Samsung S5230 Star - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lee-one 25. 2. 2011 09:09

Je v záruce, ale tím, že není můj nevím co a jak má dělat. Kontakty smazány, znova jsme je zkopírovali ze sim karty, ale ted třeba nejde nastavit ukládání zpráv do telefonu, ale jen na sim kartu, respektive jsem žádnou takovou možnost nenašel. A údaje o volném místě stále udávají až 500 zpráv.
Lee-one
Junior

Odeslat příspěvekod greenh007 27. 2. 2011 21:13

Ukládám si v počítači FireFoxím doplňkem 'ScrapBook' některé webové stránky pro pozdější Off-Line prohlížení. Nevím, jestli se způsobu, jakým se ty stránky uloží na hardisk neříká nějakým spec.termínem, a protože to nevím, popíšu po selsku, že stránka je uložena v jednom adresáři jako ca 20-100 souborků nejrůznějších přípon (GIF, CSS, JPG) a v libovolném prohlížeči se takto ul.str.dá 'natáhnout' spuštěním souboru 'index.html'.

Je nějaká šance si takto uložené stránky prohlédnout ve 'Staru', a co (jaký program/y) je k tomu potřeba ?
Děkuji
greenh007
Junior

Odeslat příspěvekod BlancheII 18. 3. 2011 14:40

můžete mi, prosím, někdo poradit. Koupila jsem si Samsung GT-S5230 před pár dny. Je super. Zasekla jsem jen na jediné věci, při příchozím hovoru se mi nezobrazuje jméno volajícícho, ale pouze telef. číslo. Už jsem vyzkoušela všechno možné, ale nemohu přijít na to, co dělám špatně. Prosím poraďte někdo. Díky moc.
BlancheII
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod orgy91 19. 3. 2011 18:34

Koupil jsem si pam. kartu microSD-HC Kingston 8Gb (Class 4). Měsíc jela v pořádku, ae včera přestala. Telefon se zapne, naběhne hl. plocha a při hledání operátora se to sekne, mobil se restsrtuje a tkhle pořád dokola. Pomůže vyjmutí karty pro chod mobilu. Ae s kartou nic. Pomůže mi někdo????
orgy91
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 19. 3. 2011 19:14

Jasně, prodejce karty výměnou za jinou. Nejdřív ji zkus zformátovat a případně ještě zkus start mobilu s jinou kartou. Pak už jedině reklamace karty, nebo mobilu.
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod orgy91 19. 3. 2011 20:31

Není nějaká jiná možnost k "obživení" karty? Třeba nějaký program na PC? Nikde totiž nemám zalohu.... :-(
orgy91
Junior

Odeslat příspěvekod Barykelo 19. 3. 2011 20:49

Mám taky tuhle kartu a mám podobný problém.Při kopírování souborů přes kabel na paměťovku se vyskytne chyba a karta se odhlásí a musí se znovu naformátovat.Není to vždy.Většinou když kopíruju větší množství souborů.Výchozí naformátování je na FAT32,4096B alokační jednotku.Zkusil jsem ji naformátovat na 32kB alok. jednotku a vypadalo to,že je problém vyřešen,ale dnes se problém vyskytl znovu.Má snad někdo podobnou zkušenost?

orgy91: Zkus ji zformátovat v něčem jiném-foťák,PC...,pokud máš redukci na SD.
Naposledy upravil Fíla dne 19. 4. 2011 23:20, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna zbytečná citace
Samsung Galaxy A5 (2016) (T-Mobile)
Barykelo
Junior

Odeslat příspěvekod Frotty... 19. 3. 2011 21:42

Dobrý večer, mám takový dotaz, když jsem instaloval nový fw, tak jsem zapoměl na SIM lock a nyní se telefon zapne, zobrazí se Samsung S5230 a telefon se sekne. Prosím Vás o nějaký návod, jak to vyřešit. Jinak fw jde znovu přeinstalovat. Moc Vám děkuji za pomoc.
Frotty...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pj_1986 21. 3. 2011 09:12

Po delší době koukám na diskuzi a koukám, že problém s instalcí javy z telefonu je snad nekonečný. Teď jsem zkoušel čtečku QR od Seznamu a ta zase píše že fotoaparát se používá a že nemám dost paměti a telefon se restartuje.
pj_1986
Junior

Odeslat příspěvekod orgy91 21. 3. 2011 21:32

Policak píše:Jasně, prodejce karty výměnou za jinou. Nejdřív ji zkus zformátovat a případně ještě zkus start mobilu s jinou kartou.

Karta naformátována v jiném telefonu, snad už bude fungovat ;)
orgy91
Junior

Odeslat příspěvekod sid77 23. 3. 2011 12:11

Mám dotaz:
nevíte někdo jak se zbavit té dolní lišty v aplikaci Opera Mini? je to taková ta blbá klávesnice se šipkami.
takhle se mi nezobrazí totiž celá obrazovka a nepomůže ani nastavení, furt tam zůstává.
Včera jsem si totiž nainstaloval novou verzi Opera Mini 6, v předchozí verzi 5.1 to tam nebylo a na jejich webu není ta pětka k stáhnutí jen čtyrka a u tý je to to samý...
Přílohy
DSC00113.JPG
sid77
Junior

Odeslat příspěvekod sid77 24. 3. 2011 15:23

tak už to šlape jak má, dneska jsem jí zkusil znovu nainstalovat a už tam není...
sid77
Junior

Odeslat příspěvekod chalmi 24. 3. 2011 16:03

Zdravím.V diskusi jsem našel zmínku,že není vhodné používat pouzdro,ktreré má magnetický klip.
Přečetl jsem všechny příspěvky a nikde jsem nenašel zdůvodnění tohoto doporučení.
Je nějaké technické opodstatnění pro takové doporučení? Jestli ho někdo zná,budu vděčný.
Ptám se z toho důvodu,že víc jak dva roky takové"magnetické"pouzdro jsem používal pro čínský dotykáč a neseznal jsem žádné problémy s founem.Tak bych si nerad zadělal na nějaké se Stárkem. Ď
chalmi
chalmi
Junior

Odeslat příspěvekod orgy91 25. 3. 2011 16:46

pj_1986 píše:Teď jsem zkoušel čtečku QR od Seznamu a ta zase píše že fotoaparát se používá a že nemám dost paměti a telefon se restartuje.

Mám stejný problém, někdo chytřejší, kdo nám poradí.... ? :)
orgy91
Junior

Odeslat příspěvekod Barykelo 25. 3. 2011 19:50

Mi ta čtečka fičí.Mám firmware S5230XPJK1.
Samsung Galaxy A5 (2016) (T-Mobile)
Barykelo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka