Samsung S5230 Star - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod petr.satka 29. 12. 2009 00:46

Wojda
Ještě jde údajně udělat černá editací nějakého konfiguráku. Někde to tady je.
U těch widgetů bych s užitečností moc nepočítal. On totiž widget z principu může umět maximálně to, co jednoduchá webová stránka (jen se tváří jako něco jiného). Nebo to může být odkaz na webovou stránku. Widgety je v podstatě kombinace HTML a JavaScriptu.
Ty systémové widgety (zprávy, kalendář, profily....) jsou úplně jiná kategorie. To běžný programátor neudělá - není API, není dokumentace.
petr.satka
Junior

Odeslat příspěvekod Newman81 29. 12. 2009 00:47

Wojda píše:A když prostě zapneš v mobilu přehrávání ( a zároveň máš oba přístroje spárované) tak to nefunguje?

Tak to stojí v manuálu,ale když zapnu v mobilu přehrávání, tak začne hrát mobil a externí repro v domácímu kině ne. Přitom obě zařízení spolu komunikují...
Newman81
Junior

Odeslat příspěvekod dr.t 29. 12. 2009 00:54

Nikdo neodepsal, tak se zkousim ptat znovu:

planuji si koupit 5230, ale nutnosti u mne je videt cely den na displeji ukolovnik na dnesni den - byl jsem na to naucen u N73 a proste kdyz mam denně 6-8 nezbytne nutnych veci k vyreseni rozsvitim displej a vidim co jeste dodelat, splneno pak smazu. jde to nejak zobrazit u 5230? byl jsem se ptat ve vodafone a prodavac zkousel, nenasel, takze zaver byl - asi to nejde.
Jde to u symbianu, jde to u WM, pochybuji zeby takovou vec nedali sem. Muzu nekoho poprosit o vyfoceni, jak to vypada na displeji, dik?
neco jako zde:
http://ulozto.cz/3411900/e65-active-screen.jpg
dr.t
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nagano80 29. 12. 2009 00:56

Cooziik píše:u operatora nic u treti strany 4.. jinak jimma sem nastavil ale nechce se mi to pripojit skousim to uz asi 5 minut..

pokud sis stahnul nejnovejsi verzi jimma tak ti pres port80 nepojede mam to vyzkouseny proto pouzivam Nimbuzz je tam i skype,icq atd
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod Newman81 29. 12. 2009 00:59

dr.t: nevím o něčem takovém
Newman81
Junior

Odeslat příspěvekod dr.t 29. 12. 2009 01:06

hmmm, dik, tak dalsi z mobilu co nemuzu chtit... :-(
dr.t
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cooziik 29. 12. 2009 01:09

Nagano80 píše:
Cooziik píše:u operatora nic u treti strany 4.. jinak jimma sem nastavil ale nechce se mi to pripojit skousim to uz asi 5 minut..

pokud sis stahnul nejnovejsi verzi jimma tak ti pres port80 nepojede mam to vyzkouseny proto pouzivam Nimbuzz je tam i skype,icq atd

nwm co jsem udelal ale najednou mi to jde...
Cooziik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cooziik 29. 12. 2009 01:12

dr.t píše:Nikdo neodepsal, tak se zkousim ptat znovu:

planuji si koupit 5230, ale nutnosti u mne je videt cely den na displeji ukolovnik na dnesni den - byl jsem na to naucen u N73 a proste kdyz mam denně 6-8 nezbytne nutnych veci k vyreseni rozsvitim displej a vidim co jeste dodelat, splneno pak smazu. jde to nejak zobrazit u 5230? byl jsem se ptat ve vodafone a prodavac zkousel, nenasel, takze zaver byl - asi to nejde.
Jde to u symbianu, jde to u WM, pochybuji zeby takovou vec nedali sem. Muzu nekoho poprosit o vyfoceni, jak to vypada na displeji, dik?
neco jako zde:
http://ulozto.cz/3411900/e65-active-screen.jpg

muzes si dat na pozadi widget kam si muzes napsat poznamky a okamzite po odemknuti vse vidis..
Cooziik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod durbatuluk 29. 12. 2009 04:49

durbatuluk píše:Ahoj mam taky tento model a zkousel jsem prohledavat tento topic ale nenasel jsem odpovedi:

Chtel bych aby telefon radil kontakty i pri prohlizeni podle prijmeni jak na to?

Mam handsfree pres bluetooth a kdyz to prijmu na telefonu chci aby jsem slysel druheho v sluchatku nikoli v telefonu. (u nokie to tak slo)

Dekuji za rady...

Nikdo neporadi? uz cekam docela dlouho ...

Take navod jak prevest sms z nokie N80 do tohoto modelu nekdo zna?
durbatuluk
Junior

Odeslat příspěvekod ruzo 29. 12. 2009 09:19

Triedenie kontaktov podľa priezviska:

Menu-nastavenia-nastavenia aplikácií-kontakty-poradie zobrazovania mien

Ale nie každý firmware to tam má. Ak to tam nemáš tak máš smolu. Ja mám S5230XEIG6.
ruzo
Junior

Odeslat příspěvekod palo1 29. 12. 2009 10:00

ruzo píše:Triedenie kontaktov podľa priezviska:

Ale nie každý firmware to tam má. Ak to tam nemáš tak máš smolu. Ja mám S5230XEIG6.

nazdar, chcem sa opýtať či v tom firmware S5230XEIG6 je aj slovenčina?? logicky ked píšeš by malo byť, ale niekde som čítal že tam je len čeština. díík.
palo1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ruzo 29. 12. 2009 10:18

Ano, je tam aj slovenčina.
ruzo
Junior

Odeslat příspěvekod samsungs5230stards 29. 12. 2009 10:34

Takže znova Dobrý den chtěl jsem se zeptat nezná nekdo jiné aplikace než ibeer které fungují stejně nebo podobě .děkuji za odpověď
samsungs5230stards
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod palo1 29. 12. 2009 11:26

palo1 píše:
ruzo píše:Ano, je tam aj slovenčina.

dakujem!)) idem to skusiť nainštalovať.

supeer, tak sa to konečne podarilo, všetko funguje ako som chcel, aj java ide bez problémov z karty, aj slovník, som ráád. hned je krajší deň-)) ďakujem všetkým čo mi pomohli DAKUJEEEM
palo1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod durbatuluk 29. 12. 2009 11:35

palo1 píše:
ruzo píše:Triedenie kontaktov podľa priezviska:

nazdar, chcem sa opýtať či v tom firmware S5230XEIG6 je aj slovenčina?? logicky ked píšeš by malo byť, ale niekde som čítal že tam je len čeština. díík.

Je tu nejaky odkaz na ten firmware kde ho najdu i s cestinou uvnitr? Diky
durbatuluk
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka