Samsung S8000 Jet - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sibelius81 29. 12. 2009 22:57

Blaňka

sice jsem asi pořádně nepochopil tvůj problém, ale zeptám se - máš v Jetu paměťovou kartu??
Mobil: LG G2 32GB
TV: Samsung UE40ES7000
Foto: Panasonic G5
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod Blaňka 29. 12. 2009 23:44

No jasně že mám ;-) ,vůbec nechápu,že mi to Omezí přístup na internet-určitě k instalaci potřeba je,ani se nedostanu k nakupnímu košíku-chtěla bych jen mapy hlavně ČR a ráda bych Slovensko,aspon zatím,ale vůbec se nedostanu dál a nerozumím proč. Stáhla jsem,nainstalovala,telefon nastavila,připojila,dojdu k souhlasím s podmínkami,dám souhlasím a když to má asi ,,načítat" telefon že na košík můžu-myslím,nebo já nevím,prostě to nejde dál.Abych se pak zas dostala na Internet,musím restartovat PC.Já jsem tenhle problém tady právě vůbec nikde nenašla
Blaňka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sibelius81 29. 12. 2009 23:48

Blaňka

omlouvám se za, že jsem myslel, že jen nemáš paměťovku:-D jinak už chápu co je za problém, ale nevím co s ním...:/ takže snad pomůžou zkušenější...
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod Blaňka 29. 12. 2009 23:55

Kdyby to byla jen paměťovka ;-) :-) ,ale stejně dík.Třeba byla jen chyba na připojení od Route 66,zkusím to zítra a pozítří a .. třeba někdo z těch zkušených poradí,nebo až čas dovolí,zajedu do samsunga.
Blaňka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod johnsink 30. 12. 2009 00:02

Hej lidi, nevíte někdo o nějaké čtečce QR kódů pro JETa?
HAKUNA MATATA
johnsink
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 30. 12. 2009 00:21

QR kody
stiahnut cez wap
http://reader.kaywa.com/register
je tam podpora samsung Star tak neviem ci to pojde
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod algida1991 30. 12. 2009 00:59

jdou nejak nainstalovat java hry do mobilu kdyz s mojim firmwarem to nejde?? nechci se poustet do zmeny FW protoze bych to urcite pokazil. jde to nejak nebo fakt budu muset zmenit ten FW.
algida1991
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sibelius81 30. 12. 2009 01:32

algida1991

přímou instalací java hry přímo do mobilu, tedy s mobileme se připojíš k síty a hru si stáhneš
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod Blates 30. 12. 2009 07:35

Blaňka
a nezakazal ti treba firewall pristup route 66 k netu? jinak opravdu nevim
Blates
Junior

Odeslat příspěvekod Blaňka 30. 12. 2009 08:29

To je možné,ale prooooooč :shock: ? Mám jinak bezproblémového ofic.Jeta pro ČR-jen ta beterie by mohla vydržet déle ;-) .Je tam nutná nějaká registrace nebo není?Já to pochopila že telefon ,,sám" oznámí že má na tu bezplatnou navigaci nárok :hm.Jo a na pamětovce mi to přidalo-Samsung navigator,pod tím Data a pod tím Trips,Travel ..,Temporary,.......atd ,Maps, Download,..atd,ale dál je to prázdné :hm a když spustím Navigaci ,,KORMIDLO",tak mi to oznámí že minimálně jeden soubor chybí,nebo tak nějak
Blaňka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sibelius81 30. 12. 2009 10:07

Blaňka

tak už snad jen vypnout zapnout mobil, resetovat PC a zkusit znova
sibelius81
Junior

Odeslat příspěvekod Honza20 30. 12. 2009 11:13

Blates
Přesně tak.Nastavím si tam trasu z místa do místa B.

Blaňka
A když spustíš Route 66,tak se Ti zobrazí tvůj telefon nebo ho program prostě vůbec nepozná ?
A už jsi se tam registrovala ?Na te aktivační e-mail jsem čekal skoro půl hodiny.
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Marucs 30. 12. 2009 12:33

Hej lidi, nevíte někdo o nějaké čtečce QR kódů pro JETa?

K čemu jsou QR kódy? Jo a lidi... vyhovujou vám ty sluchátka? Já asi horší v uších neměl... vůbec mi tam nedržej
Marucs
Junior

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 30. 12. 2009 13:17

QR kody slouží ke skrytí textu do obrázku-například odkazy, objednávkové kody atd. Něco jako čárový kód na který když namíříš mobil vyčte si to potřebné informace...

http://qrcode.kaywa.com/
-"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

-Alcatel OT Club DB, Alcatel OT501, Sagem MW3020, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, HTC TyTN II, LG KU990 Viewty, Samsung S8000 Jet
ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ondratr 30. 12. 2009 15:51

Honza20 píše:ondratr
Placená je jen pokud chceš hlasovou navigaci.Já jsem s ní naprosto spokojen a hlavně mapy má velice aktuální.Normálně ji používám v autě jako navigaci.

Takže když nechci hlasovou navigaci tak je Route66 zdarma a ofline. A m také něco co se dá v TrekBuddy a to turistické mapy? o to my jde víc než o samotnou navigaci
ondratr
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka