od lagys 22. 12. 2009 09:47
Tak mě dnes přišel tento mobílek a opravdu super,ale mám problém s připojením k pc.Naistaloval jsem pcstudio a vše proběhlo ok.Jenže po připojení tel.ho to nenajde.Ikona v mobilu,že je připojeno pc je aktivní,ale mobil nic.Zkoušel jsem jak přední i zadní usb.Zkoušel jsem jak verzi pcstudia co byla k telefonu tak nejnovější verzi a stále to samé.Mám Xp čka.Na druhem disku mám win7 ale tam mě to při instalaci napsalo,že system není podporovám.Tak nevím kde může být chyba.Měl jsem předtím samsung U800 a vše bez problému.zkoušel jsem teď se mě podařilo zprovoznit připojení jako velkokapacotní zařízení,takže nahrávat na kartu a do mobilu můžu,ale pcstudio mrtvé a nevidí ho.chová tak,že když telefon připojím na píše to,že byl nalezen nový Hw a chce to doistalovat nějaký ovladač,ale když dám prohledat to cd co bylo k telefonu,tak to nic nenajde.mám naistalovaný jak studio,tak i usb drivery co jsou na cd.pcstudio mi teď píše že zařízení nemůže být vyhledáno,jelikož nebyl naistalován ovladač,že mám odistalovat a znovu insatalovat studio,ale to už jsem dělal3x a nic.fakt nechápu jakej ovladač to ještě chce.