Samsung S8000 Jet - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Matafaka 21. 12. 2009 17:04

Čau ,koupil sem si jetu a mám problém se připojit přes wifinu ...když se připojím na naši domácí wi-fi ,tak se mi napíše že sem připojený i signál mám dobrý ....ale když chci jít na net na jakoukoliv stránku tak mi to napíše -> Služba není k dispozici. ..... nevíte někdo v čem je problém ??
Matafaka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PetoBB 21. 12. 2009 17:19

Matafaka píše:Čau ,koupil sem si jetu a mám problém se připojit přes wifinu ...když se připojím na naši domácí wi-fi ,tak se mi napíše že sem připojený i signál mám dobrý ....ale když chci jít na net na jakoukoliv stránku tak mi to napíše -> Služba není k dispozici. ..... nevíte někdo v čem je problém ??

Musis si v prehliadaci dat internetovy profil a tam to wifi pripojenie, ktore pouzivas 8-)
Samsung Galaxy Ace v sieti Telekom
PetoBB
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Matafaka 21. 12. 2009 18:13

To mám nastavené ...kromě mojí wi-fi tam jiný profil ani nemám....vůbec nechápu čím to je =( třeba na autobusovém nádraží kde je free wi-fi se mi to normál připojilo na net ,ale na tu moji se mi pořád zobrazuje - Služba není k dispozici.Opakovat s doma_wan ? (název mě wi-fi) =(
Matafaka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod johnsink 21. 12. 2009 18:19

Nainstaloval jsem si Operu Mini 5 beta 2 a zobrazují se mi dole šipky jako u her s menším rozlišením. Ze stránek opery jsem to stahoval přímo na Jeta. Kde udělali soudruzi z NDR chybu??? Poraďtě někdo
HAKUNA MATATA
johnsink
Junior

Odeslat příspěvekod sibelius81 21. 12. 2009 19:10

Matafaka

a když dáš opakovat s doma_wan - pak už se připojí?

mně to příjde tak, že to nemáš nastavené, tak jak psal PetoBB, pokud se ti pisléze připojí... jestli máš nainstalovanou operu, tak si ještě nastav připojení v menu hry-další-připojení,,,
Mobil: LG G2 32GB
TV: Samsung UE40ES7000
Foto: Panasonic G5
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod sibelius81 21. 12. 2009 19:12

johnsink:

zkus to ještě od tud: já ji mám v pohodě

http://muj4.edisk.cz/stahnout-soubor/04 ... .31KB.html
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod maddoxx 21. 12. 2009 19:19

LUDIA AKY MA VLASTNE ZMYSEL NAHADZOVAT DO JETA NOVY FIRMWARE ATD ATD.. CO KED HO NECHAM TAK AKO SOM HO KUPIL, BUDEM O NIECO OCHUDOBNENY ALEBO???
maddoxx
Junior

Odeslat příspěvekod johnsink 21. 12. 2009 19:35

To sibelius81: moc díky, tahle funguje
HAKUNA MATATA
johnsink
Junior

Odeslat příspěvekod Matafaka 21. 12. 2009 20:03

sibelius81

Když dám opakovat tak po chvíli načítání se oběví - Žádná odpověď....a v Hry a další - další - připojení ,,- mám nastavenou tu mou wifi ...já už fakt nevím =(
Matafaka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sibelius81 21. 12. 2009 21:52

Matafaka

a máš dobře zadané třeba heslo, když se z free wifi připojíš? Jinak fakt nevím

johnsink

není zač:-)
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod sibelius81 21. 12. 2009 21:53

maddoxx

záleží co od fw chceš... já mám taky původní (viz podpis) a jsem spokojený, tak nemám důvod měnit... máš-li nějaký problémy, které se tady řešily, tak je možné se jich zbavit novějším fw... když tak http://samsung-s8000-jet.atlasweb.cz/page8.html
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod pavel124 22. 12. 2009 09:04

Tak lidi a je rozhodnuto. Ač hrozně nerad tak musim svyho Jetika reklamovat. Rano ho nabiju a pres noc se mi vybije :(
Holt mam smulu.
pavel124
Junior

Odeslat příspěvekod lagys 22. 12. 2009 09:47

Tak mě dnes přišel tento mobílek a opravdu super,ale mám problém s připojením k pc.Naistaloval jsem pcstudio a vše proběhlo ok.Jenže po připojení tel.ho to nenajde.Ikona v mobilu,že je připojeno pc je aktivní,ale mobil nic.Zkoušel jsem jak přední i zadní usb.Zkoušel jsem jak verzi pcstudia co byla k telefonu tak nejnovější verzi a stále to samé.Mám Xp čka.Na druhem disku mám win7 ale tam mě to při instalaci napsalo,že system není podporovám.Tak nevím kde může být chyba.Měl jsem předtím samsung U800 a vše bez problému.zkoušel jsem teď se mě podařilo zprovoznit připojení jako velkokapacotní zařízení,takže nahrávat na kartu a do mobilu můžu,ale pcstudio mrtvé a nevidí ho.chová tak,že když telefon připojím na píše to,že byl nalezen nový Hw a chce to doistalovat nějaký ovladač,ale když dám prohledat to cd co bylo k telefonu,tak to nic nenajde.mám naistalovaný jak studio,tak i usb drivery co jsou na cd.pcstudio mi teď píše že zařízení nemůže být vyhledáno,jelikož nebyl naistalován ovladač,že mám odistalovat a znovu insatalovat studio,ale to už jsem dělal3x a nic.fakt nechápu jakej ovladač to ještě chce.
lagys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Matafaka 22. 12. 2009 11:54

sibelius81

jojo heslo mám dobře ..jinak by se mi neukázo že sem připojený...
Matafaka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdenek sport 22. 12. 2009 12:01

pavel124 píše:Tak lidi a je rozhodnuto. Ač hrozně nerad tak musim svyho Jetika reklamovat. Rano ho nabiju a pres noc se mi vybije :(
Holt mam smulu.

Nejseš sám já ho mám na reklamaci už 6dní stejnej problém ,já ho koupil od t-mobile a užil si ho jen 4dny a ty :eh
zdenek sport
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka