Samsung S8000 Jet - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sagartran 4. 12. 2009 10:56

Dobrej rodiče mi objednali k vánocům JETa jak jsem si od nich zjistil a koukal jsem se co to umi jsem dost spokojen jen se chci optat na ten DOLPHIN. Prej umi podporu flashe takze jestli na tom fungujou nektere flash hry a jestli to ma podporu javy u vyrobcu Jagex. diky
sagartran
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ready83 4. 12. 2009 12:24

Porad jsem se nedovedel, co mam udelat a kde nastavit aby mi jelo to joutube jak pres widget tak v prohlizeci. Zkousel jsem rozjet pres interni prohlizec i jina videa, ze srandicek a tak ale to mi je ani neukazalo. VJetikovi jsem zadny nastaveni nenasel :hm takze se verejne priznavam su debil :D Proc to na stejne verzi jednomu jede a druhemu ne? nastaveni netu sem si delal pres nastavovaci smsky,takze by to teoreticky melo byt spravne, ale asi neni bo uz nvm :'(
Mam zkusit jiny externi prohlizec aspon? dekuji za odpoveci:)
Bosch -> Simens S8 -> Simens C25 -> Sony -> Nokia 3410 -> Samsung X450 -> Samsung X460 -> Samsung D900 -> Samsung S8000Jét

- FW XPIJ7
Ready83
Junior

Odeslat příspěvekod noproblemo 4. 12. 2009 13:32

budu se ptat urcite jako dalsich padesat linych lidi, kterym se neche cist..ale musim za tri hodiny jet neplanovane do Rakouska - da se stahnout nejaka offline mapa podobna google maps..bez navigace, ciste bod, kde jsem /zdarma/?

dikes
noproblemo
Junior

Odeslat příspěvekod mjehlar 4. 12. 2009 14:17

Mam problem s ukladanim sms. Mam verzi FW od T-Mobilu (S8000RFIF2) a z nejakeho duvodu mi zacal mobil ukladat vsechny sms na simku. Na te mam pamet pouze 10 sms, tzn. ze kazdou chvili rve ze je plna pamet a smsky musim rucne presouvat do telefonu. Nevim co s tim...
mjehlar
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kub4jz 4. 12. 2009 15:23

noproblemo
Route66. Jak to dostat do mobilu se řešilo o pár stran zpět :-)
- Samsung S8000 Jet (FW XEII2)
- Fórum speciálně pro Samsung S8000 JET -> samsungjet.povez.cz/
Kub4jz
Junior

Odeslat příspěvekod MaoCeTung 4. 12. 2009 15:34

Jak vám dlouho vydrží baterie v JETovi? Mě nevydrží ani 2 dny a to hoskoro vůbec nepouživám:-(
MaoCeTung
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Papaja11 4. 12. 2009 15:53

MaoCeTung

Člověče to je taky divný každý to má asi jinak já třeba nabíjim v něděli a dám ho na nabíječku až ve středu večer a to poslouchám hudbu když sem tam jedu sockou (zhruba 4 až 5hodin dohromady) nějaká ta smska taky padne,někdo zavolá hodně si ted hraju s navigací a v neposlední řadě pořád zkoušim něco stahovat přes wifi.
Papaja11
Junior

Odeslat příspěvekod spawn.leo 4. 12. 2009 16:00

a jak máte nastavený ten jas?? máte aby to delalo automaticky nebo ste si to nastavili sami??
spawn.leo
Junior

Odeslat příspěvekod papinak 4. 12. 2009 16:07

K výdrži baterky. Keď sa s ním hraju-používam(hovory,internet,e-mail,sem-tam navigačka),výdrž 3 dni.Ale bol som nemocný a vôbec som ho nepoužíval,možno 3-4 hovory a vydžal 7 dní. ;-]
papinak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honza20 4. 12. 2009 16:14

mjehlar
Mně se ty smsky ukládají automaticky do telefonu,pokud se zaplní ta paměť na Simce.
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod desperadosX 4. 12. 2009 16:22

K té výdrži baterie.Samozřejmě každý akumulátor se může lišit kapacitně už z výroby.Jeden vydrží déle než druhý.Další věcí je to , kdo má snížený jas displeje na minimum, jaký má nastavení režimu sítě. Jak často nabíhá 3G síť,pokud ji někdo používá atd.. toto se opravdu těžko dá porovnávat.Normální provozní doba průměrná je 2 - 3 dny. Kdo má víc , tak prostě má mobil převážně jen v pohotovostním stavu a kdo má míň jak dva dny , tak ho nenechá ani odpočnout ;-)
Potom taky další věcí je samotné nabíjení.Baterie v Jetovi nemá sice paměťový efekt (Li-Ion), může se nabíjet průběžně, ale výrobce deklaruje , že takový akumulátor vydrží 500-600 nabití a jde do háje. To znamená, že každým připojením mobilu do PC přes USB a následně odpojením si odškrtává 1 nabíjení. Čili doporučuje se toto provádět s rozumem. Stejně tak tento typ akumulátoru nesnáší úplné vybíjení,tak na to pozor.Snižuje se tím životnost.
web: samsung-s8000-jet.atlasweb.cz
forum: samsungjet.povez.cz
desperadosX
Junior

Odeslat příspěvekod Papaja11 4. 12. 2009 16:52

Jas mám na trojce nebo čtyřce a souhlasim s DesperadosX neni to NiMH takže neni dobrý ho uplně vybíjet a často je lepší se připojit ke kompu přes bluetooth než přes USB ale může to být jen můj názor.Připadá mi že nejvíc drží počet čárek když tam jsou tři.Hele a co ten stylus už ho někdo ozkoušel?
Papaja11
Junior

Odeslat příspěvekod ethylalkohol 4. 12. 2009 17:11

mjehlar píše:Mam problem s ukladanim sms. Mam verzi FW od T-Mobilu (S8000RFIF2) a z nejakeho duvodu mi zacal mobil ukladat vsechny sms na simku. Na te mam pamet pouze 10 sms, tzn. ze kazdou chvili rve ze je plna pamet a smsky musim rucne presouvat do telefonu. Nevim co s tim...

Až se ti naplní paměť sms na sim, začne se to automaticky ukládat do telefonu. Nevím sice proč, ale JET to tak má, takže se neboj :-)
Tomáš Valenta
ethylalkohol
Junior

Odeslat příspěvekod pavucek 4. 12. 2009 17:31

Neviem či to bude aj tým, ale teraz som žene flashol Jeta na najnovší firmware a mala tam predtým Orange, kde jej nevydržala baterka skoro ani jeden deň, teraz však vyzerá, že už je to v normále....

Dnes mi došiel stylus a musím povedať, že je to na niektoré veci super.....
pavucek
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 4. 12. 2009 17:44

Chtěl bych se zeptat, zlepšila se postupem času s vydáváním nových verzí fw kvalita fotek ? případně nejde nějak odblokovat fixní paměť na sms ?

Díky
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Předchozí stránkaDalší stránka