Samsung S5230 Star - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tomthai 8. 3. 2010 19:31

D3VL3R píše:tak jsem trochu zabrouzdal na internetu a našel jsem pár novinek. Zítra má vyjít firmware, který předělává téma na win 7 (5 pracovních ploch atd...)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Je se na co těšit.

Dále jsem našel jednu práci od Italů, předělávající menu do stylu win 7
kdy by to mělo vyjít?.
tomthai
Junior

Odeslat příspěvekod D3VL3R 8. 3. 2010 20:03

Několik lidí odhaduje že jde o podvrh, já autora neznám, ale stejně si myslím, že po nějaké době někdo s něčím příjde, již teď je mnoho temat na tento mobil, ikdyž nejsou oficiální
Case: NZXT S340 Black | MB: Asus M4A89TD PRO​/USB3 | CPU: AMD Phenom II X6 3.9GHz | GPU: Gigabyte GTX1060 OC 6GB | RAM: Hyper X 16GB DDR3 | HDD: SSD EVO 850 256 GB, WD 1 TB | Power: Corsair RM550x | OS: Windows 10 64b
D3VL3R
Junior

Odeslat příspěvekod s5230user 8. 3. 2010 20:05

moothee píše:
s5230user píše:Testovanie Widgetov pred instalaciou v PC.

Ako som zistil, netreba nič inštalovať, stačí webový prehliadač (explorer, firefox, opera) a archivátor (winrar, winzip). WGT súbor treba otvoriť v archivátore a následne otvoriť súbor HTML ktorý je v archíve. A je to. :)

Je to mozne, ale v tom emulatore testujes ci to pobezi na mobile a mozes si nastavit rozlisenie displeja a vies ake to bude velke na obrazovke. Ja som zase v tom emulatore otvoril widget, ktory je urceny pre pc. Mobil ho ale nerozbehal... Je to ale fajn, ked sa pokusas programovat svoj widget.
s5230user
Junior

Odeslat příspěvekod Lupen33 8. 3. 2010 22:18

s5230user píše:
Lupen33 píše:For: s5230user
Widget emulator mi pise "No config.xml file found", neco delam spatne?

Ano. Vo widget emulatore musis otvorit adresar do ktoreho si rozpakoval widget. Tam sa nachadzaju vsetky potrebne subory pre widget emulator. Dokonca tie subory nie su ani nijako kodovane. Da sa na tom nieco naucit, pokial chce clovek zacat programovat vlastne. Dva widgety sa mi ale nepodarili otvorit, neviem preco.

No já widgety přes emulátor nerozchodil, mohl bys hodit podrobnější popis. U všech widgetů co jsem stáhnul jsou pouze soubory wgt a html a v návodu se ještě zminuji scripts/style/config.xml/index.html a dir.jsty .Ty splaším kde? :-O
Lupen33
Junior

Odeslat příspěvekod ruzo 9. 3. 2010 00:19

S5230MXEIL2 štýl Windows 7
http://depositfiles.com/files/46qzrhtr9

štýl Windows 7 Ultimate Star
http://depositfiles.com/files/2og3qeqxv

S5230MXEIL2 štýl iPhone
http://depositfiles.com/files/r8veib5uw

S5230MXEIL_2 V2 iný štýl iPhone
http://depositfiles.com/files/y3aw0nmp0
ruzo
Junior

Odeslat příspěvekod tomthai 9. 3. 2010 19:53

Šlo by náke obrázky...?screeny
Naposledy upravil Fíla dne 9. 3. 2010 20:43, celkově upraveno 1
Důvod: necituj předchozí příspěvek
tomthai
Junior

Odeslat příspěvekod sovereignFBI 9. 3. 2010 20:20

nevíte někdo o nějaké aplikaci na automatickou změnu profilů podle nastaveného času ?
sovereignFBI
Junior

Odeslat příspěvekod ruzo 9. 3. 2010 20:24

Obrázky, resp. odkaz na stránku s upravenými firmware hľadajte v Googli ako meno telefónu bodka RU
ruzo
Junior

