Samsung S8300 Ultra Touch - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod P.radox 28. 5. 2009 17:37

Lidi, nevíte, jestli mi pojede soubor txt, pdf, když tam hodím nějaký nový firmware, existuje vůbec?
P.radox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zikpik 2. 6. 2009 06:50

Ahoj všem majitelům. Chtěl bych se zeptat, jak kvalitní zvuk vyluzuje hlasitý reproduktor? Mám tím na mysli hlavně zvonění. Když si nastavím nějakou MP3, tak jestli to zní jako když se o sebe třou plechy nebo jestli tam je alespoň náznak basů apod... A dále jestli už někdo přemýšlel pořídit si do tlf. namísto tragické 880mAh baterie 1000mAh ze Samsungu S7530? Tuším, že by mohla být kompatibilní vzhledem k téměř identické konstrukci a vyřešila by nejbolavější místo tohodle telefonu.
Dancall 2711 (1996) ---> x ---> Samsung i8910 HD
zikpik
Junior

Odeslat příspěvekod vera-vera 4. 6. 2009 17:02

zvuk neni úplně nejhorší, ale nejde dát moc nahlas nejvíc je tam hlasitost 14 a to neni nijak extra nahlas teda.
vera-vera
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod denny27 6. 6. 2009 12:17

Ahoj lidičky, pořídil jsem si S8300 a při spuštění java aplikací (nahrané hry,atd) se mi objevuje hláška Java chyba - žádná paměť není k dispozici. Jsem z toho zoufalý poraďte mi pls.
A ještě jeden ? V levo nahoře na displeji se mi objevilo modré éčko v rámečku, co to je a jak to zrušit? :oboze
denny27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sonyk1 6. 6. 2009 14:38

Co se týče Java her a aplikací, tak to nevím. Mám stejný problém, ale jen u aplikací dodatečně nahraných a taky ne u všech. Některé jedou a jiné ne. Co se týče modrého E, tak to je ikona, která ti ukazuje, že jsi v místě s pokrytím signálu Edge. Pokud je modré, tak se nic neděje. Když je červené, dochází k přenosu dat.
Siemens S6 power > Nokia 3310 > Nokia 3330 > Siemens C55 > Siemens CF62 > Sony Ericsson D750i > Sony Ericsson K800i > Sony Ericsson C905 > Samsung S8300 > iPhone 3G - Sony Ericsson Satio > Nokia N8
sonyk1
Junior

Odeslat příspěvekod denny27 7. 6. 2009 11:40

Díky za radu, mámé stejný problém s tou Javou. Jen doufám že nám někdo poradí. Jinak super mobil, jen ta baterka mě sere. Pevně doufám že se objeví baterka na tento mobil s větší kapacitou. :shock: :shock:
denny27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Strejda2 7. 6. 2009 18:42

Koupil jsem druhou baterku 1000 mA a kožené pouzdro na telefon: Yatego shop, http://www.sale-hamburg.yatego.com, kdo má zájem ať to zkusí. U nás náhradní baterka nebude ještě dlouho ke koupi. U telefonů Samsung obecně mě štve velmi stručný manuál a nedostatek informací k ovládání telefonu. Měl jsem U600 a tam to bylo stejné. Pokud se někdo něco dovíte nebo vyzkoušíte, napiště sem. Co se týká souborů txt nebo pdf,tak to určitě nepůjde, to není otevřený operační systém jako WM. Telefon to nepodporuje, je "hloupý". Jediná možnost je nahrát potřebnou aplikaci v Javě a to se zatím nějak nedaří, alespoň podle ohlasů ve fóru. Já bych také rád věděl jak na to.
Strejda2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zikpik 8. 6. 2009 07:15

To Strejda2
A kam sis to objednal? Na slovensko? Na stránkách nemají možnost zvolit ČR jako cílovou zemi. Fakt je, že tady je to obecně s příslušenstvím pro Samsung bída :-(
zikpik
Junior

Odeslat příspěvekod Strejda2 8. 6. 2009 10:30

Normálně domů, šlo tam zvolit Tchechische (nehledej Czech, to jsou němci)
Strejda2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zikpik 8. 6. 2009 11:09

Ajo. :-D
zikpik
Junior

Odeslat příspěvekod denny27 9. 6. 2009 09:03

S tou baterkou, je to na nic .Dej vědět jak dlouho vydrží přibližně ta nová cos objednal. Dík :tleskani
denny27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Strejda2 18. 6. 2009 18:38

Mám tu novou baterku 1000mA, je pro Samsung F110/J600. Rozdíl proti originální není velký, ale aspoň něco navíc tam je. Důležité je, že mám dvě baterky, můžu měnit podle potřeby. S telefonem jsem spokojen, proti U600 je tam řada vylepšení v ovládání - hlavně kontakty. Původní sluchátka nejsou moc kvalitní, zkoušel jsem běžné Sony asi za 200 kč, mám dva typy a oboje byly lepší. video přehrává bez problémů, foťák i videokamera jsou poměrně slušné na mobil. Displej je velmi kvalitní ale na slunci toho moc nevidím.
Strejda2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod palinoch 18. 6. 2009 19:08

mam SE T700 a pokukujem po 8300. a zvonenie je u T700 priserne. naozaj tazky ostry zvuk bez znamky nejakej prirodzenosti. taka nokia 6300 zvonila ovela prijemnejsie. ako je to s vyzvananim a hlasitostou u 8300? dik za reakciu.
palinoch
Junior

Odeslat příspěvekod LilithPhoto 4. 7. 2009 08:33

Mám 2 problémy:
1. Jednak nemohu z displeje zrušit hudební přehrávač přesto, že na něj kliknu - nastavení - přehrávání na pozadí Vypnout a uložim....
2. Doručené SMS se mi nedaří přesunout do Moje složky přesto, že jsem na doručených SMS - dám Přesunout do moje složky - pak mám jen možnost Vybrat vše - kliknu - Přesun.... a napíše mi to Vyberte alespoň jednu položku. přitom jednotlivě vybírat mi to neumožní a když dám vybrat vše, tak to nezohledňuje....
Děkuju moc za radu.
LilithPhoto
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LilithPhoto 4. 7. 2009 08:35

Mám 2 problémy:
1. Jednak nemohu z displeje zrušit hudební přehrávač přesto, že na něj kliknu - nastavení - přehrávání na pozadí Vypnout a uložim....
2. Doručené SMS se mi nedaří přesunout do Moje složky přesto, že jsem na doručených SMS - dám Přesunout do moje složky - pak mám jen možnost Vybrat vše - kliknu - Přesun.... a napíše mi to Vyberte alespoň jednu položku. přitom jednotlivě vybírat mi to neumožní a když dám vybrat vše, tak to nezohledňuje....
Děkuju moc za radu.
LilithPhoto
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka