Samsung C5212 Duos - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod incof 5. 1. 2012 13:58

Rekni jak vypisu verzi softu a ja ti sdelim jakou mam (nechce se mi to hledat). Telefon mam skoro rok a ani jednou se sam nevypnul. Jedina vec co neni uplne v poradku je takova drobnost, kdyz mam nektere prichozi sms zamknute, tak se obcas sami uzamknou i jine - prkotina.
incof
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jerry.jacobi 5. 1. 2012 16:01

verzi fw zjistis zadanim *#1234#
jerry.jacobi
Junior

Odeslat příspěvekod incof 5. 1. 2012 19:50

Mam verzi: XDIK1
nevim jestli z toho budes moudry?

-- 5. 1. 2012 19:53 --

Ke stazeni napr. zde:
http://www.uloz.to/3031929/c5212xdik1-rar
incof
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jerry.jacobi 6. 1. 2012 09:11

tak zkusil jsem provest update pres usb kabel v pc studiu a bohuzel program mi oznamil ze muj telefon nepodporuje update firmwaru :grr: U tebe to funguje?

Jinak dnes rano cestou do prace se telefon opet vypnul, chjo :-\

Z nouze jsem prave zkusil podlozit baterii tak, aby lepe dosedla na kontakty. Pred chvili se totiz telefon vypnul znovu kdyz jsem s nim lehce tuknul o stul
jerry.jacobi
Junior

Odeslat příspěvekod dayslypper 8. 1. 2012 20:32

To není určitě standardní porucha. Možná ty kontakty s baterií jsou příčina.

Mně telefon nevyhovuje v tom, že při slebé baterii, přestane fungovat podsvícení (aby telefon vydržel co nejdéle), ale takto se s telefonem zas ndá dělat. A při úplném vybití, když s tel. vypne, tak když ho nechám déle, smaže se datum a čas.

Řazení dle příjmení mi nefunguje.

FW: XDJK1

Přehrání firmwaru možná potřebuje servisní kabel.
dayslypper
Junior

Odeslat příspěvekod jerry.jacobi 14. 1. 2012 13:25

tak po tydnu muzu potvrdit ze kontakt mezi baterkou a telefonem byly pricinou vypinani - hura :-D

zatim jsem neprisel na nic co by mi u telefonu vylozene vadilo krome malickosti - treba:

- kdyz u kontaktu priradim fotku, u prichoziho hovoru se zobrazi fotka pouze cca 1x1cm takze neni moc videt a fotka tak ztraci smysl
- fotky nejsou nic moc ale na opravdu nouzove pouziti to staci
- nejde updatovat firmware (mam obycejny kabel za cca 150 koun) - zatim to ale stejne neni potreba

vsechno jsou ale jen drobnosti - to hlavni (tj. praci se dvema SIM) umi telefon bezvadne
jerry.jacobi
Junior

Odeslat příspěvekod dayslypper 14. 1. 2012 13:37

Mě vadí, že to tlačítko pro rychlou změnu výchozí SIM nefunguje v úvodní obrazovce. Jde to jn při psaní SMS nebo když jste v kontaktech.
dayslypper
Junior

Předchozí stránka