Samsung S8000 Jet - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pawer 27. 7. 2009 15:27

Ja si myslim, ze jednoznacna vyhoda JETu je 3,5 Jack a Foťák s bleskem, když už nic jiného.. Co se týče aplikací, stačí pohledat na netu...

Jinak možná bude lepší počkat na novou Omnii II i8000. Na eBay už je, za 12500. Kdy a za kolik dorazí k nám je ale otázka...
...simply pawer...
Pawer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pupu 27. 7. 2009 17:10

No jacka ma i Hero a blesk me netrapi neb fotak na mobilu prakticky nevyuzivam. Omnii nechci kvuli WM.
X10 black
Pupu
Junior

Odeslat příspěvekod LooKpiK 28. 7. 2009 12:17

Zdavim, procetl jsem toto forum a nikde jsem nevidel, jestli je mozne do Jet nahrat cestinu?

Dekuji za odpoved:)
LooKpiK
Junior

Odeslat příspěvekod Pupu 28. 7. 2009 21:05

Ta tam snad bude jiz od zacatku pri koupi oficko dovozu.
X10 black
Pupu
Junior

Odeslat příspěvekod Honza20 29. 7. 2009 16:03

nevíte někdo,kdy se začne nabízet u našich operátorů ?
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mrosol 29. 7. 2009 18:50

Prosím první štastné majitele, kdyby napsali poznatky k oblíbeným tématům:
1) Zda se jim podařilo rozchodit offline java aplikace (wetravel, trekbuddy, mgmaps,..). Jak se daří chytat signál a jestli se chytí GPS i při vypnuté podpoře AGPS. To by se šiklo v zahraničí, kde by se pak mohlo navigovat i bez roamingu.
2) Čitelnost displeje na slunci. Kdo můžete porovnat s jinými founy, tím lépe.
3) Jak reaguje dotyková vrstva, jak se píše na sw klávesnici, zejména na QWERTY typu na šířku.
4) Výdrž baterie po naformátování, zaběhnutí..
5) Fota, videa porovnání.
Díky za postřehy.
mrosol
Junior

Odeslat příspěvekod WzzA 30. 7. 2009 19:40

ahoj. uz ho mam tyden ale v anglictine. pristi tyden mi tam snad nahrajou cz.
jinak stale tapam a objevuju...
1, jeste jsem java nezkousel a u GPS se mi nepodarilo ani zatim zobrazit mou pozici, ikdyz mi to najde 4 satelity. AGPS nevim, nemam pripojeni na net a jeste se mi to nepodarilo pripojit na domaci wifi. Navigaci jsem uz nahral(route66), ale stejne neni signal takze prd. asi bych si mel poridit net :) . jako navigaci tam dale maji google maps. to mi slo, ale strasne slabej signal je v praci, takze bych s ni daleko nedosel.
2, na primem slunci nicmoc, ale da se. nemuzu porovna-muj prvni "chytry" mobil :)
3, chce to cvik, ale pozdeji funguje super. i kdyz jsem si pro vsechny pripady poridil pero. na qwerty se pise vyborne jak prstem tak perem. i kdyz obcas pri nekterych aplikaci otaceni displeje zlobi(prohlizeni fotek, atd..) ale treba je to jen mou negramotnosti, tak ho musim i nekolikrat pootocit nez se displej spravne nastavi.
4, po tydnu jsem to nabijel asi 3x. wifi nejvice teda zere. vydrzi podle toho jak moc si s nim hrajete :) takze tak co 2 dny v prumeru nabijet.
5, videa ujdou, ale na kompu vypadaji desne jako z webcam. fotak v mobilu super. asi nejvice me potesil automaticke panorama, nebo co to je.

jinak se mi mobil bude libit vic, az zprovoznim gps a pripojim se doma na wifi. :)
WzzA
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honza20 31. 7. 2009 12:38

Wzza
Už se Ti nějak podařilo rozchodit tu GPS navigaci ?
---> HP EliteBook 8540w
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod WzzA 31. 7. 2009 17:24

no jen v route 66 si muzu prohlizet mapy ale nenaviguje me. gps neni k dispozici. ani v nastaveni telefonu mi nedokaze urcit polohu. jen obcas par satelitu. nevim zda to nebude fungovat jen s pripojenim k netu. kvuli gpsku se mi nechce porizovat net do mobilu...
WzzA
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honza20 1. 8. 2009 08:22

Wzza
Tak jsem si objednal tento telefon předevčírem z Alzy a včera jsem si ho vyzvedl,byl to jediný kus,který měli na skladě.
Moje první dojmy jsou velice pozitivní,displej je opravdu bezkonkurenční,ale čitelnost na sluníčku není žádná sláva.Už jsem zkoušel WIFI,vše funguje přesně,tak jak má,jen ještě musím vyzkoušet tu GPS.Kde jsi si stáhl tu Route 66,to je nějaká demo verze nebo jsi si stáhl plnou verzi ?
Ještě bych na Tebe měl dotaz ohledně jedné položky v menu.Když si najedeš do nastavení a poté displej a osvětlení,tak pak by tam měla být položka přechodové efekty(Transition efects) a tam mám na výběr pouze zapnout a vypnout a někde na netu jsem viděl,že je tam možnost vybrat z vícero druhů přechodových efektů.Tak jestli se můžeš podívat,jak to tam máš Ty.
Díky
---> HP EliteBook 8540w
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Honza20 1. 8. 2009 14:14

Můžete mi někdo poradit,jak do telefonu dostat java aplikace(jízdní řády apod.) ?
---> HP EliteBook 8540w
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dr.moutin 2. 8. 2009 13:44

Taky by mě zajímalo, jak nejednodušeji dostat do telefonu java aplikace?? prosííím.
Dr.moutin
Junior

Odeslat příspěvekod Kevi 3. 8. 2009 15:49

Dnes jsem ho objednal na alza.cz, zítra bych ho měl mít doma. Jinak dle infolinky Samsung se ještě oficiálně v ČR neprodává, tak nevím kde je alza bere. Asi šedý dovoz :-)
Kevi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod qakk 3. 8. 2009 18:40

Ahoj,

víte někdo prosím, jak je to u S8000 se zobrazení flashe na webu?
Jinak pokud by někdo mohl doporučit nějakou offline java navigaci?

Díky :)
qakk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod WzzA 3. 8. 2009 20:18

na http://www.66.com/samsung/ se stahne Route 66 sync. a pak podle navodu instaluje
je treba mit microsd v mobilu... 4gb mam a zatim staci ...

Postup instalace

1) Click the link to start the download.

2) Save the file to your PC.

3) After you've saved the file to your PC, double-click the file to run it.

4) Follow the on-screen instructions until the wizard completes.

5) Start ROUTE 66 Sync on your PC.

6) Connect your phone to your PC with a USB data cable and follow the on-screen instructions until the wizard completes.

7) Identify which products you need and add them to the shopping cart.

8) When all products are in the shopping cart, select "Checkout". Enter your credit card details and select "Submit". Downloading of the content will start automatically after your payment has been completed successfully. The content is first downloaded to your PC and then transferred to your phone.

9) Disconnect your phone from your PC.

10) Start the navigation application on your phone by selecting "Navigation" in the main menu.

bude potreba se registrovat. az pak vam to umozni stahnuti map... evropa/cesty + rouzne hlasy jsou zdarma(mozna cely svet ale zbytecne...)... za jine blbinky se plati

ale jak rikam .. nedari se mi urcit mou gps pozici.. asi to bude tim, ze se u nas zatim offic neprodava.. tezko rict..

na Transition efects jsem zatim neprisel, k cemu vubec je :) taky mam jen vyp/zap.

az se mi podari pripojit na mou wifi, tak urco na ty java aplikace nejak prijdu :P

btw. mate ho v angl anebo uz je cestina v mobilu?...mam dojem ze ten muj byl dovoz z Nemecka.

edit: Transition efects... je to jen efekt takove listovani pri prepinaji polozek... divne..
Naposledy upravil WzzA dne 3. 8. 2009 23:54, celkově upraveno 1
WzzA
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka