly javy na samsung s5230...firmware jsem preinstalovaval asi pul rok z5 ..Dekuji vsem moc..
tomthai
Junior

Odeslat příspěvekod Lupen33 24. 2. 2010 18:08

Divná vlastnost? Když mám zmeškaný hovor, dá mi to upozornění. Stisknu konec (tzn.jako že beru na vědomí) a po nějaké době mi to na display skočí opět :-( Dá se to nějak zrušit jinak než v Záznamech hovorů?
Lupen33
Junior

Odeslat příspěvekod D3VL3R 24. 2. 2010 20:22

Lupen33: jj stačí když klikneš do toho okna a ukaže se ti ten kontakt, zavřeš a maš pokoj

tomthai, tvuj prispevek jsem cetl, ale nejsem si jist, ja pouzivam modifikovany S523MXEIL2 (edition), ktery je upraven komunitou. Je vylepsen o 100% zoom, vylepseny flash, dotykova obrazovka, manipulace s widgety, odemcene smazani zamcenych polozek, 5 aplikaci naraz, nejaka java navic, instalace primo z xxx.jar a je tam cestina. Bohuzel nejde vypnout falesny hovor a java se stale pta na pristup k datum uzivatele, ale to je asi vse, jinak lepsi nez ten co jsem mel od koupe :tleskani
D3VL3R
Junior

Odeslat příspěvekod xpetrp 24. 2. 2010 22:27

Zdravím.

Mám zapůjčený již týden mobila Samsung Star a mám jeden problém. Nezlobte se za délku jeho popisu. :-)

Při ukončení hovoru (já ho uskutečnil) mobil vytuhne. Jednou se stalo, že mobil vytuhl při hovoru a volanému se hovor přerušil.

Jak se to projevuje:

Mobil vytuhne a na displeji je v tomto okamžiku 6 ikon – 2 řady po 3. Nahoře je trojce tlačítek Reproduktor, Ztlumit, Spojit a dolní trojce tlačítek Sluchátka, Držet, Ukončit. Tedy klasická tlačítka dostupná při hovoru stisknutím tlačítka Držet na boku mobilu.

Zčásti přes dolní trojici tlačítek je zobrazeno okno s obrázkem písmene „i“ (informace) s textem: Cena hovoru je 12,45 a telefonní číslo.

V tomto stavu je to vytuhlé a trvá to cca 5-10 minut. I déle podržené tlačítko pro ukončení hovoru je nefunkční.
Boční tlačítko Držet, také nereaguje, jen se někdy nepatrně změní jas displeje a někdy se zobrazí okno s textem: „Pro funkce během hovoru stiskněte tl. Držet.“ Toto tlačítko ale nereaguje, pouze odstraní toto okno.

V horní liště je pořád zobrazený zvednutý telefon. Čas v horní liště běží správně i po dobu vytuhnutí mobilu (takže někde inside to žije).

Když stisknu libovolné tlačítko z té šestice (mimo červeného Ukončit), tak asi po 10 sekundách problikne. Když stisknu červené tlačítko Ukončit, tak se neděje nic.

V mobilu jsem měl zapnout volbu: „Informace o volajícím“. Nyní je vypnutá, ale nemám zatím ověřené jestli je v tom nějaký rozdíl. Po zmíněných cca 10 minutách se mobil sám "odtuhne".

Máte někdo z Vás podobné problémy?

Díky za každé info.

xpetrp
xpetrp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod s5230user 25. 2. 2010 00:44

xpetrp píše:Máte někdo z Vás podobné problémy?

Nastastie nie. Zatial vsetko funguje super. :oboze
s5230user
Junior

Odeslat příspěvekod pája1 25. 2. 2010 06:44

xpetrp: Nemáš v tel. náhodou Twist kartu?
pája1
Junior

Odeslat příspěvekod alfastar 25. 2. 2010 15:49

Zdravim, da se na tenhle star najit aplikace na cteni pdf souboru? Pripadne i nejake jine aplikace by se hodily..omlouvam se jestli se to tu uz nekde vyskytuje..
alfastar
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka