Samsung S8000 Jet - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zdenek sport 22. 12. 2009 17:02

No jo jenže to by u mě tam byl furt pokut bych ho měl připojit k nabíječce v polovině ukazatele :D Já ho večer odpojil po pípnutí a ráno aniž bych na něj šáhl byl ze třičtvrtě vybitý :mrgreen:
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod desperadosX 22. 12. 2009 17:09

zdenek sport píše:No jo jenže to by u mě tam byl furt pokut bych ho měl připojit k nabíječce v polovině ukazatele :D Já ho večer odpojil po pípnutí a ráno aniž bych na něj šáhl byl ze třičtvrtě vybitý :mrgreen:

Jasně , třeba opravdu jde u tebe o závadu.Jen jsem ti chtěl vysvětlit že to tvoje 12 x vybití za 5 dní muselo ten akumulátor totálně zabít a nebo přinejmenším způsobit infarkt :grr:.To je masochysmus. :twisted: Normální stav u mě je že výdrž u průměrně využívaného mobilu 3 dni, když jen volám+sms tak i 4.
Naposledy upravil desperadosX dne 22. 12. 2009 18:03, celkově upraveno 1
web: samsung-s8000-jet.atlasweb.cz
forum: samsungjet.povez.cz
desperadosX
Junior

Odeslat příspěvekod zdenek sport 22. 12. 2009 17:25

To mě je jasný a nejhorší je že jsem ho nijak nehonil a byl věčně vybitej :D .Jinak nejlepší mobil co jsem kdy vlastnil a moc se na něj těším a doufám že to dobře dopadne dostanu novej a ten bude fachat ;-] Ale jak koukám tak pod stromkem nebude :kuk: :kuk:
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod zdenek sport 22. 12. 2009 17:30

Jen tak mimochodem máš výborné stránky o naší hračce desperádo ;-]
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod desperadosX 22. 12. 2009 17:52

Jo díky,hlavně že je to ku prospěchu všem,jinak pěkně jsi to nazval, člověk by neřekl před pár lety, že mobil může být kromě běžných potřeb i velice zajímavou hračičkou.Ještě že tak..já si s ním hraju i na wc (teda s tím mobilem jsem samozřejmě myslel) 8-)
web: samsung-s8000-jet.atlasweb.cz
forum: samsungjet.povez.cz
desperadosX
Junior

Odeslat příspěvekod zdenek sport 22. 12. 2009 18:03

Však já taky :D přece s tím mobilen i když teť co je v servisu :-[
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod Marucs 22. 12. 2009 18:04

Zkoušeli ste někdo ovládat Jeta v rukavicích? Reaguje ten displej vůbec nějak?
Marucs
Junior

Odeslat příspěvekod ethylalkohol 22. 12. 2009 18:25

reaguje, ale je o hubu se trefit :-D
Tomáš Valenta
ethylalkohol
Junior

Odeslat příspěvekod Kub4jz 22. 12. 2009 19:52

Marucs
Proč by nereagoval? JET nemá kapacitní display :)
- Samsung S8000 Jet (FW XEII2)
- Fórum speciálně pro Samsung S8000 JET -> samsungjet.povez.cz/
Kub4jz
Junior

Odeslat příspěvekod Marucs 22. 12. 2009 21:05

Kub4jz

Já nevim, nevyznám se v tom, a tohle mě celkem zajímalo, když je teď taková zima... :-)
Marucs
Junior

Odeslat příspěvekod martin.sudoma 22. 12. 2009 21:57

Jeden názor na baterie typu Li-on (Li-pol). Pracuju jako stavbyvedoucí a k mojí práci patří neustálé telefonování. Měl jsem několik telefonů. Naposledy firemní Nokii 6300 (to už mně došla trpělivost a koupil jsem si JETa). 6300 byla na výdrž nejslabší (ale těžko porovnávat, protože předchozí modely bez BT jsem připojoval při každé jízdě do HF, které je neustále dobíjelo a pak přes Vánoce, když jsem byl doma nevydržely ani den bez používání), musel jsem kolem 13.00 zapojit do nabíječky, protože byla kaput ( při dovolené... vydržela cca 3 dny). JET je po celodenním pooužívání na dvou čárkách, někdy téměř vybitý. Pokud to není problém, tak ho bez ohledu na stav baterie večer dám na nabíječku a ráno odpojím ( po prvním flashnutí FW mi totiž nesignalizuje plné nabití a pořád problikává ikona nabíjení). Teď přes Vánoce, co jsem už téměř týden doma a nevolám, vydrží 4 dny, pár hovorů, skoro žádné sms, ale 5 hodin denně na webu a nonstop zapnuté BT. Vím, že úplné vybíjení a delší nabíjení ničí baterii, ale moje manželka má U800 soulB, nikdy se mi nepovedlo jí vysvětlit, že nesmí čekat, až se jí mobil sám vypne a pak nabíjet celou noc. Dám ruku do ohně, že to ani jednou nedodržela a přesto jí mobil po roce používání vydrží minimálně 4-5 dnů při cca 50 minutách hovoru a 10 sms denně. Na noc nevypíná a BT jede skoro pořád. Je to opravdu hodně individuální. JET mě výdrží nezklamal, ani nijak nenadchnul, ale když vezmu v úvahu moje nároky, tak si myslím, že je mezi podobnými telefony minimálně průměrný.
martin.sudoma
Junior

Odeslat příspěvekod Dolino 23. 12. 2009 08:47

Já zase nechávam jeta cca od poslední jedné-dvou čárek nabíjet přes noc (zhruba od půlnoci do 7.00) a nemám žádnej problém...dělám to tak od července, co jsem ho pořídil...výdrž 3-4 dny - dle intenzity používání :)
Dolino
Junior

Odeslat příspěvekod 77martino77 23. 12. 2009 10:27

Ludia potreboval by som pomoc .... kto pouziva ten Gmail co je ako aplikacia od google v Jetovi ?

Ide vam tam normalne mail ? .... preto ze mne normalne vyhodi obrazovku gmail prihlasim sa a potom uz len prihlasuje a nic sa nedeje viacej. Treba to nejako nastavit v Gmaily v nastaveniach na PC ?

Alebo funguje vam ten emailovy klient co je v spravach ??

Moj ucet je na gmaily, karta je O2 :-)
77martino77
Junior

Odeslat příspěvekod hotdogicek 23. 12. 2009 12:11

mne to tiež už dlhsie začalo blbnúť. predtým mi to išlo v pohode. neviem co sa stalo. rieším to tak, že chodím na gmail cez opera mini.
hotdogicek
Junior

Odeslat příspěvekod Damien Core 23. 12. 2009 13:09

To 77martino77:

Gmail mi jako aplikace funguje naprosto bez problémů od začátků a po flešnutí/tomu sem se dlouho bránil,a až na pár drobností spokojenost/ funguje taktéž.
Damien Core
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka