Samsung S8000 Jet - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Papaja11 1. 12. 2009 00:03

Bambelín: No můžu to zkusit nicméně ti napíšu zítra jestli mi to vůbec vlastně jde až se někde napojim na wifinu protože když jsem to stahoval poprvé tak jsem si uvědomil že jsem měl origoš soft a to ten IG3 ted mám XJI7 a vždy jsem jen dal aktualizovat mapy co mám uložené na kartě což jsou česko,slovensko,německo a chorvatsko.Takže to musim zkusit doufám že to neni mobil od mobilu jiný a že mi to půjde stáhnout.Dám vědět zatim čau všichni
Papaja11
Junior

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 1. 12. 2009 00:07

Bambelíne

Na co widget? Když máš sms přímo na liště... Nebo to obejdi inteligentním odemčením, jestli Ti to pomůže... ;-)

Honzo

z čeho že jsi to měl tak šílenou radost? Přítelkyně Tě požádala o ruku? :love: :D
-"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

-Alcatel OT Club DB, Alcatel OT501, Sagem MW3020, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, HTC TyTN II, LG KU990 Viewty, Samsung S8000 Jet
ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Honza20 1. 12. 2009 08:18

ghotic.ghotic
Tak to zrovna ne. 8-S
Ale konečně se mi podařilo zprovoznit tu navigaci v mobilu.Už mi to ukazuje kolem 7 satelitů včetně nadmořské výšky. :-P
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Papaja11 1. 12. 2009 09:40

Bambelín

Tak jsem to dneska zkusil a bez problému mi to stáhlo Lucembursko a Finsko.Tak to člověče netušim proč ti to nejde nicméně to můžu zkusit ti to nějak poslat napadá mě jedině e-mail když budeš mít lepší nápad tak dej vědět.
Papaja11
Junior

Odeslat příspěvekod tono123 1. 12. 2009 12:04

Kratke info pro ty, co by chteli koupit Jet u TMobile. Tmobile upravil firmware (mam sw ver s8000rfif2, csc ver s8000tmoif1 (odo14)). Vysledkem jejich snazeni je likvidace nekterych funkci, jako je napr. synchronizace s MS Exchange, prestoze na svych strankach v popisu telefonu rikaji: "podpora synchronizace e-mailů se serverem Microsoft Exchange bude pro některé uživatele důležitá.". Dnes mi tuto informaci potvrdili na info lince, ted cekam na pisemne potvrzeni a hodlam do poslat na instituce typu COI ci SOS. Zavidim tem, co si u nich koupi telefon za plnou cenu a nezbylo by jim nez se musi dohadovat na standardni info lince....
tono123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pavucek 1. 12. 2009 13:21

Zdravím Vás!

Mám nejaké dotykové hry, ktoré po nainštalovaní do Jeta sa zobrazujú aj s tými čiernými šípkami, ktoré sú tam vlastne nepotrebné, ale pod nimi je vidieť ešte jedny, ktoré patria pravdepodobne k tej hre, ale nie je ich vidieť všetky, lebo ich tie čierne zakrývajú. Skúsil som použiť návod z tejto stránky, ale nakoľko sú v dobrom rozlíšení, tak som tam proste pridal iba ten posledný riadok MIDlet-Touch-Support: True aby som odstránil tie čierne šípky. To spôsobilo, že spodná časť v hre sa rozmazáva a nie sú vidieť ako čierne šípky a ani pôvodné šípky, čiže akoby chýbala spodná časť. Skúsil som tam dať všetky riadky aj s tým rozlíšením podľa návodu ale teraz sa hra dokonca zmenšila do ľavého horného rohu displeja aj s tým rozmazaným spodkom. Posielam link na neupravenú hru aj upravenú. Vedeli by ste mi prosím poradiť ako ten jar súbor upraviť aby to fungovalo s pôvodnými šípkami ale bez tých čiernych?
Ďakujem s pozdravom Pavucek...

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/242 ... .12MB.html
pavucek
Junior

Odeslat příspěvekod Honza20 1. 12. 2009 14:23

tono123
A to není možnost se s nimi domluvit třeba na výměně toho telefonu za jiný ?
Včera tady taky někdo psal,že má tu verzi od T-Mobilu a myslím,že si ho flashnul na tu nejnovější verzi.
---> HP EliteBook 8540w
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod qakk 1. 12. 2009 14:45

Docela se to tady rozrostlo, takže sry, jestli jsem to v těch 80ti nových příspěvcích přehlídl...
Ale koupil tu někdo v poslední době tenhle mobil a dostal k němu kožený obal (na obrázku v pravo)? Ten by měl být fakt orig., ten druhej gumovej (ani se snad nedá nazvat obal) není to pravý ořechový, protože v tomhle balení nemá záručák ani korektně zobrazený znaky s diakritikou, je na normal bílým papíře a FW taky nebude zrovna ofic - pc studio má problém s aktualizací FW, což dělá při domácím nahrání neofic. FW....

Pokud někdo v poslední době koupil a je koženej, tak mi pls písněte jméno obchodu, případně web.. Ani v oficial samsung store ho nemají a docela se divili, když jsem jim ukázal, že v záručáku mají místo diakritiky "*" a "μ" :D Vyzkoušel jsem 3 e-shopy a ten ofic. prodejnu samsungu a nic... Štěstí jsem měl jenom u prvního co jsem kupoval a to bylo někdy v srpnu :(

Obrázek
(click -> fullsize)

edit: koukám, že už tu debatujete o navigaci, v rychlosti jsem prolítl pár stránek zpět, ale nic konkrétního jsem nenašel... Máte nějakou free, nebo koupenou route? Prachy se mně za to vyhazovat nechce :-P
Naposledy upravil qakk dne 1. 12. 2009 14:53, celkově upraveno 1
qakk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ethylalkohol 1. 12. 2009 14:53

Já mám ten obal nalevo a jsem s ním spokojen. Záručák mám taky bez sebemenších problémů a chyb. obchod: www.horn.cz
IG3
Tomáš Valenta
ethylalkohol
Junior

Odeslat příspěvekod qakk 1. 12. 2009 14:55

Mno kdybys vyzkoušel ten napravo, tak bys mluvil jinak :) Jestli máš na záručáku správně zobrazený č, š, ř, ž a spol. tak gratuluju... Jestli tam máš pořád ten FW od prodejce, tak co ti hodí PC studio když zkusíš aktualizaci FW?:)

ps: ještě k té navigaci - jak jste vychytali tolik satelitů? mně se zadaří max 3 a to je ještě štěstí :-)
qakk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honza20 1. 12. 2009 15:06

Já jsem ten telefon kupoval v Alze a mám ten superkoženej obal napravo.
Naposledy upravil Honza20 dne 1. 12. 2009 15:07, celkově upraveno 1
---> HP EliteBook 8540w
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ethylalkohol 1. 12. 2009 15:06

Mám tam všechno v poho, naštěstí :)
Aktualizaci fw jsem nezkoušel páč jsem četl, že není podporována přes PC studio...takže tam bude problém asi u nich
Tomáš Valenta
ethylalkohol
Junior

Odeslat příspěvekod Honza20 1. 12. 2009 15:09

qakk a ethylalkohol
Aktualizace přes PC studio není možná s žádným firmwarem,Samsung to prozatím nepodporuje.
---> HP EliteBook 8540w
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod qakk 1. 12. 2009 15:11

Ten první telefon, co jsem kupoval (a je ok), při pokusu o aktualizaci hodí, že nová není dostupná, ty další verze hodí hlášku, že telefon není podporován - nebo tak něco, což by právě dělat nemělo ;)

2 Honza20: zkoušel jsem v listopadu - super koženej už nemají.. Respektive borec mně to ověřoval u jednoho balení, co měly rozbalený (ale nepoužitý).. Předpokládám, že stejný to bude i u ostatních. V tom shopu, kde jsem ho poprvý kupoval a byl ok, už ho v kožené taky nemají..

Holt si na JETa asi nechám zajít chuť a počkam na jinej :(
qakk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ethylalkohol 1. 12. 2009 15:15

to honza20: však jsem psal, že není podporován :-)

to qakk: to píšeš, jako obal měl u tebe rozhodující fci na koupení mobilu :) Já mám ten druhý a nemám si nač stěžovat...tel do něj perfektně padne atd...
Tomáš Valenta
ethylalkohol
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka