Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Vito.123 píše:Mám dotaz.....Nejde mi nijak nastavit zrychlená volba vytáčení. Podporuje tuhle funkci vůbec tenhle mobil? A ještě by mě zajímalo,jestli si koupím tu baterii 1000 mA,tak jestli má stejný tvar a velikost jako ta oiginální. Díky moc
Milan 25 píše:Chtela bych se zeptat, zda se dá nastavit upomínka bez opětovného upozornování (aby třeba jen jednou pípla a byla zobrazená třeba hodinu - než potvrdím přečtení). Případně jestli neznáte adresu nějakého jiného kalendáře na upomínky ke stáhnutí?
zikpik píše:Vito.123 píše:Mám dotaz.....Nejde mi nijak nastavit zrychlená volba vytáčení. Podporuje tuhle funkci vůbec tenhle mobil? A ještě by mě zajímalo,jestli si koupím tu baterii 1000 mA,tak jestli má stejný tvar a velikost jako ta oiginální. Díky moc
Pokud se nepletu, tak>
Menu - Nastavení - Nastavení aplikací - Kontakty - Rychá volba
Vito.123 píše:Ještě mám dotaz.Při psaní zpráv nemůžu zjistit jak se vkládají smajlíci.Nevíte někdo jak na to?
vera-vera píše:mám problém.Často se mi stává že se mi telefon z ničeho nic zapne a vypne a pak se mi nikdo nemuze dovolat nezjistim to dokud mi nekdo nenapise proc mu to tipam zatim co me se ukazuje ze me jen prozvani.Tak jemu to jednou zazvoni a da mu to ton ze sem mu to vytipla.Musim telefon vypnout a zapnout a pak je to zase chvili v pohode.Muze to byt tim ze mam skoro plnou kartu pametovou nebo je to spis na reklamaci?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků