od m.antik 14. 7. 2009 21:34
Jinak ještě k recenzi:
Baterku jsem musel nabíjet hned po 1 dni. Vážně rychle odchází.. Kvalita fotek i videa velmi uspokojující. Na sluníčku bohužel horší viditelnost. Hlasitost zvuků není zrovna malá. Ale na ?plný koule" to moc poslouchat nejde. Je to asi tím reproduktorem, nestíhá. Ale jako hudební mobil to taky dělaný není žeo. Ale pro klasického uživatele plně vyhovující. Otisky jsou celkem dobře viditelné, ale jen při zhaslém displeji. Váha i rozměry jsou vyhovující. Čekal jsem lepší možnosti, nabídku nastavení. Jako hodně se toho tam dá nastavit, upravit... ale čekal jsem o něco víc. Při psaní SMS je klávesnice uspokojící, dotyk. klávesnice taky, ikdyž občas dojde k překlepu ( okolní klávesa). Není podpora smajlíků. A případné opravy v textu jsou celkem obtížné- musí se trefit dotykem za mazané písmeno,znak. To není vždy jednoduché, není problém se trefit i na 5-10pokus. Ale někdy se i zadaří lépe. Asi lepší cvik a menší prsty by pomohlo. Widget lišta je bez problému, jen s pohybem hl. plochy jsou občas potíže- když máte na hl. ploše třeba nějaký widget (budík, nové události atp... a chcete posunout plochu nahoru.. tak než plocha, se posune widget..ale to je jen o přesnosti dotyku). Kalendář-upozornění je celkem podrobný nastavení. Internet v mobilu (od vodafone) je rychlý, žádné dlouhé čekání- asi 5sec. při přechodu ze stranky na odkaz ( Seznam->novinky.cz)
Teď budu jen doufat, že se vyskytne jen nějaká lepší baterie a bude to úplně cajk. Takhle to vydrží sotva 1,5 dne při celkem nenáročném používání ( na noc nevypínám)
Tak to je asi vše, kdyby měl někdo otázky, rád odpovím.