Pro jistotu se ještě jednou zeptám: Kdo máte Stara od VF, funguje vám Java přímo?

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
ruzo píše:palo1 píše:tak vyskúšam teda nainštalovať tu verziu XE a uvidím potom teda. ďakujeeem. a stým uzamykaním displaya mi nevie nikto poradiť???
Keď počas hovoru podržíš tlačítko pre zamykanie telefónu na boku tak sa display odomkne a ty môžeš používať telefón napr. prepnúť na reproduktor, používať klávesnicu pri volaní na rôzne infolinky: ..... pre túto funkciu stlačte 1, pre inú funkciu stlačte 2 a tak ďalej.
Trvale zapnúť to neide pretože tieto funkcie by sa nekontrolovateľne sami zapínali pri telefonovaní dotykom mobilu o ucho.....
Deutter-S5230 píše:napiš mi poradím ti. 428-316-022
stany055 píše:stava se vam,ze,se vam zapne display,stava se me to dost casto ted,drive ne..
poradite??telefon mam zamkly v pouzdre..
Valery21 píše:Tak já mám ještě jeden dotázek.
Java hry a aplikace na skype a icq mi jdou, ale nejdou mi aplikace typu například slovník (En-Cz)... Hlásí mi to: Java chyba. Žádná paměť není k dispozici.
Přijem dat mám nastaven na paměťovku, ale instalace jdou do telefonu. Dokáže mi někdo poradit?
Děkuji.
Martinez17 píše:Valery21 píše:Tak já mám ještě jeden dotázek.
Java hry a aplikace na skype a icq mi jdou, ale nejdou mi aplikace typu například slovník (En-Cz)... Hlásí mi to: Java chyba. Žádná paměť není k dispozici.
Přijem dat mám nastaven na paměťovku, ale instalace jdou do telefonu. Dokáže mi někdo poradit?
Děkuji.
Musíš to nainstalovat přes JAD soubor
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků