Samsung S8300 Ultra Touch - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod LooKpiK 18. 7. 2009 13:34

Dival jsem se na baterie tohoto mobilu, nasel jsem jenom tu 1 000 mAh a jak tady ctu,tak je to o nicem. co dokaze nejvice nastvat, kdyz potrebujete mobil v nutne situaci a on se vypne u takove vydrze baterie je to docela na denim poradku:/
LooKpiK
Junior

Odeslat příspěvekod Milan 25 21. 7. 2009 17:51

Chtela bych se zeptat, zda se dá nastavit upomínka bez opětovného upozornování (aby třeba jen jednou pípla a byla zobrazená třeba hodinu - než potvrdím přečtení). Případně jestli neznáte adresu nějakého jiného kalendáře na upomínky ke stáhnutí?
Milan 25
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vito.123 22. 7. 2009 08:05

Mám dotaz.....Nejde mi nijak nastavit zrychlená volba vytáčení. Podporuje tuhle funkci vůbec tenhle mobil? A ještě by mě zajímalo,jestli si koupím tu baterii 1000 mA,tak jestli má stejný tvar a velikost jako ta oiginální. Díky moc
Vito.123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zikpik 22. 7. 2009 08:12

Vito.123 píše:Mám dotaz.....Nejde mi nijak nastavit zrychlená volba vytáčení. Podporuje tuhle funkci vůbec tenhle mobil? A ještě by mě zajímalo,jestli si koupím tu baterii 1000 mA,tak jestli má stejný tvar a velikost jako ta oiginální. Díky moc

Pokud se nepletu, tak>
Menu - Nastavení - Nastavení aplikací - Kontakty - Rychá volba
Dancall 2711 (1996) ---> x ---> Samsung i8910 HD
zikpik
Junior

Odeslat příspěvekod Vito.123 22. 7. 2009 10:55

Díky za info,ale bohužel v tom nastavení aplikací - kontaky pak už není "rychlá volba" ,ale pouze výběr z - využitá paměť
- Vlastní číslo
Vito.123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vito.123 22. 7. 2009 10:56

a ovládání jednou rukou (pravá nebo levá)
Vito.123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m.antik 27. 7. 2009 08:28

Milan 25 píše:Chtela bych se zeptat, zda se dá nastavit upomínka bez opětovného upozornování (aby třeba jen jednou pípla a byla zobrazená třeba hodinu - než potvrdím přečtení). Případně jestli neznáte adresu nějakého jiného kalendáře na upomínky ke stáhnutí?

Tuto funkci jsem našel v kalendáři- Nový plán. Tam je nastavení datumu, času... čas upozornění (1h. před, s časem atd.). .a pak detaily: koncové datum + čas ukončení. (dále- melodie, opakování,..). Takže ano, dá se to nastavit, ale pouze v nainstal. kalendáři. Ještě jde nastavit ÚKOL.. ale ten není až tak podrobný, jako plán v kalendáři, ale i tak je dostačující.
m.antik
Junior

Odeslat příspěvekod m.antik 27. 7. 2009 08:32

zikpik píše:
Vito.123 píše:Mám dotaz.....Nejde mi nijak nastavit zrychlená volba vytáčení. Podporuje tuhle funkci vůbec tenhle mobil? A ještě by mě zajímalo,jestli si koupím tu baterii 1000 mA,tak jestli má stejný tvar a velikost jako ta oiginální. Díky moc

Pokud se nepletu, tak>
Menu - Nastavení - Nastavení aplikací - Kontakty - Rychá volba

ani já jsem v tomto postupu nenašel rychlou volbu. A ani nikde jinde v mobilu, bohužel.

Prosím, na jakých stránkách jste našli tu baterii 1000mA? nechci zahraničí, jen ČR.. děkuji
m.antik
Junior

Odeslat příspěvekod Vito.123 28. 7. 2009 12:47

Ještě mám dotaz.Při psaní zpráv nemůžu zjistit jak se vkládají smajlíci.Nevíte někdo jak na to?
Vito.123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m.antik 28. 7. 2009 14:22

Vito.123 píše:Ještě mám dotaz.Při psaní zpráv nemůžu zjistit jak se vkládají smajlíci.Nevíte někdo jak na to?

také jsem toto nezjistil.. alespon né přímo- při "normálním" psaní jedině přes tlačítko Symboly... a tam hledat příslušné znaky (:-)(/*;...).
Ale při použití T9 to lze o torchu snadneji.. zmáčkneš 2x 1 (jako pro vlož.čárky) a ukáže se ti :) . .a pomocí tl. 0+ ho změníš. .ale jsou tam asi jen 3-4 navoleny smajlíci.. nic moc. Takže to vypadá, že zůstanem u té první varianty-ruční hledání-zadávání znaků:(
m.antik
Junior

Odeslat příspěvekod Vito.123 30. 7. 2009 10:05

Tak jsem vyzkoušel pustit film a nejde mi to zobrazit na celý displej.Ve formátu 3gp (při tozlišení 176x144) se to dalo 1x zvětšit,ale bylo to malé.A když jsem to pak pustil ve formátu AVI (při rozlišení 400x336) tak to bylo stejně veliký jako při zvětšení prvního případu,byla sice lepší kvalita,ale zase to už nenabídlo funkci toho zvětšení.Navíc jsem zjistil,že zřejmě nejde ani přetáčet dopředu. Nevím jestli to je tím přehrávačem,ale je to docela divný. Nevíte náhodou jestli se to dá nějak jinak nastavit,nebo,jestli se dá stáhnout někde jiný přehrávač?
Vito.123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod misacka 2. 8. 2009 19:53

Ahoj, tak jsem to taky spáchal a koupil si s8300. Chtěl bych se vás zeptat, jestli nevíte o nějakých aplikacích...
A chci požádat o radu, jestli jde zapnout zvuk spouště (např. u foťáku), bez nutnosti zapnutí zvuku kláves.díky
misacka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vera-vera 4. 8. 2009 17:38

přijde mi ze tam zadny nejsou
vera-vera
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vera-vera 4. 8. 2009 18:50

mám problém.Často se mi stává že se mi telefon z ničeho nic zapne a vypne a pak se mi nikdo nemuze dovolat nezjistim to dokud mi nekdo nenapise proc mu to tipam zatim co me se ukazuje ze me jen prozvani.Tak jemu to jednou zazvoni a da mu to ton ze sem mu to vytipla.Musim telefon vypnout a zapnout a pak je to zase chvili v pohode.Muze to byt tim ze mam skoro plnou kartu pametovou nebo je to spis na reklamaci?
vera-vera
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod misacka 4. 8. 2009 20:18

vera-vera píše:mám problém.Často se mi stává že se mi telefon z ničeho nic zapne a vypne a pak se mi nikdo nemuze dovolat nezjistim to dokud mi nekdo nenapise proc mu to tipam zatim co me se ukazuje ze me jen prozvani.Tak jemu to jednou zazvoni a da mu to ton ze sem mu to vytipla.Musim telefon vypnout a zapnout a pak je to zase chvili v pohode.Muze to byt tim ze mam skoro plnou kartu pametovou nebo je to spis na reklamaci?

nejsem si jistej, ale viděl bych to spíše na reklamaci, ale může to dělat i ta paměťovka, protože mi něco podobnýho dělal sony ericsson, ale jakmile jsem vidělal tu kartu, tak to bylo v pořádku, tak ji zkus vidělat a chvilu ho měj bez něj a uvidíš...

za pokus to stojí..
misacka
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka