Samsung S8000 Jet - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pmoski 15. 12. 2009 12:15

Kub4jz píše:Určitě to jde. Otevři si kontakt -> Další -> Označit jako výchozí -> Číslo a vyber si :-)

Díky, večer to hned vyzkouším.
pmoski
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdenek sport 15. 12. 2009 12:17

Já ano fotí velmi dobře a celkově zatím maká na 100procent jenom ta výdrž ,možná že by to zpravil novej firmwer ,ale zase ztráta záruky a není jistota že to pomůže,mám ho 5dní a tak doufám že se ještě trošku zvedne ta výdrž :D .Jediné mínus tohohle špičkového telefonu je podpora výrobce ,sakra proč nemůže fachat update firmweru z jejich PCsuitu když to tam dokonce je připravený :kuk:
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 15. 12. 2009 12:28

Zdeňku škoda ne nemáš poblíž servis no, většinou je to otázka buď několik hodin či pár dní. A v rámci záruky by ti jej tam přehráli zdarma. Protože máš firmware někdy z července.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Vrťko 15. 12. 2009 12:31

-> fotak je OK s LG KS360 co som mal predtym sa to neda porovnat
-> pri dobrych podmienkach je to porovnatelne s mojim 6 MPIX Olympus-om takze naprosta spkojnost
-> baterka pri zatazi tak cca 10 min hovorov denne a par SMS, nejaky ten net a fotky, denne MP3 cca tak 30 min - 1 hod., obcas GPS vydrzi 5 - 6 dni takze ani v tomto ohlade sa nemozem stazovat
Naposledy upravil Vrťko dne 15. 12. 2009 12:33, celkově upraveno 1
Vrťko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pavel124 15. 12. 2009 12:32

Jak stary je tenhle firmware S8000XXIG3?A jaky jsou po nem a kterej je podle vas nejlepsi?
pavel124
Junior

Odeslat příspěvekod zdenek sport 15. 12. 2009 12:41

Jo to máš pravdu ,ale stejně nechápu proč to nejde u Samsungu zprovoznit ,když to jde i u LG a Nokie atd ,jediné co mě napadá že na nás kašlou >:-( .Ale je fakt že jsem zatím žádné chyby nezpozoroval jen ta zpráva baterije a spotřeby by chtěla asi doladit :oboze .Jo a u mě je to při 1hodině telefonování a 1hodině internet a 20 fotkách a 10 minut přes bluetoot s pc tak 24hodin :eh
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod Papaja11 15. 12. 2009 13:46

Už se tad yo tom psalo že výdrž je kus od kusu jiná i když jeden den je fakt málo.Možná se pozeptat jestli neni špatná baterka tudíž-reklamace.Nicméně kamarád ma ten novej HTC H2(leo) a tomu vydrží baterka ani ne den.To já se svojí výdrží 4dny v normálním provozu nebo 2dny ve vytíženém provozu jsem v poho. :-D
Papaja11
Junior

Odeslat příspěvekod andrejko82 15. 12. 2009 15:10

Cawko, mam jeden dotaz ohladom java aplikacii. Ked spustim nejaku java aplikaciu, ktora pouziva datovy prenos napr. Opera alebo Google maps, tak sa sa vzdy snazi pripojit na internet pomocou Wifi. Neviete kde sa to meni aby isiel napr. cez Orange World? Ked nastavim v Nastaveniach Aplikaci -> Internet profiles moznost Orange world, tak integrovany prehliadac toto nastavenie akceptuje ale doinstalovane java aplikacie nie.Stale chcu ist cez Wifi.

Dakujem

Firmware S8000XEII2
andrejko82
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ethylalkohol 15. 12. 2009 17:58

mě vydrží cca 5 dní při stejných činnostech, které uvádíš...verzi mám tutéž jako ty
Tomáš Valenta
ethylalkohol
Junior

Odeslat příspěvekod pavel124 15. 12. 2009 18:01

Ahoj vsem,
stahnul sem si do jeta route 66 a funguje mi to (teda zatim jen to co jsem zkousel :) )ale mam otazku nevite nekdo nahodou jak bych to dostal do cestiny?vsechno je v ni anglicky. ne ze bych tomu nerozumel ale cestina by byla urcite pohodlnejsi. predem diky za radu.
pavel124
Junior

Odeslat příspěvekod Kub4jz 15. 12. 2009 18:10

Pro češtinu v Route 66 bys musel přehrát FW na jeden z těch, co upravil DesperadosX.
- Samsung S8000 Jet (FW XEII2)
- Fórum speciálně pro Samsung S8000 JET -> samsungjet.povez.cz/
Kub4jz
Junior

Odeslat příspěvekod pavel124 15. 12. 2009 18:16

Aha, tak do toho nepujdu bo ja dokazu zavirovat i kalkulcku :-D :-D .
asi bych to radeji nechal odbornikum.
pavel124
Junior

Odeslat příspěvekod Kub4jz 15. 12. 2009 18:42

Zkus mrknou na stranu 93. Zjistíš, že je to primitivní a zvládne to opravdu každý.
- Samsung S8000 Jet (FW XEII2)
- Fórum speciálně pro Samsung S8000 JET -> samsungjet.povez.cz/
Kub4jz
Junior

Odeslat příspěvekod pavel124 15. 12. 2009 19:01

To nevypada uplne slozite ale mam otazku?ktery firmware je nejnovejsi a zaroven ktery je nejlepsi?

Kub4jz píše:Zkus mrknou na stranu 93. Zjistíš, že je to primitivní a zvládne to opravdu každý.
pavel124
Junior

Odeslat příspěvekod Stovak 15. 12. 2009 20:27

Teď se tady píše o výdrži baterek a jejich ponechání v nabíječce.
Osobně jsem to vyřešil koupí spínacích hodin -mechanické kolem 100,-.
Už mám vyzkoušené, že doba nabíjení je cca 2hod a když vstávám v 7.00, tak si nastavím sepnutí v pět a vypnutí po dvou hod + rezerva a nemůže tak dojít k efektu vybíjení na což mám podezření. Výdrž cca tři dny v týdnu a ve volnu i pět dní. Displej na minimum atd.
Stovak
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka