Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Valery21 píše:Tak já mám ještě jeden dotázek.
Java hry a aplikace na skype a icq mi jdou, ale nejdou mi aplikace typu například slovník (En-Cz)... Hlásí mi to: Java chyba. Žádná paměť není k dispozici.
Přijem dat mám nastaven na paměťovku, ale instalace jdou do telefonu. Dokáže mi někdo poradit?
Děkuji.
No nevím, například 3D hra mi běží bez problémů, ale pokud chci dát slovník, nebo mapy, tak to hodí tuhle chybu. Nikde jsem nenašla, jak to udělat, aby mi to šlo. Třeba to neinstalovat do telefonu, ale na kartu... Hlavně mi to hlásí od začátku, dřív než jsem tam cokoliv jinýho nainstalovala.
Nagano80 píše:No nevím, například 3D hra mi běží bez problémů, ale pokud chci dát slovník, nebo mapy, tak to hodí tuhle chybu. Nikde jsem nenašla, jak to udělat, aby mi to šlo. Třeba to neinstalovat do telefonu, ale na kartu... Hlavně mi to hlásí od začátku, dřív než jsem tam cokoliv jinýho nainstalovala.
A muzu se te zaptat jak to chces nainstalovat na pametovou kartu kdyz nani nemas operacni system?? Hm to by me zajimalo
tramin píše:Nagano80-základní nastavení zvuku znám,jen jsem někde četl,že se to snad dá v admin menu navýšit.Mě to i na maximum přijde hodně slabé.
hombre_71 píše:nemáte někdo aplikaci iBeer ? marně se to snažím někde stáhnout
bary71 píše:ví někdo 100% že zitra bude ve vodafonu už star ke koupi ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků