Samsung S8000 Jet - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Marucs 17. 12. 2009 21:20

Jo a hele... nechali ste si tam u toho Invisible Shieldu tu krytku na foťák, nebo ste ji tam nedávali?
Marucs
Junior

Odeslat příspěvekod freeforfan 17. 12. 2009 22:14

No na orange tv musis mat v telefone aj platne certifikaty ktore po flešnuti zmazes. Ale neviem ako sa daju ziskat spet.
freeforfan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cojone 18. 12. 2009 12:23

Ahoj vsichni co mate SDHC pametovky,
mohli byste mi prosim napsat, jak rychle na ne Jet zapisuje? U me je zapis do vestavene pameti cca 7MB/s a do 2GB SD karty cca 5,7MB/s. Tak se pochlubte, at vim, do ceho jit - zatim muj tip: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21MM09VNSE
cojone
Junior

Odeslat příspěvekod Ceeper 18. 12. 2009 15:41

Caute, existuje nejaka aplikace nebo cokoliv jinyho, co by bylo schopny fungovat jako kompas?
Protoze Jet ma udajne senzor na snimani orientace, ale nic jsem v menu nenasel. Udajne se to da pouzit bud pri testovani senzoru ve skrytym menu a nebo to vyuzivaj nektery aplikace. Nevite nekdo ktery?
Nic neumim, v ničem se nevyznám, ale do všeho se neomylně nacpu :)
Ceeper
Junior

Odeslat příspěvekod cojone 18. 12. 2009 15:55

Ceeper píše:Caute, existuje nejaka aplikace nebo cokoliv jinyho, co by bylo schopny fungovat jako kompas?
Protoze Jet ma udajne senzor na snimani orientace, ale nic jsem v menu nenasel. Udajne se to da pouzit bud pri testovani senzoru ve skrytym menu a nebo to vyuzivaj nektery aplikace. Nevite nekdo ktery?

Ahoj,
zadej na klavesnici *#0*# a pak klikni vpravo dole na policko Sensors - cervena carka v kolecku pak ukazuje na sever
cojone
Junior

Odeslat příspěvekod Dolino 18. 12. 2009 16:34

obavam se, ze tady jsi se severem trosku vedle...
Dolino
Junior

Odeslat příspěvekod bonovox12 18. 12. 2009 17:12

vie mi niekto helfnut s odblokovanim jetika
bonovox12
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 18. 12. 2009 17:18

Ceeper užívá to hlavně Route66 který se Ti natáčí dle natočení mobilu a to i naležato či na výšku ;-)
-"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

-Alcatel OT Club DB, Alcatel OT501, Sagem MW3020, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, HTC TyTN II, LG KU990 Viewty, Samsung S8000 Jet
ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MotoBob 18. 12. 2009 20:40

Vypadá to solidně. Myslíte, že do Jetíka pude narvat? o<:)
Panasonic GD35-->Siemens C25-->Siemens A60-->Motorola SLVR L7-->Motorola Rizr Z10-->Samsung S8000 Jét-->Samsung Galaxy Note II-->Samsung Galaxy S6 Edge+-->Apple iPhone 7 128GB<--

Život není zlej, to jenom lidi jsou sv*ině.
MotoBob
Junior

Odeslat příspěvekod cojone 18. 12. 2009 21:30

Dolino píše:obavam se, ze tady jsi se severem trosku vedle...

Mozna jsem se severem vedle tam u vas, ale u nas v Brne nebo v Ostrave to sever ukazuje v pohode.Mozna zkus dat telefon z dosahu veci, ktere muzou ovlivnit elmag pole...
cojone
Junior

Odeslat příspěvekod vrtulle2 19. 12. 2009 00:33

Marucs píše:Jo a hele... nechali ste si tam u toho Invisible Shieldu tu krytku na foťák, nebo ste ji tam nedávali?

tam si ji nedávej...zkresluje to pak světlo při vstupu do čočky.
HTC HD2 - TyphooN CyanogenMod 7 - Lenovo P770, S121-V2 eTotalk ⇒ ROM S113 ⇒ LeWa ROM ⇒ JB422
vrtulle2
Junior

Odeslat příspěvekod Ferkho 19. 12. 2009 10:09

@cojone:

ja mam tuto:
http://www.talkive.sk/index.php?page=sh ... t&Itemid=1

a zapisuje v pohode 8MB/s
Ferkho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martiano69 19. 12. 2009 21:45

Měl bych prosbu, scháním na Jeta nějakou aplikaci, ktera umí otevřít zazipovaný soubory (také soubory s příponou .rar). Nejlépe upravenou na Jeta, taky jsem se chtěl zeptat, jestli někdo používáte ve svém mobilu antivirák.
martiano69
Junior

Odeslat příspěvekod martiano69 19. 12. 2009 23:34

A ještě jedna otázka :-) jak je to s tou životností displeje typu AMOLED? Četl jsem si o tom dost, ale nikde jsem nezjistil něco konkrétního. Taky by mne zajímalo, jak je na tom firma samsung s těmito typy displejů. Někde jsem četl, že někomu, kdo vlastní 8910hd mu bíla barva na displeji asi po dvou měsících "zežloutla" (spíš vada danýho kusu, než samotnýho displeje). Jediný, co vím je to, že nevýhoda amoledu je nižší životnost a že amoledu vadí přímý sluneční světlo. Tak já fakt nevím :-)
martiano69
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka