Samsung S8000 Jet - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 26. 12. 2009 11:03

Marcusi

3 hodiny?

Použij program SUPER je freeware a film zkonvertuje během 20 minut takže můžeš zkoušet jiná rozlišení... já dávám tak 650x300 většinou a je to v poho
-"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

-Alcatel OT Club DB, Alcatel OT501, Sagem MW3020, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, HTC TyTN II, LG KU990 Viewty, Samsung S8000 Jet
ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Marucs 26. 12. 2009 11:38

ghotic.ghotic

Jo ale jak tak koukám, tak tam nejdou přidávat titulky...
Marucs
Junior

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 26. 12. 2009 12:13

Marcusi

k tomu Avi ReCOMP http://www.slunecnice.cz/sw/avi-recomp/

Je fakt že nevím proč, ale SUPER mi více vyhovuje na úpravu rozlišení Birate a tak a ten Avi ReCOMP na titulky...

A MediaMonkey na úpravu ID3 tagů v mp3(přidávání obrázků alb a podobně...) :kuk:
-"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

-Alcatel OT Club DB, Alcatel OT501, Sagem MW3020, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, HTC TyTN II, LG KU990 Viewty, Samsung S8000 Jet
ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Marucs 26. 12. 2009 12:28

ghotic.ghotic

:), no právě, že ten avi recomp sem včera použil a dělalo mi to asi 3 hodiny...

edit: možná to je hlavně tim, že mám jednojádrovej comp, i když procák je to dost slušnej :)
Marucs
Junior

Odeslat příspěvekod Marucs 26. 12. 2009 13:02

Jo ještě jeden dotaz. Doma máme wifi, a tak nějak sem si myslel, že když se z mobilu připojím na wifi, tak přenosy GPRS nebudu muset platit. Ale když jsem to včera zkusil, tak minutu poté mi od O2 přišla sms, že za GPRS vám bylo odečteno 40 Kč. Dá se to nějak přenastavit, nebo je to normální? V internetovém mobilu se příliš nevyznám...
Marucs
Junior

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 26. 12. 2009 13:24

Marcus

A máš nastavený u internetu jako profil tu Tvou wi-fi? I u her raději?

Menu->Internet->Nastavení->Profily prohlížeče
a
Menu->Hry a další->Další->Připojení

ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod electrox73 26. 12. 2009 15:35

Ahoj,
chcel som sa spýtať či je flashnutie firmware hackovanie alebo nejako ilegalne a ako sa da navratit spät? Mám ORANGEáckeho JÉTa S8000
electrox73
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marucs 26. 12. 2009 15:48

Hm, tak skutečně sem to nastavení neměl... ale když se teď chci připojit, tak mi to napíše - nepodařilo se připojit, žádná odezva z přístupového bodu.
Marucs
Junior

Odeslat příspěvekod galapago 26. 12. 2009 16:38

No mě taky nějak nefunguje wi-fi po fleshnutí. Furt mi to hlásí chyba DNS. :shock:
galapago
Junior

Odeslat příspěvekod Eikoking 26. 12. 2009 16:53

Ahoj, tu chybu s DNS mi ukazuje tiež, a stále.... ako sa toho dá zbaviť? A prosím, aké mám dať parametre pre avi, aby mi išlo, funguje mi, ale iba zvuk! Ďakujem.

edit:

....a ako mám spustiť jar súbory?
Samsung S8000 (Jet)
Verzia FW: XEII2
Problémi: WiFi neslape na domacej zabezpecenej sieti. Na free bez problemu. Rady na eiko.t@azet.sk, ďakujem.
Eikoking
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miksak1 26. 12. 2009 17:26

Ahoj přátelé,na Ježíška sem dostal ten víš superrychlý tryskáč..po dvou dnech sem se s nim naucil pracovat,ale k dotazu.toto je muj první dotykový telefoon,verzi sw mam S8000XXIF8 ,takze mi vyslo ze je to v June? a verze 8? nebo ne? pokud se platu tak me opravte.Mám to updatnout? A ted k hlavnímu problému,v balení sem měl to new pc studio,které mi nejde nainstalovat,haze mi to jake si chyby ,Mam win7,neni to tím? Jak jinak si prevedu písničky,tapety,aplikace do mobilu???Nemám v pc BT,a pametovku v tel taky zatím nemam.díky za pomoc o<:)
miksak1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 26. 12. 2009 19:15

miksak1

Povídání o fw má dobré a přehledné desperadoX na svých stránkách-
http://samsung-s8000-jet.atlasweb.cz/page8.html
telefon připoj jako velkokapacitní úložiště dat. NPC tu někdo na Win7 instaloval, ten fígl si bohužel nepamatuju.

Eikoking

podívej se na mojí recenzi(mám odkaz pod nickem-web) na konci je trochu povídání o instalování .jar záleží na verzi fw.
Avi bere normální divx. Použij program SUPER třeba konvertuj na velikost cca 600x350 kodek divx H.264 myslím...

Marcusi

a připojený k ní opravdu jsi? Máš ju v těch profilech přidanou a je odemčená či zamčená? máš nastavené heslo?

ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Eikoking 26. 12. 2009 20:02

ghotic.ghotic, ďakujem ti za reakciu, ale to s tym jar som nepochopil. Ja keď na jar kliknem tak mi vypíše, že súbor nepodporuje. A ešte si sa nevyjadril s mojim problemom k wifi...ďakujem
Samsung S8000 (Jet)
Problémi: WiFi neslape na domacej zabezpecenej sieti. Na free bez problemu. Rady na eiko.t@azet.sk, ďakujem.
Eikoking
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 26. 12. 2009 21:22

Eikoking

to znamená že nepodporuje tvůj fw easy javu. Tzn. instalace přes net.

A s tou wifi nevím hele... Vím že se to tu už řešilo víckrát... jen nevím kde to dohledat...

Rada nad zlato :-D změna fw. Pořeší easy javu a nejspíš i wifi :-D

ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Eikoking 26. 12. 2009 21:34

Hej, už som nad tym začal uvažovať, ale zase nefunguje mi PC Studio /na Viste/ vyhadzuje mi niaku chybu s NPSMain??? Nevieš čo s tým, už som to niekoľko krat aj re-instaloval....
Samsung S8000 (Jet)
Eikoking
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka