Zhruba kdy se dá očekávat změna u jednotlivých barev.Bere se doba aktivního svícení.Ne doba životnosti samotného mobilu. Modrá barva začne ztrácet na intenzitě již za 1 000 hodin, životnost zelené je asi 10 000 hodin a červené přibližně 30 000 hodin.
Nerešte barvy, stejně nemáte telefon doma rok, dva. Všechno se vysvítí, ale nějakou provozní životnost to mít musí a jak jsem psal, stejně se nepočítá, že budete mít stejný telefon třeba 4 roky.
NB: ACER Aspire 7741G, Intel® Core™ i5-430M 2.27GHz/2.53GHz, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 7 64bit Home Premium, Avast! Internet Security 5 Telefon: HTC HD7, Dell Streak Mini, CoPilot Live 8.2.0.406 - Evropa 2010/03 (17.12.2010), Navigon 2.6.1 - Europe
JA MAM TERAZ PROBLEM S MOJIM SAMSUNGOM JET A FAKT NEVIEM CO TO MA ZNAMENAT. LUDIA MI VOLAJU A PISU SMSKY A VOBEC MI NECHODIA A KED MI VOLAJU TAK SA IM OZYVA ODKAZOVA SLUZBA. ZIADNE PRESMEROVANIE NEMAM AKTIVNE. CO ROBIM TO JE VYPNEM A ZAPNEM MOBIL A VSETKY SMSKY MI PRIDU NARAZ... POCUL SOM ZE SAMSUNGY MAJU PODOBNE PROBLEMY. NEVIE MI NIEKTO PORADIT CO TO JE????? DIKES
Mrkni na fórum, které bylo založeno přímo pro JETa, tam je to hezky přehledný. Odkaz ti bohužel poslat nemůžu, protože mi ho už jednou aktivní moderátor smazal.
Ale abys to neměl úplně těžký, dám ti nápovedu. Ten odkaz mám v podpisu