Odeslat příspěvekod s5230user 9. 3. 2010 22:53

Lupen33 píše:No já widgety přes emulátor nerozchodil, mohl bys hodit podrobnější popis. U všech widgetů co jsem stáhnul jsou pouze soubory wgt a html a v návodu se ještě zminuji scripts/style/config.xml/index.html a dir.jsty .Ty splaším kde? :-O

Musis rozpakovat samotny widget, tam je vsetko. Normalne rozpakujes subor napr. clock.wgt . Widget je vlastne normalny archiv .zip, len je premenovany na .wgt.
Naposledy upravil Kniter dne 9. 3. 2010 22:59, celkově upraveno 1
Důvod: odstranena viacnasobna citacia
s5230user
Junior

Odeslat příspěvekod eevans 10. 3. 2010 15:00

koky76 píše:ja som dal 3€ a su tam 3 ks kazda sa da prepolit na 2ks takze mam 6 ks a fon mam pol roka
a mam 3 foliu prvu som zle nalepil

Ahoj, a kde jsi je koupil? Třeba tip na internetový obchod. Já jednu taktéž špatně nalepil a stovka je v háji. :grr:

Předem děkuji
eevans
Junior

Odeslat příspěvekod Lupen33 10. 3. 2010 16:44

Dotaz FOR All:
TAk mam v mobilu nejakou botu :-O V poznamkach a v seznamu alb se mi polozky (jen nektere) zdvojujou a nazvy nekterych alb vidim dokonce 3x. Dela to nekomu taky? Jeste mam v prehravaci problem. Kdyz dam pauzu nejake skladby, uz ji potom opet nespustim. Musim posunout o skladbu dale a pak uz to jde. Koukam na to jako blazen :-( Mam FW S5230CZIJ3
Lupen33
Junior

Odeslat příspěvekod bugmenot2 10. 3. 2010 17:33

sovereignFBI píše:nevíte někdo o nějaké aplikaci na automatickou změnu profilů podle nastaveného času ?

Aplikace nemohou zasahovat do systému takže žádná taková není. Pokud vím tak ani widgety to neumí. Pokud jsi chtěl od mobilu něco víc tak sis měl koupit smart phone.
bugmenot2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod syberius 10. 3. 2010 18:39

Lupen33 píše:Dotaz FOR All:
TAk mam v mobilu nejakou botu :-O V poznamkach a v seznamu alb se mi polozky (jen nektere) zdvojujou a nazvy nekterych alb vidim dokonce 3x. Dela to nekomu taky? Jeste mam v prehravaci problem. Kdyz dam pauzu nejake skladby, uz ji potom opet nespustim. Musim posunout o skladbu dale a pak uz to jde. Koukam na to jako blazen :-( Mam FW S5230CZIJ3

Vypni a zapni telefon, tím se vyřeší problém s pauzou u přehrávače, možná i to ostatní.U alb záleží jestli máš u písniček správně nastavený Tagy, podle nich telefon slučuje písničky.
syberius
Junior

Odeslat příspěvekod D3VL3R 10. 3. 2010 19:03

FW S5230CZIJ3 jeden z těch horších :pozor
Case: NZXT S340 Black | MB: Asus M4A89TD PRO​/USB3 | CPU: AMD Phenom II X6 3.9GHz | GPU: Gigabyte GTX1060 OC 6GB | RAM: Hyper X 16GB DDR3 | HDD: SSD EVO 850 256 GB, WD 1 TB | Power: Corsair RM550x | OS: Windows 10 64b
D3VL3R
Junior

Odeslat příspěvekod s5230user 10. 3. 2010 20:21

bugmenot2 píše:
sovereignFBI píše:nevíte někdo o nějaké aplikaci na automatickou změnu profilů podle nastaveného času ?

Aplikace nemohou zasahovat do systému takže žádná taková není. Pokud vím tak ani widgety to neumí. Pokud jsi chtěl od mobilu něco víc tak sis měl koupit smart phone.

Teoreticky by to islo, ale musel by to spravit Samsung. :-) Je tam ich widget s ktorym menis profily.
s5230user
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka