Samsung S8000 Jet - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Blaňka 30. 12. 2009 15:59

Telefon mám zobrazený,ale registrovaná nejsem :-[ .Kde se mám zaregistrovat???Přijde potom nějaký ,,kod" který mne pustí??Prooosím??Děkuji ;-) :-D
Blaňka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 30. 12. 2009 16:07

Blaňka

ano registrovat se musíš v PC Suite. Přijde Ti email s aktivačním odkazem, pak se přihlásíš v PC Suite. Poté stáhneš free do telefonu...
-"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

-Alcatel OT Club DB, Alcatel OT501, Sagem MW3020, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, HTC TyTN II, LG KU990 Viewty, Samsung S8000 Jet
ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Blaňka 30. 12. 2009 16:22

Jsem jak retard,já vím :-[ ,našla jsem postup na instalaci,ale na registraci ne a bez češtiny jsem vedle :-[ .Takže telefon nejprve připojím normálně přes kabel USB k Pc Studio?A jak dál? Nemyslím si že bych byla uplný technický antitalent,ale ted jsem prostě vedle :-[
Blaňka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honza20 30. 12. 2009 16:54

Hlavně je potřeba si v telefonu přepnout na velkokapacitní paměť.Najdeš to v nastavení telefonu a připojení k počítači.Vpravo nahoře budeš mít Samsung GT - S8000 a nalevo místo Sign in,tak tvoje jméno po registraci.Pak už by to mělo jít v pohodě.
Naposledy upravil Honza20 dne 30. 12. 2009 16:57, celkově upraveno 1
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 30. 12. 2009 16:55

Tak si prvně dej PC Studio do češtiny-Tools-Settings-Language.
A potom soubor vytvořit účet...
A pak se přihlásit připojit telefon a mělo by to jít :-)

Jinak co se týče videí tak rozlišení 640x360 funguje skvěle. :hmm: A skvěle vypadá 8-P
Naposledy upravil ghotic.ghotic dne 30. 12. 2009 17:15, celkově upraveno 1
-"Potřebujeme dva roky, abychom se naučili mluvit, a padesát let, abychom se naučili mlčet." E.Hemingway

-Alcatel OT Club DB, Alcatel OT501, Sagem MW3020, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, HTC TyTN II, LG KU990 Viewty, Samsung S8000 Jet
ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cibalko 30. 12. 2009 17:15

Zdravim pani. Mal by som jednu otazocku, co sa tyka noveho operacneho systemu Samsung Bada. Myslite, ze po vypusteni noveho systemu Bada ho bude mozne hodit do nasich Jet-ov? Resp. flashnut samsung Jet tak, aby v nom bol novy OS Bada? Diky za nazory a odpovede.
A este jednu otazocku by som mal ohladom ukazovatela baterie. Vsetkym vam funguje spravne? Neviem cim to je, ale mne to ukazuje nejak divne. Aj ked mam 70%, mne ukazuje stale plne nabitu baterku. Ukazuje dost nespolahlivo...
Naposledy upravil cibalko dne 30. 12. 2009 17:17, celkově upraveno 1
cibalko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Blaňka 30. 12. 2009 17:15

jste taaaak hodný,ale já pořád nějak tupě nerozumím kde vytvořit učet a zaregistrovat se.Pc studio mám v češtině,velkokapacitní pamět zaplou,telefon připojen.Registrace bude v Pc studio,prosím kdeee?????Místo Sing in se těším až bude moje jméno.Moooc děkuji za trpělivost,fakt :-[ :-[
Blaňka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honza20 30. 12. 2009 17:16

Registrace samozřejmě v Route 66.
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 30. 12. 2009 17:21

Blaňko

vlevo nahoře-Soubor-Vytvořit účet

teda bavíme se doufám o R66 Sync ať nedojde k mýlce

ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ferda Brabenec 30. 12. 2009 18:39

Zdravím, mám drobný problém, mám S8000J oficiální dovoz, flashnutý na XPIJ7 (proběhlo v klidu), aktivované MMS, operátor Vodafone tarif. Před flashi mi chodily MMS i internet ani si nevzpomínám, že bych něco nastavoval, po přechodu na XPIJ7 nemohu rozhýbat MMS i internet. Návod pro nastavení na webu Vodafone mě nepomohl, vždy je hláška- načtení (testovací MMS) s nezdařilo. Služba není dostupná. Někde píšu blbinu. Napište, prosím, nastavení mob. tak pěkně, jako je pro Orange.sk na str.143. Díky.
Ferda Brabenec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Blaňka 30. 12. 2009 18:54

Děkuji moooc za snahu ;-) :-) ,včera a dneska je mi už telefonku líto,pokaždé ho musím odpojit a reset PC,nechám to asi na jindy,nebo si ještě oddělám baterku a to bych velice nerada.Bavíme se samozřejmě o R66 Sync :-) ,ale když už se dostanu na registraci,tak mi to stejně ještě něco kecá a nepustí ke konci a jak jinak než anglicky.Nechám si vychladnout hlavu,nebo holt půjdu někam k odborníkům-určitě to bude nějaká prkotina,jak jinak,přes nejhorší se dostanu a zaseknu se na takové blb... :-[ ,Děkuji pánům a za toto forum :tleskani
Blaňka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ghotic.ghotic 30. 12. 2009 19:02

Ferdo a proč si nepošleš konfig sms?
http://www.techforum.cz/nastaveni_mt.php?vyrmt=3

vyber jakýkoliv...

ghotic.ghotic
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petrdecker 30. 12. 2009 20:21

Mám dotaz ohledně flashování. Přesně podle návodu od Desperada jsem se pokusil o flash. Vše nastavil jak má být, ale teď mi už deset minut visí v Downloaderu jen "Download Start Ch[0]" a nic se neděje. Jak dlouho to má vůbec trvat a co se stane když se to nehne nikam dál? Díky za radu.
petrdecker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Blates 30. 12. 2009 23:19

Honza20
R66 mam jen jsem ji poradne nestihl vyzkouset, takze normalne teda jde ze vidis tu SVOJI nastavenou cestu z A do B a ona je nejak vyznacena a jezdis po ni jo?
Blates
Junior

Odeslat příspěvekod rysinho 31. 12. 2009 01:35

ahoj mam jeta od t-mobile s upravenym firmware a chtel sem se zeptat kde mohu stahnout dalsi widgety protoze v menu nemam zadnou polozku more widgets!
rysinho
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka