Samsung S8000 Jet - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Marucs 26. 12. 2009 21:40

ghotic.ghotic píše:Marcusi

a připojený k ní opravdu jsi? Máš ju v těch profilech přidanou a je odemčená či zamčená? máš nastavené heslo?

V profilech ji mám a na tý mapce wifi je to zamčený... což nevim, jestli je dobře nebo špatně :)

Jo a jak jsou tady zastoupený firmwary? Asi budu flešovat, tak mě zajímá, kterej je tak nejlepší v poměru +-...
Marucs
Junior

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 26. 12. 2009 22:43

Marcusi

a v Nastavení-Připojení-máš u té wi-fi heslo zadané?

Jinak co se týče fw, já stále zůstávám u XEIG2(easy java a vše-až na chybu s klávesnicí-funguje) jinak hold asi nejnovější XPIJ7-nezkoušel jsem ale dle reakcí je dobrý...
-"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

-Alcatel OT Club DB, Alcatel OT501, Sagem MW3020, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, HTC TyTN II, LG KU990 Viewty, Samsung S8000 Jet
ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Marucs 26. 12. 2009 23:09

Hmm... tak to vypadá, že mám vadnej pixel.. super
Marucs
Junior

Odeslat příspěvekod galapago 26. 12. 2009 23:10

Tak už ta Wi-fi funguje jak má. Ghotic.ghotic měl pravdu. Opravdu stačilo jenom zadat síťový klíč a jde to. Jediný co je dobrý si zkontrolovat, je délka klíče. Tam sem se trošku zašprcnul, když mi to nevycházelo. Takže díky ghotic.ghotic za radu. :-)
galapago
Junior

Odeslat příspěvekod ethylalkohol 27. 12. 2009 09:00

se síťovím klíčem mám taky problém....JET má omezený počet znaků a heslo na wifi mám bohužel delší :-( Neví někdo co s tím?
Tomáš Valenta
ethylalkohol
Junior

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 27. 12. 2009 09:39

ethylalkohol

změnit heslo?

ty nemáš 10 míst?
-"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

-Alcatel OT Club DB, Alcatel OT501, Sagem MW3020, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, HTC TyTN II, LG KU990 Viewty, Samsung S8000 Jet
ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lagys 27. 12. 2009 10:29

chci se zeptat na ten prohlížeč co je v jetovi.nezobrazuje mě celou stránku,ale rozdělí ji podle druhu stránky na třeba 3části.jde to nějak přepnout,aby se stránka načetla celá jako třeba v opeřemini?u opery mě zas nefunguje překlápění stránky na ležato.
lagys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 27. 12. 2009 10:45

lagys

o jakou konkrétní stránku se jedná? Opera se automaticky nepřeklápí musíš mít zaplý landscape mód a fullscreen...

Máš SZ

ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lagys 27. 12. 2009 11:17

třeba liga.cz.mrkni se jak vypadá normálně v pc.mě se otevře diskuze bez všech postraních lišt mořnosti přihlášení.v opeře to jde ok
lagys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 27. 12. 2009 11:32

ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figa 27. 12. 2009 11:32

ahoj mam Jet a nejde mi wifi at uz zabezpecena nebo free. Telefon se pripoji ale internet nejde. Pritom na ostatnich zarizenich pripojenych k teto siti je vse ok. Predem dekuji za odpovedi.
IBM PC 50Z

- 10MHZ
- 1MB RAM
- 60MB HDD
- 1987
Figa
Junior

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 27. 12. 2009 11:57

Figa
A máš nastavený u internetu jako profil tu Tvou wi-fi? I u her raději?

Menu->Internet->Nastavení->Profily prohlížeče
a
Menu->Hry a další->Další->Připojení

ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figa 27. 12. 2009 12:02

Mam. Stale nic.
IBM PC 50Z

- 10MHZ
- 1MB RAM
- 60MB HDD
- 1987
Figa
Junior

Odeslat příspěvekod lagys 27. 12. 2009 12:04

mě se to právě takhle nezobrazí.je tam zaplá nějaká mapa stránek a třeba na té lize se mě zobrazuje jen sekce 4.celkem mám stránku rozdělenou na 5sekcí.nechápu kde bych měl co vypnout.je to nahoře na stránce ta ikona mezi domovskou stránkou a lupou
lagys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marucs 27. 12. 2009 12:26

Setkal se někdo s tímhle problémem - když si telefon přepnu do režimu foťák, tak na jednom místě mám jakoby špatný pixel (světle růžový bod), ale když něco vyfotim, tak je ta fotka v pohodě. Když ale natočím video, tak pixel na záběrech vidět je. Na displeji je všechno ok, až na ta videa...
Marucs
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka