Samsung S7350 Ultra S - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pe.Pr. 1. 5. 2010 12:18

Prosím o zkušenosti nejlépe majitele tohoto telefonu. I když děkuju za reakci od každého.
Mám problém s vysouvací konstrukcí. Při zavřeném mobilu je vše OK, ale při otevření je vůle v lyžinách. Horní část se jakoby převáží nahoru a když mačkám tlačítka na horním dílu, tak tento znatelně cvaká o spodní. Je to asi jen 0,5 mm, ale je to dost nepříjemné. Dělá to v jakékoli poloze telefonu, takže váhou horního dílu to není. Prostě jakoby tam byla pružinka, která to pod tlačítkem pro přijmutí hovoru rozevírá.
Takže je to u tohoto mobilu normální nebo mám vadný kus?
Přivést koně k vodě to dokáže každý, ale přimět ho, aby si zaplaval naznak, to už je něco!
Pe.Pr.
Junior

Odeslat příspěvekod djlooper 3. 5. 2010 13:35

Normální to rozhodně není, při vysunutí by měly být oba díly v rovině, bez vychýlení nahoru dolů. Při vysunuté klávesnici spíš pozoruju u horního dílu trochu vůli v pohybu doleva doprava než to převážení. Ale jen při tlaku na horní díl z levé strany, zprava je napevno.
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod mirec1000 9. 5. 2010 09:19

Zdravím Vás viem mi niekto poradiť, kúpil som tel samsung S 7350 ultra s je celkom v pohode ale mam jeden problém tel. neindikuje zmeškané hovory. Zmeškané hovory sa ukážu len na displeji, ale keď je kryt zatvorený tak nijako neupozorňuje (blikaní, vybrovaním atď.) že mám zmeškaný hovor. Predtým som mal samé nokie a tie upozorňovali v pohode. Ďakujem za radu.
mirec1000
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod djlooper 9. 5. 2010 17:31

Prostě to tak u Samsungu je...zmeškaný hovor se jen zobrazí na displeji.
///|||||\\\
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod makcama 10. 5. 2010 11:03

Může mi někdo odpovědět? Při psaní SMS s T9 u S7350 Ultra S se píší háčky a čárky nebo ne?
Kolik volaných, zmeškaných či přijatých hovorů je tento telefon schopen zaznamenat? Nebo jsou záznamy hovorů omezeny pro uchování nějakou dobou? Díky předem za odpovědi.
makcama
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod djlooper 10. 5. 2010 15:19

makcama píše:Při psaní SMS s T9 u S7350 Ultra S se píší háčky a čárky nebo ne?

Já jenom vím, že bez použití T9 to možné není, ve výběru jsou jenom obrácené čárky à, è atd. a pak přehlasované písmena jakoby pro jiný jazyk, fakt nechápu na co. A to všechno i když je zapnutá čeština jako "jazyk psaní". Psát háčky a čárky správně česky je umožněno v Textové šabloně, ta se sice dá vložit do SMS, ale zase jenom bez háčků a čárek! :-\ Řekl bych, že je to otázka firmwaru. U předchozího Samsungu co jsem měl, to tak bylo...
///|||||\\\
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod makcama 10. 5. 2010 20:59

djlooper píše:Já jenom vím, že bez použití T9 to možné není, ...

Díky za info.
makcama
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pe.Pr. 12. 5. 2010 18:42

djlooper píše:Já jenom vím, že bez použití T9 to možné není, ...

Tak to víš špatně. Musíš si v Nastavení zpráv - sms - Možnosti odesílání - Podporu znaků přepnout z Abeceda GSM na Unicode. Pak máš všechny české znaky ať už píšeš s T9 nebe bez ní. A pak tel. odesílá i příjmá zprávy s háčkama/čárkama. Jenže pak počítadlo letí dolů jak "kameň do studně". Každý znak (ať už s háčkem nebo bez) počítá za dva.
Přivést koně k vodě to dokáže každý, ale přimět ho, aby si zaplaval naznak, to už je něco!
Pe.Pr.
Junior

Odeslat příspěvekod djlooper 13. 5. 2010 09:23

Pe.Pr , díkes za info. Supr, že to jde takhle nastavit. Občas potřebuju napsat nějaké slovo s diakritikou.
Tady se o tom mobilu moc nediskutuje, tak aspoň že se občas někdo ozve....
///|||||\\\
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod Pe.Pr. 24. 5. 2010 00:24

Nevíte někdo proč mi při zadávání čísla příjemce sms při výběru z kontaktů nabízí seznam z telefonu i sim karty? Přitom mám v tel. seznamu nastavený "ukázat seznam jen z telefonu". Takže při volání není problém.
Pe.Pr.
Junior

Předchozí stránka