Tak jsem zpátky z Brna děcka

Cesta tam byl porod-navigace za to nemůže, jen jsem nastavil špatnou hodnotu do ulice do které se jet autem nedá a ono mě to zanavigovalo dost daleko od ní a pak zpátky ke startu-nevím jestli byla chyba v tom že to bylo zadané jako trasa a ne jako navigování k místu, ale spíše asi selhal lidský faktor.
Cesta zpět-lážo plážo... Z oblíbených míst jsem vybral "Domov" a "Šoférovat do"(pardon, nemám ho hold v češtině no...) Byl jsem úplně v centru a jel jsem přes Třebíč, do Jemnice. Výjezd z Brna nádhera. Na každou křižovatku upozornil, ikonka vlevo nahoře vám napoví kam budete odbočovat a za jak dlouho a zároveň vás upozorní hlasově "Držte se vlevo, vpravo, uprostřed" Takto jsem přejížděl tříproudovou silnici z levého připojovacího do pravého odbočovacího pruhu a nezamotal jsem se v tom. Po setmění přepla na příjemné tlumené noční barvy a s hlasitostí rádia se zesiloval i hlas... Jinak vás zbytečně neotravuje povely-třeba pokud jste 18 km na hlavní silnici ani necekne.
Poslední zkoušku, kterou navigace prošla bylo blbnutí na sídlišti-v našem malém městečku 4500 jsem zajel na sídliště a schválně jezdil opačné směry než chtěla. Vždy přepočteno během 2-3 vteřin a vždy hned po vjezdu do slepé upozornění, že se mám otočit...
Poznámka na závěr musím nastavit jiný rychlostní limit na upozornění rychlosti, jelikož devadesátka na mě mrkala pořád.
Video a fotky z akce až příští pátek to jedu znovu. Dneska bylo málo času.
-"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway
-Alcatel OT Club DB, Alcatel OT501, Sagem MW3020, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, HTC TyTN II, LG KU990 Viewty, Samsung S8000 Jet