Samsung S5230 Star - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hyky 2. 3. 2010 21:29

myslíš tuhle odstranen warez ale ty už si ji asi našel že?
Naposledy upravil Tonda512 dne 3. 3. 2010 03:28, celkově upraveno 1
Důvod: Odstranen warez
hyky
Junior

Odeslat příspěvekod lukino190 2. 3. 2010 21:45

ju, ale děkuji vám
ŠKODA FABIA 1.2 TSI 63KW SPORTLINE
lukino190
Junior

Odeslat příspěvekod Lupen33 2. 3. 2010 22:06

FOR s5230user:
Je to věcí názoru co je lepší Bantam Paint + nebo ScratchPad Záleží na co program používáš. Já chci ScratchPad hlavně na rychlé poznámky a jeho ovládání, rychlost atd. mi plně vyhovuje. Jediné co má Bantam Paint + lepší je znatelná citlivost na dislpay, tam jaksi ScratchPad zaostává :-( Třeba časem vznikne origoš pro S5230 ;-)
Lupen33
Junior

Odeslat příspěvekod s5230user 2. 3. 2010 23:03

Nasiel som dalsie "prikazy" na zmenu rozlisenia pre java aplikacie. Skusim sa s tym ScratchPadom pohrat este raz. Po dlhsom skusani som zistil, ze sa v BP+ neda moc dobre pisat, kvoli citlivosti. Mozno je to aj vec FW, pretoze som nasiel nasledujuci kod:

*#78# touch test + nastavenie citlivosti?

Niekedy sa mi zda, ze telefon obcas nereaguje aj pri silnejsom stlaceni. S tymto kodom by sa to nejako dalo prisposobit. Pohram sa s tym.

*#09# jednoducho lampa :)

BTW Neskusal niekto z vas Windows Media Player 11 java? Mne to akosi nefungovalo.
Naposledy upravil s5230user dne 2. 3. 2010 23:25, celkově upraveno 1
s5230user
Junior

Odeslat příspěvekod s5230user 2. 3. 2010 23:25

Emulator mobilnej javy na PC - KEmulator Lite 0.9.8. Dobre na otestovanie aplikacii pred instalaciou!

http://www.megaupload.com/?d=4PHQKF33

Pokial vam to nepojde, tak asi nemate v PC nainstalovany Java RunTime Environment.
s5230user
Junior

Odeslat příspěvekod moothee 2. 3. 2010 23:31

Windows Media Player java? Veď to je blbosť, keď je niečo Windows, nemôže to byť JAVA... :-| Rozum sa mi zastavuje, čo niektorí dokážu vymyslieť...

Oproti *#09# je *#0*# a "zelené" tlačidlo hovoru iné v tom, že to samé nezhasne.
Naposledy upravil moothee dne 3. 3. 2010 00:17, celkově upraveno 1
moothee
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 3. 3. 2010 00:09

Ja ten win media plajer mam na nokii. Je to obycajny KD plajer, len s nazvom windows a funguje. Na samsungoch neviem. Videa to bralo len do verzie 5.6 asi. Inak vyssie verzie len hudbu. V nastaveniach ma byt povolenie zvukov pre aplikacie a povolenie citanie dat uzivatela, ak to samsung ma.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tomthai 3. 3. 2010 00:19

D3VL3R píše:DGun
Malá aplikace, která vzešla z původní hry na Iphone (Igun). Velice jednoduché si vystřelit. Jde o vylepšenou java verzi, kterou jsem předělával přes 3 hodiny. Od původní hry se lyší designem, zvuky a pistolí.

Ilustrační obrázek:
Obrázek

Stahujte:
http://uloz.to/4132187/dgun.jar

Příjemné střílení, pokud nemáte jad maker, tak tady je můj odzkoušený:
http://uloz.to/4132186/jadmaker.zip

Pls Reupload,,,nejde to stahnout
tomthai
Junior

Odeslat příspěvekod xcookx 3. 3. 2010 00:39

Tak mam novy fw a jde nahravat i java z karty bezproblemu ,telefon je celkove rychlejsi i prohlizec jede lepe s5230czjb1
E51 neni,N79 neni,SE W200i,zaloha 6210,Samsung s5230,HTC Desire,iPhone 4s
xcookx
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 3. 3. 2010 03:35

hyky: Ja napisi na jedne strane(ani bych to psat nemusel, mas znat pravidla fora), ze warez je zde zakazan a ty za par hodin hodis odkaz na warez forum...

Nevim zda je to nahoda, ale tohle se deje temer vyhradne v sekci Samsung...nikde jinde se takove porusovani pravidel nedeje jako zde.
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TomF 3. 3. 2010 09:26

Tonda512 píše:hyky: Ja napisi na jedne strane(ani bych to psat nemusel, mas znat pravidla fora), ze warez je zde zakazan a ty za par hodin hodis odkaz na warez forum...

No já nevím, ale mne to přislo jako bezny odkaz na nejaky slovenský stránky o Samsungu s navodama a obrazkama na pozadi, to prece nebyl odkaz na warez forrum. Ani na tech strankach jsem nevidel odkaz na warez. Ty jo?
TomF
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deutter-S5230 3. 3. 2010 10:25

Taky mi to přišlo jako normální stránky... Už to přeháníš admine, zas tolik se nestalo :/
Deutter-S5230
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 3. 3. 2010 10:34

Ani ne. Je tam spousta odkazů na stažení her. Takže warez. Jedinej kdo to tady přehání jste vy, protože tenhle odkaz mažu každý druhý den.
Hned v prvním topicu který jsem otevřel je odkaz tak na 80 placených her. Ještě něco?
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pota 3. 3. 2010 14:40

Ahoj lidičky tak po dlouhé době přicházím s pár dotazama: 1) už jste někdo objevil stránky kde by se dal koupit zadní kryt(ideálně nějaký ,,hezčí,,, třeba kovový)?? Případně nevíte o někom kdo by byl ochotný zprostředkovat nákup ,,zdobící,, folie od O2?

2) včera se mi po hodinovém moření (sem debil stačilo stáhnout nové pc studio :-D ) podařilo přes telefon připojit notebook k internetu. Ale co mě zarazilo bylo že při pohledu na mobil (připojen přes kabel) byl čtvereček s E modrý (tudíž nepřenášel data, jen indikoval dostupnost) ale stránky se načitaly normálně. Proto se ptám: je to normální? když mám u vodafona Připojení na dlouho(100MB za 89kč) nestahovalo to přes vytáčené spojení a nenaúčtovalo se něco navíc?
Nastavení připojení sem použil to které má pc studio přednastavené pro ČR-vodafona

Díky všem za odpověď.
pota
Junior

Odeslat příspěvekod D3VL3R 3. 3. 2010 15:40

tomthai píše:
D3VL3R píše:DGun
Malá aplikace, která vzešla z původní hry na Iphone (Igun). Velice jednoduché si vystřelit. Jde o ...

Pls Reupload,,,nejde to stahnout

Vše funguje normálně :kuk:
Case: NZXT S340 Black | MB: Asus M4A89TD PRO​/USB3 | CPU: AMD Phenom II X6 3.9GHz | GPU: Gigabyte GTX1060 OC 6GB | RAM: Hyper X 16GB DDR3 | HDD: SSD EVO 850 256 GB, WD 1 TB | Power: Corsair RM550x | OS: Windows 10 64b
D3VL3R
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka