Docela se to tady rozrostlo, takže sry, jestli jsem to v těch 80ti nových příspěvcích přehlídl...
Ale koupil tu někdo v poslední době tenhle mobil a dostal k němu kožený obal (na obrázku v pravo)? Ten by měl být fakt orig., ten druhej gumovej (ani se snad nedá nazvat obal) není to pravý ořechový, protože v tomhle balení nemá záručák ani korektně zobrazený znaky s diakritikou, je na normal bílým papíře a FW taky nebude zrovna ofic - pc studio má problém s aktualizací FW, což dělá při domácím nahrání neofic. FW....
Pokud někdo v poslední době koupil a je koženej, tak mi pls písněte jméno obchodu, případně web.. Ani v oficial samsung store ho nemají a docela se divili, když jsem jim ukázal, že v záručáku mají místo diakritiky "*" a "μ"

Vyzkoušel jsem 3 e-shopy a ten ofic. prodejnu samsungu a nic... Štěstí jsem měl jenom u prvního co jsem kupoval a to bylo někdy v srpnu

(click -> fullsize)
edit: koukám, že už tu debatujete o navigaci, v rychlosti jsem prolítl pár stránek zpět, ale nic konkrétního jsem nenašel... Máte nějakou free, nebo koupenou route? Prachy se mně za to vyhazovat nechce