Samsung I7500 Galaxy - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod .kenny. 28. 5. 2009 19:27

Obrázek

Jelikož pod článkem o tomto mobilu stále přibývají příspěvky, dovolil bych si založit toto téma, aby se dalo diskutovat přehledněji. :)

viz. http://www.mobilmania.cz/clanky/samsung ... fault.aspx

+ zde je odkaz, kde je krásně vidět rozdíl mezi "obyčejným" displayem Magicu a AMOLEDEM i 7500 -> http://www.youtube.com/watch?v=b1KSqeYBv5w

Co se týče ceny - odhadu 8-10000 moc nevěřím, obávám se, že cena nakonc přesáhne hranici 10k, ale uvidíme. :-|
I'll just leave this here.
.kenny.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JointeZz 29. 5. 2009 15:16

Ten mobil se mi líbí, akorát se obávám Androida. ;D Jak v Mobilitách psali v recenzi na G1ku, že Android trpí spoustou "dětských nemocí.."
Nevíte o tom něco? Jestli už se fotky dají upravovat, jestli má foťák vyváž. bílé, apod. :-S
Stojí dědeček na trhu a vyvolává: "Kupte si pánové houby pro manželky!" Jde kolem mykolog a zděsí se: "Proboha, vždyť jsou všechny jedovaté." "No a? Vždyť říkám pro manželky!"
JointeZz
Junior

Odeslat příspěvekod Jirka0015 29. 5. 2009 15:27

Mám zásadní otázku UMÍ nebo NEUMÍ Android GPS?
Všude se píše, že GPS má, nikde nemůžu najít sebemenší ukázku nebo zmíňku o tom, jak T-Mobile G1 naviguje - což u každého jiného telefonu s GPS najdu během pár vteřin. Říkám G1, protože tenhle Samsung, o kterém vážně uvažuji, má stejný systém, ale ještě není příliš testován. Ptám se ale samozřejmě na tento Samsung.

Jedná se mi samozřejmě především o navigaci do auta a to o celou Evropu (tedy alespoň od Slovenska až po Portugalsko)
Jirka0015
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JointeZz 29. 5. 2009 15:29

Já myslím, že má jen Google Maps..
jestli myslíš hlasové navigovaní, to nejspíš ne.
Stojí dědeček na trhu a vyvolává: "Kupte si pánové houby pro manželky!" Jde kolem mykolog a zděsí se: "Proboha, vždyť jsou všechny jedovaté." "No a? Vždyť říkám pro manželky!"
JointeZz
Junior

Odeslat příspěvekod .kenny. 29. 5. 2009 19:45

Jirka0015: i7500 stejně jako G1 a stejně jako Magic má GPS modul. Android zatím také nemám, ale co jsem se dočetl např. na androidfóru, tak několik různých navigačních apps existuje. Mluví se hlavně o AndNav2, která by měla být zdarma a navíc u ní máš možnost si předuložit požadovanou trasu - bez tohoto je jinak nutnost stahovat mapy a být online. Sám doufám, že se dříve, či později objeví nějaké další navigace i třeba od TomTomu...

A Google Maps samozřejmě má, ale ty jsou na autonavigaci imho naprosto nepoužitelné.

Více najdeš zde: http://androidforum.cz/navigace-do-auta ... o-t80.html
.kenny.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod honziss 29. 5. 2009 19:56

Nevite nekdo kdy a kde bude i7500 v ČR k dostani? Libi se mi a android je jediny os, ktery jsem zatim nevyzkousel :-)
F20 / 116d / 8° Steptronic
honziss
Junior

Odeslat příspěvekod JointeZz 29. 5. 2009 19:58

i7500 se u operátora O2 objeví v červnu, červenci. Na videa se podívej na YT.. ;-]
JointeZz
Junior

Odeslat příspěvekod Jirka0015 30. 5. 2009 09:13

2Kenny: No to je škoda. Být offline a mít plnohodnotnou navigaci, toť upřesnění mé podmínky pro nový telefon... platit buď data nebo datový tarif opravdu při současných cenách nehodlám...
Jirka0015
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod .kenny. 5. 6. 2009 17:01

Tak vypadá to, že uvedení bude později, než se původně čekalo - ve Francii by měl prodej i7500/Galaxy začít až začátkem července...
.kenny.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod risanica 6. 6. 2009 17:01

Tak to je skoda. Podle me to taky bude pozdeji a odhadovana cena mezi 8-10 tisici taky nebude pravda:(
Samsung S9 Duos
risanica
Junior

Odeslat příspěvekod hlinajs 7. 6. 2009 22:10

Tak tohle je snad dobrá zpráva ne?

http://news.softpedia.com/news/O2-Germa ... 3466.shtml

To už by ho mohli v nejbližší době uvést na trh i u nás. :))
hlinajs
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod risanica 8. 6. 2009 17:59

No skoda, ze tam nikde neni napsana cena...no ale uz brzo se to dozvime 8-)
Samsung S9 Duos
risanica
Junior

Odeslat příspěvekod .kenny. 8. 6. 2009 20:22

Cena je v odkaze, který tam zmiňují:
Anzahlung: 17,50 Euro
Null Prozent Finanzierung über 24 Monate à 17,50 Euro durch O2 My Handy

Takže cca 500 kč s dvouletým úvazkem 500 kč měsíčně... :shock: Bohužel nevím, jak jsou na tom ceny MT v Německu, ale pochybuju, že takovéhle ceny se dočkáme i u nás... :(
.kenny.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod risanica 8. 6. 2009 21:28

:-)) No to se asi nedockame no...tady zase na nas vyryzujou co muzou... >:-(
Samsung S9 Duos
risanica
Junior

Odeslat příspěvekod .kenny. 10. 6. 2009 00:18

Uhm, takže konečná cena i7500 pro O2 Germany je venku... 8-S :-(

437, 50 euro

http://phandroid.com/2009/06/09/samsung ... n-germany/