Zdravím, nějakou dobu již sleduji tohle forum a neodolal jsem napsat nějaké postřehy.
Co se týká navigace, tak v nastavení se dá zjistit aktuální GPS poloha, ale pokud používáte Google maps tak má GPS smůlu protože poloha je hledaná pomocí vysílačů sítě a je velice přibližná. Sice se objevuje hláška že se čeká na nalezení satelitů (GPS), ale tuším nikdy se to nijak nezpřesnilo. Telefon mám od operátora O2 a mám asi nějakou aplikaci špatně nastavenou na WAP protože z posledního vyučtování jsem nebyl zrovna nadšen. Právě tuším že aplikace Google maps stahuje data přes WAP a nikde jsem nenašel nastavení kde by šlo vybrat.
Co se týká Java aplikací tak jsem zatím stáhl pouze Jimm pře připojovací kabel. Jde o program ICQ v mobilu. Šlape to v pohodě i když opět nevím jestli jsem připojen přes internet nebo přes WAP i když v nastavení mám nastavené HTTP.
Problém mám asi jako každý z baterii. Poslouchání hudby není problém, ale zdá se mi že především serfování na internetu žere baterii velice rychle. Mobil při používání vydrží max 1 den
, doufám že bude baterie k sehnání v republice co nejdříve.
Tak se mějte ...