Máte pravdu, zjistila jsem pak, že jsem opravdu dostala Samsung S7350i, který je na mnohem nižší úrovni než model Samsung S7350. Vtip je v tom, že na webu, kde jsem mobil koupila, bylo v katalogu jasně psáno Samsung S7350 nikoliv S7350i, tak proto jsem jej koupila. Doma jsem pak byla rozčarovaná z chybějících funkcí. okamžitě jsem napsala provozovateli webu doporučený dopis se žádostí o navráceí peněz, a v tom momentu se mi hned začali věnovat, vzali si ode mě zpět telefon a slíbili vrácení peněz. Zatím na ně čekám, mají čas do konce příšího měsíce

. Kdoví, asi sami nevěděli, že je rozdíl mezi S7350 a S7350i, ale v každém případě jestli tak chtěli někoho napálit, tak se jim to tentorkát nepovedlo. Takže všichni pozor - ode dneška změna pravidel (nelogická) - má-li nějaký model u svého jména napsáno "i", tak je hloupější a nikoliv inteligentnější. Díky za vaší účast v této diskuzi, pomohli jste mi najít důkaz, že mezi dvěma modely je fakt rozdíl a tak jsem poté uskutečnila tu reklamaci. Teď jen doufejeme, že 166 Euro mi přijde zpět (žiju v Milánu). Nekoupím si pak S7350 jak jsem původně zamýšlela, půjdu do Samsungu S8500 Wave, až něco našetřím
-- 28. 4. 2010 09:33 --djlooper: Jo jo, mám přesně ten model, který popsali na linku, jež jsi mi poslal. Díky moc...

Škoda, že jsem to objevila až teď. Kdybych žila v ČR, chodial bych více na české weby o mobilech a dozvěděla bych se to včas. Čtu jen MobilManii, a tam o tomto problému překvapivě vůbec nepsali a na zahraničních webech moc info o této absurditě taky nebylo.